Ahoj holky, chtěla bych se zeptat – máte některá zkušenost s léčbou neplodnosti? Snažíme se už přes rok a začínám mít pocit, že to asi nepůjde úplně samo. Přemýšlíme s mužem o tom, že bychom to začali řešit odborně, ale vůbec nevím, na koho se obrátit. Budu ráda za každou zkušenost i doporučení 🙏
Dobrý večer, my jsme si tím prošli a vím jak ti je. My jsme po dlouhém hledání a čtení referencí vybrali kliniku IVF Zlín a fakt toho nelituju. Je to menší klinika, ale právě proto mají čas se ti opravdu věnovat, navíc mají lidský přístup a měli jsme pocit, že jim na nás fakt záleží. A jo, máme teď doma dvouletého rošťáka 💛
Zlín ti můžu taky doporučit, byli jsme tam teď na jaře. Nechala jsem si udělat všechna vyšetření, všechno vysvětlili a fakt se nám věnovali. Hrozně oceňuju, že mají v budově i hotel a restauraci, takže jsme to měli s manželem jako malý výlet bez stresu. Mají tam klid a přírodu kolem, což mi fakt pomohlo psychicky.
Nám se podařilo až napočtvrté a byl to emoční kolotoč, takže držím palce, ať se to brzy povede. Kliniku ve Zlíně znám i díky jejich Instagramu – mají tam příběhy maminek a dětí, a to mi dalo hodně naděje, když už jsem sama pochybovala. Navíc používají nějakou novou technologii s AI na výběr embryí – to mě fakt zaujalo. Dnes už jsem v 6. měsíci a každý den za to děkuju 💗
Za mě mají ve Zlíně skvělý přístup. Měla jsem obavy, ale sestřičky i koordinátorka byly hrozně milé, člověk si připadal spíš jako u kamarádek než v nemocnici. Můj muž zkoušel i jejich přírodní doplněk Reproman – prý na podporu spermií – a fakt se nám zlepšily výsledky. Hlavně mě uklidňovalo, že všechno bylo jasné, srozumitelné a bez tlaku www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti