Jak se vám podařilo naplnit představy o své svatbě?

Ahoj holky, tak máme po svatbě a já bilancuji. Rozhodně nepatřím k těm, které o svatbě snily už v 10ti a plánovaly svatbu 2 roky dopředu. Ale určitou představu o tom, jaký bych chtěla mít účes, šaty, jak by to mělo vypadat atd. jsem si v čase příprav udělala... Teď když o tom přemýšlím, všechno dopadlo nějak jinak (teď neříkám, že hůře!) a já před oltářem, tedy vlastně pod stromem, stála v naprosto jiných šatech, jiném účesu, s jiným závojem a v ruce držela naprosto jinou kytici... :))) A jak se povedly naplnit představy vám?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak moje v celku nenápadné přípravy se potom i rovnaly realitě. Já bych spíš teď zpětně měla představy kapku jiné, hlavně, co se šatů týká, ale jinak jsem byla spokojená.
Odpovědět
Ahojky tak jiná představa jiná realita tak třeba vám šaty nebo účes nesedli tak jak jste si ho vysnili,a zjistili jste že je lepší pro vás něco jiného já sice svoji představu jak o účesu kytce i šatech mám a nehodlám ji měnit.Nakonec už mám jednu svatbu za sebou takže už vím že co mi sedne co ne.Je fakt že při té první jsem si taky vysnila šaty jiného typu nakonec jsem měla korzet a sukni zvlášť a udělala jsem moc dobře,teď vím co mi sedí na mou postavu a na svou druhou svatbu jiné než korzetové šaty nechci.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj wester, ono představy a realita jsou většinou jiné a pokud je to jenom v otázce účesu a kytici tak je to ještě sakra dobrý ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
moje představy, nebo spíš to s čim počítám je že na hostině se můj děda opije a bude nadávat tetě, tatínek se strejdou si budou měřit nahatý pupky a tatička bude zahazovat boty, maminka bude plakat a pak si dá trochu vína a dostane migrenu a bude jí zle. Jo a 15. letá puberťačka (neteř) se tajně dostane k alkoholu, opije se tam a pozvrací. No snad bude realita jiná!!!
Odpovědět
socina:koukám že máš super představy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla představu, kterou jsem si uskutečnila...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zatim si jen můžu představovat jak to asi dopadne... určitě si šaty pokecám gulášem, bude pršet, pes na obřadě štěkat, spousty věcí zapomenem.... zatim jen hrůza.. :-D
Odpovědět
astracreek: a všechno fakt vypadalo, tak jak sis to představovala? :)
Odpovědět
já byla spokojená a představy byly stejné. ale vdávat se znovu, udělám to jinak. den před svatbou byl docela hektický. příště bych se vdala někde u moře jen ve dvou, užila si rovnou svatební cestu a pak udělala s přáteli pořádnou kalbu! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
lennus: přesně tak! souhlasím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
westerr: Vždycky jsem chtěla svatbu ve stylu historickém/fantasy, protože to prostě miluji. To jsem já. A manžel tu představu sdílel se mnou. Původně jsme uvažovali jen o kostýmech ve svatební síni, ale nakonec to dopadlo na hradě, svědci byli v kostýmech, což jsem ani nečekala, majitelé hrádku také... A na svatbě se nestalo nic, co bych si představovala jinak nebo tak. Možná lituji toho, že jsme neměli novomanželský tanec, ale my jsme vůbec ty tradice nijak neměli. Vážně, všechno dopadlo, jak jsem si představovala, něco možná lépe (viz. dort :) ).
Odpovědět
lennus: Tak tohle jsem, zcela vážně, říkala já, když se nám těsně před svatbou zkazilo, co šlo - měli jsme odjet do zahraničí a vzít se tam. Těsně po svatbě jsme ale odletěli na svatebku a v našem rezortu se zrovna konala svatba - fakt krásný den - sluníčko svítilo, svatbu měli v altánku pod palmami. Tam mi ale došlo, že kdybych tam místo té slečny bývala stála já, i přes sebekrásnější prostředí by mi bylo smutno... Prostě by tam se mnou nebyli moji blízcí. Vrátilo mě to zpět a jsem opravdu moc ráda, že jsme měli svatbu i přes veškeré trable "doma" ...
