Jak slavíte první výročí svatby?

Ahoj holky, zajímalo by mě jak jste oslavili s manželem první výročí Vaší svatby ? Nebo jak máte v plánu výročí slavit ? Jestli dárky, pak jaké ... ? Jestli večeře ve dvou nebo "kalba" s kamarádama... ??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak koukám, že jsme měli stejné datum svatby :-) , asi si to rozložíme do dvou etap. Určitě to oslavíme s kámošema a taky nějaká romantická večeře by mohla být. Dárky asi řešit nebudeme, ty si dáváme celý rok. :-)
Odpovědět
Ahojte, pridavam se k srpnovym oslavam :-D My si asi udelame vylet na Hukvaldy, kde jsme meli svatbu a chtela bych si to necim pripomenout, treba kytkou nebo dortem (dort jsme meli schovany v mrazaku, ale pri stehovani se rozmrazil a musel snist:-( ) Darky asi zadne, mame letos dost vydaju. Ani kalba s kamarady, spis neco jen my dva. Nesejdeme se my holky z 27.srpna? Kutna Hora, Chomutov, Brno, urcite se jeste nekdo najde:))
Odpovědět
holky, my jsme si s manžou objednali k výročí dort, sice jiný než jsme měli svatební, ale náplň bude stejná :-) . Dárky si asi zatím dávat nebudeme, protože spravujeme domek a penízků je málo, ale později si to vynahradíme. Ale chceme jít do restaurace, kde jsme měli hostinu, na večeři ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Připojuji se k 27. 8. 2005 :o))). Také jem přemýšlela, jak to oslavit, ale vyřešilo se to samo. Moje svědkyně se bude 26. 8. vadávat :-) Takže to oslavíme - další svatbou a věřím, že nám to slavení vydrží až do 27. 8-)
Odpovědět
Přesně na naše první výročí jen o hodinu později bude můj manžel stát za svědka svému svědkovi. Takže svatba přesně o rok později našich nejlepších kamarádů. Jakou lepší oslavu si přát ??
Odpovědět
kreksi jé já to nedočetla celé.. náhody, co??
Odpovědět
Profilova fotka
to je super, naši svědci také plánují rok po nás svatbu :-)doufám, že tam už budu s bříškem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tereza, pajamo: No to je dobré, koukám, že příklady druhých táhnou :-D . Na tu svatbu se moc těším. Jen mě mrzí, že jsem neházela kytkou, pokud by ji chytla právě moje kamarádka - svědkyně, mohla bych se dmout pýchou, že je to tak trochu moje zásluha ;-)
Odpovědět
Já jsem loni kytku házela a chytla ji moje svedkyně, ale vdávat se nebude :-(
Odpovědět
Nasi svedci byli teta a stryc, takze na zadnou svatbu nejdeme :-( Ani zadne kamaradky moc nemam, spis kamarady, a ti maji sotva holku, natoz aby se zenili. Jako oslavu prvniho vyroci bych moc rada na nejakou svatbu sla, zase si tu krasu pripomenout, ale nikdo znamy ani z rodiny se vdavat nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,tak nám už se 1.výročí taky kvapem blíží.Původně jsem si plánovala,jak se 4.6. vypravíme na Kačinu,uděláme si tam nějaké hezké fotky,zavzpomínáme a večer vyrazíme na romantickou večeři.Jenže reailita je úplně jiná...O měsíc se nám posunula celková rekonstrukce koupelny a kuchyně,takže v ten den budeme předpokládám zdít,obkládat nebo něco podobného ]-( Když jsem to zjistila s tím posunem,bylo mi do breku... :-( Manžílek mě sice uklidnil,že si to vynahradíme jindy,ale to už to nebude ono.Nakonec mi slíbil,že si v ten den uděláme aspoň trochu romantiky-no jsem zvědavá,jak to v rozkutaným bytě chce zvládnout :-) Jinak mám