Jak si udělat náhradní svatbu za nepovedenou? :-)

Profilova fotka
ahoj nevěsty, chtěla bych vás poprosit o různé kreativní nápady jak si udělat takovou náhradní svatbu za tu pravou kterou jsme měli 11.11.2006, ale nepovedla se...do dnes se tím trápím, chtěla jsem si ji moc užít a udělat podle svého, ale tchýně byla příliš dominantní a vše chtěla ovlivňovat a taky se ji to povedlo..tak jsme si řekli, že si to vynahradíme.. rozšoupněte se..nápadům se meze nekladou..díky ;-)
Odpovědět
1
2
já bych vyrazila do přírody, udělala si prstýnky z kvítí, dala si oběd v trávě a pak si užila romantickou noc někde v hotelu. Taková jednoduchá, ale hezká romantika ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Paráda, čekala jsem, že se tu setkám především s adrenalinovými sporty, letem v balónu nebo drahou dovolenou, ale tohle je přesně moje gusto..jednoduchost..nádhernej nápad.. a tchýni dáme hlídat dcerku :-D
Odpovědět
No nám se taky pár věcí nevyvedlo, díky příbuzenstvu, tak jsme si taky slíbili, že si to vynahradíme. Takže máme za sebou 1. výročí a opravdu jsme si splnili sen. Vzali jsme si naše svatební šatečky a prošli se po svatebních místech, znovu si navlíkli prstýnky, zašli na večeřku do svatební hospůdky a přenocovali ve svatebním penzionku. Bylo to NÁDHERNÝ a oba máme konečně ten pravý posvatební pocit :-D
Odpovědět
Tohle je úplně super nápad, udělat si svatbu ještě jednou. Teď už mi je celkem jedno, jestli se nám něco v ten pravej svatební den nepovede. :-D Jinak "radost" popsala i moje představy na posvatební svatbu... ;-)
Odpovědět
kdybych dělala ještě jednu svatbičku, taky bych si i za ty peníze znovu půjčila svoje šatečky. Nemohla jsem se jich na svatbě za ten jeden den nabažit a tak bych je ráda vzala na sebe znovu, ale ne jenom tak, prostě opět při vzácné příležitosti, zkusila se domluvit na neoficiálním obřadu, pozvala jsen přátele, dali bychom si oběd......vlastně podobně jako při naší svatbě, vše se povedlo a nic bych neudělala jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
radost: to je krásné!!! super nápad. vy už jste to udělali? jen tak ze zajímavosti...
Odpovědět
lenule, zatím ne, my měli svatbu naštěstí nádhernou, takže bych ji opakovat už ani nechtěla, protože lepší by to nebylo, ale o pikniku jsem hodně přemýšlela, navíc uvažuji taky nad jednou věcí. Ve Vysokém Mýtě je hotýlek, kde udělají romanitcké večery pro páry při svíčkách, ráno donesou snídani na pokoj i s květinami, nabízejí luxusní pokoj s výřivou vanou, prostě bomba a za dobrou cenu. Takže to zkusím ještě zrealizovat, než porodím, my zase nebyli na svatební cestě, tak si vynahradíme prozměnu ji :-D
Odpovědět
holky mrkněte na Via Ironia na jejich výhodné balíčky, no není to nádhera? :-) to bych si dala líbit x-)
Odpovědět
Profilova fotka
radost: tak to je super! Zalíbil se mi nápad něčeho romantického na naše první výročí. Svatba ta pravá je jen jedna, ale něco podobného, jaké máš ty nápady, by se mi moc líbili na výročí.
Odpovědět
Profilova fotka
díky za tip
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo holky, diky moc, asi taky neco podobnyho provedeme a bude to pro manzu prekvapko! To je este lepci!
Odpovědět
sirka: viděla jsem tu určitě album jedné nevěsty, která měla 2 svatby - nejdřív jednu, ale ta nesplnila přesně jejich představy, tak pak měli ještě jednu později v kostele. Ale teď si nevzpomenu na nick.