Odpovědět
Článek se načítá
wester, to je jasné! prostě těch pár dní před svatbou je náročných a člověk nadává, ale já to mám stejně. na svatbě jsme měli i dost kamarádů, protože jen s rodinou by mi to přišlo jako oslava narozenin, na druhou stranu rodina je pro mě důležitá a bez nich by mi taky bylo smutno a chtěla jsem je tam mít. spíš bych příště zaměstnala víc lidí a to nám kamrádi nabízeli pomoc! svatbu ve dvou či jen s pár lidma vidím jako smysl, když je to podruhé. ale doufám, že toto nikdy nebudu muset řešit! ;-)
Odpovědět
westerr: já to cítím taky tak. Fotky ze svateb u moře jsou sice krásné, exotické, romantické .... ale mě by tam chyběla rodina. Zkrátka by mi po nich bylo smutno. A podle mě to tam je asi nuda :-) Obřad 15 min, pak pár fotek v písku na efekt a konec. Já sice nejsem člověk, který by zrovna dvakrát ctil tradice, ale bez rodiny, rozbitého talířku a tancovačky si SVOJI svatbu zkrátka neumím přestavit. ;-) Máme to zatím před sebou, takže možná za 14 dní změním názor! :-D :-D
Odpovědět
rewq, věř, že den před svatbou budeš mluvit jinak! :-D ale nakonec to určitě zhodnotíš stejně jako teď. já po svatbě dávám kámoškám rady tipu: jít před svatbou včas spát, zaměstnat co nejvíce lidí s přípravami, aby pomohli, hodně pít nealko a jíst! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, Tak to já to mám se splněním svatebních snů podobně jako westerr, naše svatba nedopadla tak úplně podle našich představ, ale i tak to byl ten nejkrásnější den v našem životě. Moc jsme si to užili a budem na to ještě hodně dlouho vzpomínat. Ale kdybych měla tu možnost vrátit čas a všecko naplánovat znovu, tak bych do toho šla.
Odpovědět
rewq: Tsss... 15min - by ses dívila - ta svatba byla černošská a jen obřad trval 2h!!!!! Říkala jsem, že jsme břídilové :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se totálně nepovedly šaty :-( Objednala jsem si je podle obrázku v katalogu (tam se mi zdály úplně úžasné) a nechala ušít na míru, ale ve skutečnosti vůbec nevypadaly tak luxusně jako na obrázku a navíc mi k nim neposlali spodničku, tak jsem si půjčila jinou od známe a výsledek byl dost nepovedený - sukně měla úplně jiný tvar a vzhled a celé šaty najednou působily úplně jinak, než byla moje vysněná představa a navíc mi sukně byla dlouhá, takže jsem o ni neustále zakopávala. Bohužel v tu chvíli už bylo pozdě něco měnit ]-( V jedné diskusi tady na Beremku mi holky napsaly, že ty moje šaty byly děsné a to mě totálně dorazilo. Dnes když se podívám na fotky skoro bych brečela :-(
Odpovědět
darlingb: Myslíš ty, co máš v albíčku? Tak mě tedy děsné rozhodně nepřipadají!!!
