JAK POTĚŠIT MANŽELA - dům drobných radostí

Profilova fotka
Ahoj milé mladé paní, slečny, dámy, rozhodla jsem se založit toto téma jako inspiraci pro každého, kdo by se chtěl podělit o to, jak si navzájem děláte radost. Mám na mysli každodenní maličké radosti, kterými můžeme zalévat manželství, aby neuschlo. Máme před prvním výročím, máte některá nápad na hezký a originální dárek? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem tedy denně dávala snoubenci ke svačině hezké vzkazy. O tom, že mu přeju hezký den, že se těším, až se mi vrátí z práce, že ho miluji. Každý den jiný. Dávala, než jsem zjistila, že si je přečte a zahodí :-D Teď už to dělám jen občas, jako překvápko...
Odpovědět
@nialady a co by s nimi měl dělat?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jako maličkost, toho mýho vždycky potěší, když mu udělám některé jeho oblíbené jídlo. (Večer ho zrovna čeká milovaná gulášovka:) Jinak na výročí jsem pořídila "knihu snů", o které jsme dlouho mluvili - prázdná kniha, do které si můžete zapsat, čeho byste chtěli v životě dosáhnout (zvlášť, spolu...) a pak jen lepit fotky:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mianna Perfektni...dekuji moc, hned ji pujdu koupit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nialady Tohle jsem delavala taky, ja jsem listecek nasla vzdycky umasteny v prazdne krabicce od svaciny....
Odpovědět
Já občas dávám čokoládku pod polštář. Jinak doporučuji knihu Pět jazyků lásky od Garyho Chapmana, v té knize je právě popsáno, že každý projevuje a vnímá lásku jinak, někoho potěší dárečky, někomu to nic neříká a radši by se jen tak držel za ruce. U nás to tak třeba funguje, já třeba dárky moc neocením, radši jsem, když se jdeme projít a povídáme si. Pokud se vám nechce číst ta kniha, na netu se dá najít test, pomocí kterého můžete zjistit, co je váš "jazyk lásky" a co partnerův (dejte do googlu pět jazyků lásky test).
Odpovědět
Profilova fotka
@nialady vzkaty si pieme taky, ted me snoubenec překvapil tim ze je vsechny zaramoval do většího obrazku :)
Odpovědět
@nialady To si je má schovávat? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lysecek O knizce jsem slysela, zacala jsem jii cist, ale nedocetla, kazdopadne dekuji, znovu se do ni pustim.
Odpovědět
Profilova fotka
@lysecek cokoladky, na to me taky uzije...
Odpovědět
@k2katka Mně moc ne, ale manžel je má rád:).
Odpovědět
Profilova fotka
Občas nějaká lechtivá sms, malý vzkaz ve svačině, ale potěší ho už jenom to, když někam odjíždí, že mu upeču celou buchtu a on se může chlubit a dělit. :D A u nás nejčastější, prosté pohlazení (po zádech, když sedí u počítače, přes rameno, když se míjíme ne chodbě) - nezdržujeme se, ale je to gesto, které je plné lásky. A moje nejoblíbenější - čteme společně knihu, prostě jeden druhému předčítáme, pěkně nás to stmeluje.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, to cteni me taky napadlo...dekuji moc...
