Kondolence mezi blahopřáním - co vy na to?

Ahoj všem, chci se zeptat jestli máte podobnou zkušenost, případně co si o tom myslíte. Máme již po svatbě, když jsme si pročítali blahopřání od hostů, byla mezi nimi kondolence, nepodepsaná. Nevíme co si tom máme myslet, jestli je to nepovedený žert... Máme to hodit za hlavu a nepátrat po tom kdo to tam vodil? Děkuji za Vaše názory, Eva
Odpovědět
Brala bych to jako vtip a neřešila
Odpovědět
brala bych to jako vtip a nebo omyl. neřešila bych.
Odpovědět
Profilova fotka
I kdyby to někdo vhodil ne jako vtip, ale vážně, neřešila bych to. Ani si moc nedokážu představit to "pátrání", to by možná jen zbytečně uškodilo situaci, která je jinak naprosto v pohodě.
Odpovědět
Nepatrala bych, i tak to není prijemny
Odpovědět
Holt někdo mívá i takový smysl pro humor, ačkoli je to vážně trapné. ;-) Určitě po ničem nepátrejte a hoďte to za hlavu.
Odpovědět
Myslím, že to má být jen vtip, ale dotyčný bohužel má trochu divný smysl pro hůmor. Hoďte to do koše a zapomeňte na to. :-)
Odpovědět
Je to dost trapné a úplně chápu, že vás to zarazilo, nebo se vás to dotklo, ale asi bych to prostě hodila do koše a zapomněla na to. Lidi jsou někdy hrozný burani, člověk je pozve na drahou oslavu a oni se takhle odvděčí... :-S
Odpovědět
Tak to je teda dost blbý vtip. Fakt hnus... Mě by teda asi zajímalo, kdo mi něco takového dal, nicméně si pátrání nedokážu představit. Ale vědět bych to asi chtěla.
Odpovědět
...sup s tim do koše :) my dostali keramický fialovy asi půl metrovy přání manžel ho pořád hlidal at ho nevyhodim a včera konečne:) po 3/4 roce.
Odpovědět
Profilova fotka
Trapný vtip..Ale přiznám se, vědět bych to chtěla, kdo to udělal...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my bychom se na tom fakt zasmali a vubec by jsme to nebrali tragicky😄 Tak si nekdo chtel zavtipkovat je tam toho...a uz vubec bych teda nepatrala po autorovi, k cemu taky?
Odpovědět
Pokud by to bylo podepsané, taky bych to brala jako vtip, i když ne jako moc povedený (záleží, od koho by bylo). Jestli je to anonym, tak by mě to hodně zarazilo, ale nepátrala bych po tom dál (ani není jak).
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Trapárna, ale taky bych to švihnula do koše. Někdo buď udělal nevhodný vtip (pak je chudák, že to ani nepodepsal) nebo někdo záviděl/chtěl trochu uškodit (což se mu ale nepodařilo doufám).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?