Jak uchovat vzpomínky?

Všechny moc zdravím, už před svatbou jsem se rozhodla, že si usuším kytici. Tu jsem měla v úmyslu dát do kulaté krabice i se závojem a občas si nostalgicky zavzpomínat... Kytici jsem usušila, ale už po roce nevypadá moc hezky. Chtěla bych si tedy nechat udělat stejnou, ale látkovou, případně umělou. Nevíte někdo, kdo by mi ji podle fotky udělal? Trochu jsem na internetu pátrala, ale nic moc jsem nenašla... Máte nějaké nápady, co udělat s přáníčky? Viděla jsem pár koláží, ale ty se mi moc nelíbí... Nic jiného mě nenapadá... A jako poslední šaty. Co s nimi? Nechci je prodávat, ale mít je jen tak ve skříni mi přijde škoda... Moc díky za vaše nápady a odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Co nechat udelat zivou a profesionalne ususit ji mrazem? Tak vydrzi a bude hezka, popripade si ji nechat namalovat a vystavit obraz Saty se taky daji zakonzervovat/.
Odpovědět
@lucineni O tom jsem přemýšlela, ale bojím se, aby se časem nepoškodila... Proto bych radši tu látkovou... Zakonzervovat šaty? Jak?
Odpovědět
Profilova fotka
@klara189 Zmrazi ji a daji do nejakyho boxu,takze se neposkodi. Na latkovou se bude akorat chytat prach a za par let bude oskliva stejne pokud ji neulozis nekam do krabice.Se satama se to dela stejne,davaji se do boxu s pruhlednym vikem,jak je konzervujou presne nevim,predpokladam nejaka "impregnace" jako na mumie :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?