Jaký máte vztah s tchýní?

Teď jsem četla vtipy o tchýních,a zdá se mi to hnusné. Jaké máte vztahy s tchýní vy? Myslíte že to jsou vážně ježibaby? Já mám tchýni docela dobrou...a hodně holek mi to závidí:-)
Odpovědět
1
2
@tucnak87 tak to buď ráda. Já mám jak ty říkáš jezibabu :-D je proti mě, svatba, dítě, vše je problém.. Chce syna jen pro sebe..
Odpovědět
Profilova fotka
Já musím říct, že mám tchýni naprosto úžasnou, máme to spíše naopak, když je nějaký "problém" tchýně hledá "vinu" u mého manžela (svého syna) a moje mamka zase u mě :-D, ale jde o malichernosti :-))
Odpovědět
Tak já za sebe můžu s čistým svědomím říct, že mám tchýni naprosto fantastickou :). Resp. ofiko bude mou tchýní po červencové svatbě :). Z předchozího vztahu mám 6letou dcerku, přijala ji naprosto báječně a sama o sobě mluví jako o třetí babičce :-). Ale nejen za toto si jí hrozně vážím :). Tchýně nerovná se automaticky fúrie.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám báječnou tchýni, nemůžu si na ní stěžovat...dokážeme se babsky spolčit proti mému nastávajícímu :-D Někdy z ní mám hlavu jako pátrací balon, ale to je tím, že je pořád sama, takže když přijedeme, tak nám to chce všechno říct, tak jí to nemám za zlý :-)
Odpovědět
@tucnak87 Já teď už mám tchýni docela dobrou. Ale donedávna to bylo peklo,chtěla mít synáčka jen pro sebe,dělala proti mně rozbroje...horší než ježibaba. Ale o Vánocích se to nějak zlomilo,pochopila že nejsem špatná,a dokážem se spolu už bavit úplně normálně:-) Občas jí přivezu něco sladkého když peču,a teď o víkendu mě moc potěšila- přivezla jsem žloutkové věnečky,a ona se na ně hned vrhla,a říkala že jsou moc dobré. Tak jsem jí řekla že někdy zas něco dovezu,a ona že bude šťastná,že vážně umím moc dobře péct. Takovou pochvalu bych od ní v životě nečekala:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje tchýně zatím v pohodě :-) na partnera moje mamka taky zatím v pohodě, jen je teda ukecanější než partnerova maminka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít skvělou tchýni, hodnější už snad ani být nemůže :-) pro všechny by se rozdala a co se týče svatby, tak se zatím angažuje víc než moje maminka 8-)
Odpovědět
@tucnak87 Dej si tu do vyhledávání v diskuzích slovo tchýně a počteš si neskutečné příběhy :-D :-D :-D
Odpovědět
Ježibaby nevím, každopádně si myslím, že vztah tchýně - snacha je enormně citlivý, daleko citlivější než třeba tchýně-zeť. Jinak, nechval dne před večerem :-) - u nás se objevili první třecí plochy právě s narozením dcery, do té doby nebyl problém. (I tak bych ale řekla, že tchýně je hodná ženská - zvlášť když občas poslouchám šťavnaté příběhy mých kamarádek).
Odpovědět
Profilova fotka
No moje skoro tchyně je strašně vlezlá a hodně fixovaná na svého syna, resp. mého budoucího muže... Snaží se být tak milá, až to není pěkné, někdy až falešné. Nemám z ní dobré pocity, hlavně umí hodně dobře citově vydírat.... No je toho hodně, byl by z toho román. :-D Jednoduše řečeno, respektuji jí jako matku mého partnera, ale nevyhledávám její společnost....
Odpovědět
Ja mam skvelou tchyni, mam s ni spise pratelske vztahy, rozumime si, mame podobne zajmy, ve spouste veci se shodneme, v jinych se respektujeme. Obcas bych ji zabila, ale to ona me urcite taky. Ale dulezite je, ze ja si vazim ji a ona me.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám tchýni na jedničku :-) :-) :-) Absolutně si nemůžu stěžovat... Když už je u nás problém nebo něco na ten způsob tak tchýně vždycky vynadá budoucímu manželovi a ne na mě.. :-D :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mám perfektní tchýni a moc si jí za to vážím. Myslím, že se lidi nedělí na tchýně a ty ostatní, ale prostě dobrý a špatný lidi. Mám kliku, že manželovo rodiče patří k těm lepším a oba je mám moc ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem na tom podobně, tchyně je super. Občas štve, ale ne občas☺ mně tedkom říkala, že kdyby se ona chovala jajo její tchyně, tak jí to mám říct😁 ta svého vnuka (mojeho) celkem ignoruje (není to přesně) z ostatních vnoučat se div nepo***e a můj nic. Ale je toho víc no, ale je to její chyba a jednou bude litovat
Odpovědět
Profilova fotka
Moje skoro tchyně je taky fajn, oba synové se odstěhovali už hodně davno, oba se budou letos zenit a ona je naprosto ok. Nenarokuje si jejich pozornost, je koc rada, kdyz prijedeme a ma rodinu okolo sebe, naopak jezdi i za nami a i kdyz ma obcas tendence do veci mluvit, staci ji rict, ze je to za hranici a je vsechno ok, to naopak moje mamka... Je sice moc hodna, atd, ale narokuje si moji pozornost a myslim si, ze neni zrovna nadsena, ze se vdavam a s ni musi mit muj partner spouuuustu trpelivosti...