slíbenou od manžela minikopii mé svatební kytky(navrhl mi to hned po svatbě) a on ode mne dostane hrníček s naší svatební fotkou a "sešito-knihu" s postřehy z příprav a z vlastní svatby(právě ji dodělávám) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jen se připojuji s jednou náhodou - má kamarádka se vdává 26.8. - tedy rok po mně. Strašně jí to přeju a móóóc se těším :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky...já už to tady někde psala....jelikož naše svatba byla taková jaká byla(hlavně díky rodině od manžela),tak jsme se domluvili,že na 1.výročí pozveme naše nejbližší kamarády a uděláme takovou "druhou svatbu" Bude to u nás na zahradě..krásně nachystaný stůl,jmenovky,menu,svatební vínečka,budeme objednávat nádherný 2 patrový srdíčkový dort...pozveme je už na objed a večer je v plánu grilovačka :-) Všechno to budeme ladit do bílo-červena a hlavní roli hrají i Me To You medvídci,kteří budou snad na všem :-D Dokonce i na trička si necháme udělat nažehlovačky s Me To You :-)Fakt se s manželem moc těšíme :-) Mám slibenou úplně stejnou kytičku,jako byla má svatební,protože tu jsem po svatbě odvezla babičce a dědečkovi na hrob do Čech.A prý bude i nějaké překvapení,tak jsem mooooc zvědavá :-)
Odpovědět
Hihi aby tim prekvapenim nebylo, ze by te nekdo unesl a cely jsi byla nekde zavrena :-D To jsem zvedava, jake prekvapeni to bude, protoze vsechny velke veci uz mate tak nejak za sebou, pozadat o ruku te nemuze a o dideti bys musela taky neco vedet.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak unášet mě 100% nikdo nebude..kdo by se tak o všechny pak staral :-D Znovu žádot o ruku by fakt byl nesmysl a kdyby jsme čekali dítě,tak je sice pravda,že bych o tom musela něco vědět,ale kdyby náhodou jo,tak by to bylo spíš překvapení pro něj než pro mě ;-) (v tom smyslu,že bych to byla já,kdo by s něším přišel).Já třeba pro něj budu mít ropdinnou kronku..takže to překvapení bude spíš bněco v tomto duchu.. ;-) A absolutně si nemyslím,že všechny velké věci máme tak nějak za sebou... svatba je hezký zážitek,ale podle mě se mu nevyrovná narození dítěte...nebo vůbec to zjištění,že jsem těhu...první pohyby,první obrázek ultrazvuku....tohle jsou pro nás daleko větší věci než svatba....tím samo netvrdím,že svatba pro nás nebyla důležitá...to v žádném případě,protože byla :-)
Odpovědět
ahoj holky...Taky se mi pomalu blizi 1. vyroci svatby, takze si s manzilkem nejspis zajdeme nekam na dopre papani a pak si udelame krasny vecer jen a jen pro sebe...
Odpovědět
ahoj holky...Taky se mi pomalu blizi 1. vyroci svatby, takze si s manzilkem nejspis zajdeme nekam na dobre papani a pak si udelame krasny vecer jen a jen pro sebe...
Odpovědět
ups...je tot u dvakrat, no nevadi...chybicka se vloudila :-D
Odpovědět
Ahojky, my jsme v den prvního výročí zašli podívat se na svatební obřad kolegyně - kamarádky tady v Praze, a pak odjeli do Kolína, kde jsme měli objednaný stůl v restauraci, kde jsme měli rok předtím svatební oběd. Stolovali jsme několik hodin (mají výborného kuchaře :-), pak se vrátili domů, otevřeli láhev vína, dostali jsme ode mne bavlněná trička s nápisem "Muž/žena v roce 1 a Aj tak jsme stále frajeri" a měli se moc dobře :-D Výlet do restaurace do Kolína plánujeme i do budoucna, moc se nám to líbí.