Odpovědět
Článek se načítá
Chaarleene: to by mohla být adua ;-) Jinak já doufám že naše svatba (ač zatím žádnou konkrétně neplánuju) bude nádherná, ale proč si neudělat romantické první výročí... taky se mi moc líbil nápad od radosti x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, to JE adua, ta má v albu fotky ze dvou svateb s tím samým chlapem :-)
Odpovědět
sirka V pasu máš datum svatby 28.10. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky Via Ironia doporučuju, je to tam naprosto neskutečně úžasný, byli jsme tam letos v květnu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky ta via ironia vypadá fakt úžasně!!!Díky za tip ;-) .jen se zeptám, jak vypadá okolí a Vysoké Mýto?přecejen pořád bychom nebyli na hotelu :-D ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme tam přijeli v pátek večer, dali šáňo a véču, ráno v 8 snídaně na pokoji, od 9 vířifka, pak jsme razili do Toulovcových maštalí, dali prochajdu cca 14 km, nádherný, jukněte na net, ale je tam toho spousta na procházky, pak jsme se odpo vrátili, prošli Mýto, celkem průměr, večer véča - neskutečně výborně v Ironii vaří! a v neděli zas snídaně na pokoj, vířifka a pak jsme se jeli podívat do Litomyšle, tj. nááádherný město - doporučuju... měli jsme to celkem nabitý a přivezli jsme si odtamtud zaděláno na babyno :-D
Odpovědět
Ta Via Ironia nás oba nadchla.Na podzim bysme tam chtěli jet na ten romantický víkned.Strašně se těším.Snažila jsem se najít i jiný hotel v podobném duchu,ale nic takového jsem nenašla.
Odpovědět
Profilova fotka
cechtek super!!Díky, s tím baby mě to taky napadlo, takže tam nejpozději v říjnu vyrazíme a třeba půjdeme ve vašich šlépějích ;-) :-D !
Odpovědět
cechtek: v jakým pokoji jste bydleli.Já chci jít do toho s vanou na pokoji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak si to tam krásně užijte, já už teď můžu romanticky pařit jen rychlé špunty :-D consti: ať se taky zadaří, je to ideální místo ;-) ale doporučuju zamluvit co nejdříve, mají tam doooost natřískáno, obzvlášť pokud budete chtít ten pokoj s vířifkou... holky a lepší jídlo jsem v restauraci nikde ještě fakt nezažila a je lepší rezervovat si stůl na večer...
Odpovědět
consti, taky doporučuju Litomyšl, je tam moc hezký zámek ;-) já myslím, že tam je kam vyrazit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
luci: my měli ten 302-Sargedna, s tou vanou to musíš rezervovat hodně dopředu...ale stejně jsme vířili 2X, to nám stačilo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
cechtek a jak dopředu se to tak rezervuje?my bychom šli taky do toho balíčku, který se ztahuje na ten pokoj s vířivkou.vypadá to faaakt parádně x-) .A s tím jídlem to je taky super!!!My jsme oba labužníci, tak to si pošmákneme :-D ;-)
Odpovědět
U nás jsem labužník jen já :-D Ale taky jsme hledali něco jen tak na víkend, na delší svatební cestu se dostaneme až někdy v březnu :-S , takže aspoň na pár dní někam vyrazit x-) A tohle vypadá supeeer! x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
my si to rezervovali cca měsíc dopředu, balíčky se vztahujou na všechny pokoje, pokud chcete konkrétní pokoj, tak jim napište mejla, kdy mají volno, to vážně netuším, taky jsme to s nima řešili po mejlech, odpovídají ochotně a rychle na všechny dotazy...to jídlo je fakt hustý, na stránkách mají i jídelní lístek, tak se jukněte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky cechtek za info...manžílkovi to nastíním a doufám, že vyrazíme.jdu mrknout na ten jídelníček.jinak co se týká toho balíčku, jak je tam večeře v ceně, tak to jste si pak mohli vybrat nebo to vybírali oni? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
arvetko: my jsme oba labužníci a já teď obzvlášť, i když manža se mnou naštěstí drží basu, to budem za chvíli vypadat :-D fakt tam holky jeďte, nebudete litovat, já se těším, až přestanu kojit, tak dám prcka k nějaký babče a taky hned vyrazíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
consti: to můžeš propapat a propít 1000,-Kč libovolně, my ale ještě dopláceli :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?