Odpovědět
No já si radši představuju všechny možné katastrofy (déšť by v našem případě byl velká komplikace). Chci být připravena na všechno, přesto doufám, že se to nestane. Dělám přede všemi, že se vůbec netěším, že to neprožívám, ale pokaždé, když se nám podaří zařídit nějaký nový detail, tak mám hroznou radost a už si to zase maluju v krásných barvičkách. Tak uvidíme za měsíc a kousíček ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
darlingb: neřekla bych že jsou ty šaty tak děsné!! spíš bych řekla - špatně zvolený střich k tvé postavě... měla sis spíš vybrat něco s protázlejším pasem co by tě prodloužilo a zeštíhlelo (ne že bys byla tlustá), tenhle střích šatů - ramínko za krk a nabraná sukně od pasu, mnohdy nesluší ani těm nejhubenějším nevěstám. Ale ať už byly šaty jakékoliv, hlavní je jestli jste se svým manželem šťastný... šaty by přece neměli mít vliv na vaše štěstíčko, tak se tím už netrap... každá nevěsta vdávající se poprvé není zkušená... každý dělá chyby
Odpovědět
Profilova fotka
westerr: Ve svatebním albu je mám na sobě a v albu z příprav je ta fotka z katalogu, na které se mi tak líbily
Odpovědět
Profilova fotka
Musím říct, že moje představa se od reality hodně lišila. Nechtěla jsem klasický oběd, měli jsme ho, nechtěla jsem družbu, měli jsme ho, nechtěla jsem DJe, měli jsme ho. Myslela jsem, že bude pršet, nakonec bylo takové horko, že padaly teplotní rekordy. 8-) Zpětně vím, že jsem měla na manžela víc tlačit a prosadit si svoje přání a představy a svatba by možná dopadla trochu lépe. Holt asi ženská intuice, nebo co, protože všechno, co jsem nechtěla a bylo, se nepovedlo úplně 100%. Co opravdu bylo podle mých představ byly šaty, boty, kapela, dort a fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
podle mých představ to také nebylo, čekala jsem nějakou katastrofu, že se něco vyvrbí, pokaká a vono nic, bylo to až moc dokonalé, nad mé očekávání, hladký průběh a možná i proto to tak rychle uteklo... naštěstí nám do toho nikdo nekecal, vše jsem si zařídila, vyrobila, vymyslela sama za pomoci manžílka... i když je mu to bylo skoro vše jedno, krom místa pro obřad a hostinu...
Odpovědět
darlingb: Tak já nevím. Já tomu moc nerozumím, ale fakt mi nepřijdou nijak tragické. A jestli ti někdo na beremku řekl, že byly děsné, tak si to neber. Koukala si do jejich albíček? Třeba tobě by zase přišly děsné ty jejich šaty... Mě taky všichni ztrhali moje šaty, takže si z toho nic nedělej! Taky mi říkali, že k mojí postavě absolutně nejdou... Vdala jsem se v nich a byla jsem spokojená... :)
Odpovědět
Profilova fotka
darlingb - když jsem si prohlížela tvoje album(dřív než si psala do téhle diskuse) jsem si říkala že ty šaty jsou moc hezké :-) tažke žádná tragedie ;-) Westerr - já bych řekla, že ti k postavě šli nádherně ;-) máš pěknou figuru ;-)
Odpovědět
kristyn: dík... nepsala jsem to, aby mě lidé začali chválit. Chtěla jsem tím říct, že je všechno otázkou vkusu... Každému se prostě líbí něco jiného...
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe holky ..... měla jsem vše podle představ,jediné co mě štvalo byla nepohodlnost šatů,ale to z fotek není znát a vím to jen já :-D a taky si říkám že jsem si měla vzít jiné,ale já chtěla krajkové a ty prostě zase tak pohodlné nejsou. Hodně holek tady má hromadu fotek z příprav,profi modelky a profi fotky,je jasný že nikdy nebudou vypadat stejně,ani účej,protože ta jedna fotka a připrava účesu trvá několik hodin. Důležitý je jestli oba řeknou ANO,to že se hosté dobře pobaví a hlavně dobré jídlo. Nikdo nebude po letech řešit kytku (schválně se někoho zeptejte jakou jste měla kytku?kolik lidí si to bude pamatovat),ale to že byla skvělá zábava a jídlo,budou vědět ještě za pár let.
Odpovědět
Profilova fotka
darlingb - to je přesně co píšu,ta modelka je po x hodinové přípravě,nafocená profíkem a ještě vyretušovaná. V salonu jsem si zkoušela jedny šaty co jsem viděla v katalogu na modelce,já v tom vypdala příšerně,ona nádherně. Nezoufej,už je po svatbě a hlavně že jsi se líbila ženichovi,byla jsi NEVĚSTA a nikdo nekoukal na střih,viděl bílou,krásnou nevěstu. Už to neřeš ;-)
Odpovědět
Je pravda co člověk to jiný vkus ,ale westerr ty tvoje šaty byly fakt krásné a velice ti sedly.To teda nevím co to bylo za znalce co ti řekl že ti nepasují. ]-( Darlingb: Šaty nebyly vůbec nepovedené .To bys měla vidět co za jiné hrůzné šaty existují.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?