Odpovědět
Moje babička z tátovy strany byla teda pekelná tchýně pro mojí mamku. Ona celkově nenáviděla ženy,moje mamka i když je báječná žena,tak babička tátovi říkala že by jí měl mlátit. A mě taky nenáviděla,když už se mnou promluvila,tak jen ve zlým,tenkrát jsem u ní snědla jablko a začala jsem se dusit (mám na jablka alergii),a tak naši honem kolem mě lítali,a babička si jen seděla a nadávala mi že mi nic není,že jsem jen líná jít hrabat seno. Ale za to můj bratr,ten pro ní byl dokonalý vnuk,i když k ní jezdil vždy jen proto,že mu dávala tisíce. A i závěť sepsala tak,aby nasrala hodně lidí.Hold jsou někdy i zlí lidi...
Odpovědět
Milé dámy, asi bychom se všechny měly zamyslet nad tím, jak předejít situacím, aby se z nás za takových dvacet, třicet let nestaly úplně stejné ježibaby. :o)) To znamená, žít naplněný život skrze sebe samu a nebýt fixované na naše potomky a v pravou chvíli je umět pustit a dát jim důvěru, že si sami s životem poradí :o)))
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja mam tchyni tchynovatou nad vsechny jezibaby.A to jsme s pritelem 12let a mame 4letou dceru.Hold jsem ji sebrala synacka a ted za to pykam.Vsechno delam spatne. nezajem o vnucku a se svatbou nesouhlasi.Hraje si na nobl panicku,kterou neni. Takze se desim co predvede na svatbe ]-(
Odpovědět
Vyborny když ji nevidim :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
@martinau5 Mám to dost stejné :( Prostě se nechce vzdát synáčka ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
Já mám skvělou tchyni. Vždyť kdo jiný by dokázal vychovat skvělého muže, než skvělá ženská? ;-)
Odpovědět
@michalka_01 asi tak... :-D
Odpovědět
Jedním slovem ... ježibaba. Neskutečně žárlí na svého syna a to s ní už přes 10 let nebydlí.. absolutně nechápu...
Odpovědět
Profilova fotka
Moje budoucí tchýně je super. Je akční a tak se s ní člověk nenudí. Dokáže vymyslet rodinné akce s nějakým námětem a my jsme rádi že se celá rodina sejdeme. Jako každý člověk má svoje dny, ale i tak můžu říct, že já jsem za ni ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
Super tchýně, super manžel, který je v mnohém po ní a to myslím v dobrém :) Má manžela, dva syny, sama vyrůstala s otcem a dvěma bratry, protože maminka byla těžce nemocná, musela se o všechno starat ona. Je tedy ráda za další ženský element v rodině :) Navíc jsme obě Beranky, v mnohém jsme si podobné a dobře si pokecáme.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje budoucí tchýně je skvělá. Z předešlého vztahu mám tříletého chlapečka a přijala nás naprosto úžasně, Je z ní i výborný spiklenec proti mému nastávajícímu. Jsem ráda, že ji máme :)
Odpovědět
@kacenkak90 Ta část se spiklencem mě docela zajímá. Tobě to vyhovuje? Moje tchýně má totiž podobné tendence a mě to dost trápí. Při větách "Tak to snad P. ani říkat nebudeme." a nebo naopak když mu něco nakecává stylem "Neřeš to, my to máme se Z. domluvené." se mi doslova ježí chlupy na rukou, protože já jakoukoliv manipulaci, a to i takovou tu úsměvnou, v rodinách ženami často praktikovanou, k smrti nenávidím.
Odpovědět
Profilova fotka
S oblibou řikám, že mám nejlepší tchýni jakou jsem kdy mohla přát :) Je sice fakt, že občas je na vraždu, jenže to v důsledku myslí dobře :) a navíc se s ní dá skvěle spiknout proti příteli :D
Odpovědět
Profilova fotka
Řeči o tchýních jsou pravdivě, ne-li horší.. Já jsem to teda pěkně schytala...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám tchyni opravdu v pohodě, ona i její manžel (otcim meho manžela) jsou úplně v pohodě, takový hodně free, mají ještě dvě pubertální děti, takže nám nechávají prostor k žiti :) občas je tchyně malinko moc zvědava, ale my si nenechávame do ničeho mluvit, takže všecko ok a stykame se rádi, často a v pohodě :) za to její matka, tey manželova babička...to je baba generál, do všeho stoura, všecko musí být po jejím...na jednu stranu by každému pomáhala, ale ráda to pak připomíná a vyčítá....nastesti je stara(pres 80 let), tak už nemá tolik energie všecko ridit, ale stejně k nim nejezdím moc ráda...za to moji rodiče a můj manžel...kámoši jak hrom, kolikrát mi přijde, že se těší víc na něj než na mě :) :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?