Odpovědět
Taky jsme meli v planu zajet si na veceri tam, kde jsme meli hostinu, jenze jsme tam byli uz nedavno naobed a docela nas zklamali (vymenilo se tam vedeni i kuchar), jidlo bylo desny...Takze uz tam na jidlo radsi nejedem at si to vyroci nezkazime a at mame jen ty super vzpominky z toho mista na nasi svatbu...Uvazuju nad tema darkama, nevim co bych manzilkovi dala... :-)
Odpovědět
Eliz, taky přemýšlím, že se pojedeme podívat na Kačinu ;-) Musím se, ale podívat zda 27. srpna je o víkendu... (jsme z Prahy) no a pak se mi zdá dobrý nápad, jak tady píšou holky, zajít na jídlo tam kde byla hostina :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my plánujem jít do restaurace, kde byla hostina, na oběd. Pokud tam nebude nějaká svatba . Taky by se mi líbilo jít se opět vyfotit do parku a zkusit zas nějaké pózy :-D Jinak na 1. výročí se slaví svatba vlněná, manželé by si měli jako dárek dát např. kapesníčky ;-)
Odpovědět
udelali jsme si piknik v parku s vyhlidkou na mesto, pozorovali jsme zapad slunce a jeden pozar na obzoru :-o bylo to nadherne...
Odpovědět
My jsme si s manžílkem slíbili, že budeme každé výročí jezdit na náš svatební hrad - Hukvaldy- dáme si tam večeřku v naší hospůdce a přenocujem v našem svatebním penzionku, to všechno v našich svatebních šatech, které nám visí ve skříni. Jak znám mého andílka, udělá pro to cokoliv, je nenapravitelný romantik :-) , takže už se těšíme na naší minisvatbu.
Odpovědět
Nemám šanci slavit výročí na stejném místě jako jsme se brali.....resp. kde byla hostina...do hotelu Diplomat se člověk jen tak nevrátí...je to luxus. Výročí máme za dlouho, tak snad něco vymyslíme. :)))
Odpovědět
My máme výročí v neděli a bohužel mě vůbec nic nenapadá co pěkného koupit či udělat. Můj muž není zase až tak velký romantik aby něco vymyslel, takže to zůstává na mě. Svatbu jsme měli na myslivecké chatě takže na oběd tam můžeme zapomenout. Chtěl jsem zavést nějakou tradici, kterou by jsme dělali vždy na výročí, ale nic mě nenapadá. Moji rodiče chodí vždy na výročí svatby do kina(protože se tam pak celý rok nedostanou, tak je to pro ně vyjímečné). POMOC co mám vymyslet....... :-(
Odpovědět
eviku - napada me (ale na to uz je mozna pozde), proste si jen tak sednout doma s rodinou, objednat stejny dort jako na svatbu, stejnou kytku, vyzdobit si dum bilymi stuzkami a proste si uzit den... ja dostala na vyroci nausnice, milackuv darek uz je na ceste (nasel si neco na www.repliky.info) a pry pro me neco chysta, tak jsem zvedava :)) Nejaky zvlast romantik to taky neni, ale ma me moc rad a vi, ze tyhle okamziky si rada uzivam
Odpovědět
Určitě na 1. výročí zajdeme na nějakou dobrou večeři a možná budou i nějaké malé dárečky, ale rozhodně ne kalba s kamarádama. Přijde mi to naše osobní věc a rozhodně nevidím důvod, proč někde pařit s kámošema, to můžu pařit jindy :-).
Odpovědět
Určitě bych chtěla strávit den ve dvou (pokud tchýně něco nevymyslí) 8-( Dort nebyl zase až tak užasný. Kousek jsem si zmrazila, že ho vytáhneme na výročí, bohužel ho už můj muž snědl :-( Chtěla jsem na nějaké romantické místo, kde by jsme každý rok na výročí zašli (pokud možno jindy ne, jenom na výročí). Ale bohužel mě nic nenapadá. Bydlíme kousek od Ostravy. Hrady ani zámky moc nepřicházejí v úvahu, protože oba dva děláme historický šerm takže hrady a zámku tady máme celkem dost prochozené. Nenapadá vás něco nějaké místo může bý klidně i dál od Ostravy
Odpovědět
a co takhle zvolit si nejakou restauraci jako "vyrocni"? :)) Uzasna je restaurace Novy svet (irska) ve Frydku na rohu krizovatky
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?