Odpovědět
Profilova fotka
Koupim mu cokoladu kdyz jdy za nim do prace treba, upecu mu neco dobryho.Obliknu si sexy pradlo jen tak vecer na doma(teda sexy nosim i normalne, ale jako spesl sexy;D). Obcas hezky zabalim svacu, dam papirek atd
Odpovědět
Profilova fotka
@nialady tak nedvata papirky kazdy den, to taky zevsedni. Ja davam obcas a ma je schovany ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
u nas teda zeberaju hry :D lechtame se, tak decentne sa mlatime napriklad vankusmi... najnovie mame challenge kto komu prvy vyzuje pozky :D znie to teda asi uchylne a robime si zle ako male deti ale je to vazne sranda :)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme se snoubencem takový bloček na stole, kde i píšeme vzkaz y navzájem. Od těch milých s přáním hezkého dne až po ty trošku nemravné O:-) Jinak pro nás oba je největší dárek společně strávený čas, nejlépe na nějakém výletě :)
Odpovědět
@smea tohle delame taky :D tedy ne konkretne ty ponozky, ale to lochtani,zlobeni, drobne naschvaly :-) Ale vse v mezich zabavy, jak rikas, jak male deti :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@luj89 My si je třeba schováváme :-) Jednou za čas když gruntujeme pořádně na ně narazíme a zasmějeme se, co všechno jsme si přáli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já také nechávám občas lístečky, vzkazy rtěnkou na zrcadle, na ploše počítače apod..Do práce některé dny odcházíme spolu tak mu třeba nenápadně šoupnu něco dobrého do batůžku a jednou jsem mu udělala schovávačku po bytě, už ani nevím čeho, nechala jsem vtipné vzkazy od lístečku k lístečku a nakonec došel až k dárečku- z toho byl hodně nadšený a psal mi potom, že už se dlouho tak nenasmál jako při tomhle :-) Jinak když mám příliš mnoho energie tak klasika masáže, drbkání a podobné věci při kterých si lebedí, když jsem na noční tak sem tam pošlu v noci nějakou pěknou básničku na kterou přijde až ráno po probuzení.. Na čokoládu jsem u nás spíš já, on radši slaný, ale balíček křupek mu bohužel pod polštář schovávat nebudu :-D Jinak nápad na dárek- já se vždy k něčemu dobrému snažím vymyslet i něco osobního, co se nedá koupit :-) I když si některé dámy možná budou ťukat na čelo a myslet si, že to chlap neocení nebo že ten můj není dost chlap- vypsala jsem mu na papír spoustu věcí "proč ho miluju" a přibalila jsem to k nějakému dárku (moje pamět je strašná, nepamatuju si co jsem dala a co dostala)..Byl dojatý a říkal, že je to ten nejkrásnější dárek x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc, to určitě taky zkusím.
Odpovědět
Jídlem :-). Momentálně surfuji po netu a hledám muži víkendový pobyt, kam by mohl vyrazit s kamarádem za účelem odpočinku od práce, naší půlroční živelné pohromy a hormony poblázněné manželky :-). Ale přece jen půjde o dárek k narozeninám, zas taková každodenní maličkost to nebude:-).
Odpovědět
Profilova fotka
SEX :-D
Odpovědět
My jsme na první výročí vyrazili na romantický víkend, vypustili lampión přání, který jsme společně popsali vším, co si přejeme a já jsem nám ještě nechala jako překvapení vyrobit podle vlastního návrhu trička. ;-) Jinak si pozornost věnujeme neustále, protože spolu trávíme v podstatě veškerý volný čas. Vše děláme společně. A i když jsme spolu doma a já jsem jen na pár minut někde ve vedlejší místnosti, tak mě začne manžel hledat. Nejroztomilejší je, když proběhne celý byt, aby mě našel, obejme mě, dá mi pusu a řekne: "Kde se mi zase touláš?". Já ho prostě miluju. :-D
Odpovědět
@miki_v Nechci cerit vody, ale to by me pekne tocilo mit manzela neustale za p*deli 8-( a nemit zadne soukromi. Vzdy, kdyz nejaky par rekne, ze delaji vsechno spolecne, tak si je predstavim, jak treba spolecne sedi na zachode :-D , prece kdyz spolecne, tak spolecne :-D A kdybych na chvili odbehla do vedlejsi mistosti a manzel me za par minut hledal, tak by me akorat pekne stvalo, ze mi neda zadny prostor pro dychani. No ale kazdy k svemu, pokud vam to vyhovuje.... ono vas to mozna prejde, az budete mit deti (pokud je chcete), to budes rada, ze ti daji vsichni na chvili pokoj :-N
Odpovědět
@zanett já jednou byla s takovým, co chtěl dělat všechno společně, a už nikdy víc! Chtěl snídat stejný jídlo, žádný že si jeden dá housku a druhý jogurt. Když jsem se chtěla jít do koupelny oholit, tak on že prý půjde se mnou a bude se na mě koukat...
Odpovědět
@izzybickerstaff nene :-D :-D :-D
Odpovědět
@lalkaamichal jo!!! :-D
Odpovědět
Já třeba koupila tohle :) http://www.givejoy.cz/pro-zamilovane/... sám si ovlivní, co ten den dostane :)
Odpovědět
@zanett Máš pravdu, že to zní asi šíleně, ale jsme zvyklí být spolu a oběma nám to vyhovuje. Zatím se na tom ani po těch pár letech nic nezměnilo. Samozřejmě občas někam vypadneme každý zvlášť, ale když jsme doma, tak mě má rád vždy alespoň na dohled. :-D A spolu děláme asi až na ten "záchod" opravdu vše. Spolu se bavíme, radíme, spolu vaříme, jíme, uklízíme, nakupujeme, usínáme, sportujeme.... :-N Prostě jeden bez druhého nedáme ani ránu. :-D Děti už aktivně plánujeme ;-) , možná se to pak změní, ale to se teprve uvidí. x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?