Jak jste si uschovaly svatební přáníčka?

Profilova fotka
Holky sice už mám skoro rok po obřadu, ale až teprve teď jsem se dostala k otázce, jak si hezky uschovat přáníčka od rodiny a přátel? Doteď to leželo v krabici se zbytky se svatby. Uvítám každý nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martina995 Já jsem na svatbě měla jakousi knihu hostů - úzký šanon a v něm jednotlivé listy kraftového papíru, kam nám hosté psali přání a kreslili obrázky... Po svatbě jsem některá přáníčka proděravěla děrovačkou a přidala do šanonu, jiná přilepila na volné listy. :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli na svatbě dřevěnou truhličku, kam nám hosté přání házeli, a v té jsme si je schovali na památku i po svatbě. :-) To byl taky trochu účel, proč jsme ji pořizovali. Teď v ní jsou přáníčka a další věci na památku (moje ozdoba do vlasů, usušená klopa ženicha, svatební DVD atd.).
Odpovědět
Profilova fotka
u nás stejně jako u @terezlu
Odpovědět
Profilova fotka
Máme knihu/album, kde jsou fotky z polaroidu a na zbylé volné stránky nalepíme přání :-)
Odpovědět
Já si udělala svatební krabici, kde mám vše, přáníčka, svatební oznámení, moji a manželovu jmenovku, vývazky, svatební dvd a fotky, korunku i závoj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koupil bych nějaký veliký pěkný album a udělal si scrapbook z tady těch přání, oznámení, třeba i z cedulek ze stolů a z vybraných nejlepších svatebních fotek :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem je sprostě vyhodila :D předtištěné věci z papírnictví s podpisy pro mě nemají žádnou citovou hodnotu, abych je schovávala
Odpovědět
Profilova fotka
@ellinkasebudevdavat to naprosto chápu. U nás byla cca polovina svatebčanů naštěstí tvořivější a koupili přání bez předtištěného textu (napsali tam vlastní výplody) nebo přímo přáníčko vyrobili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jancabr Mně se takováto přání také nelíbí, proto jsem si vymyslela tu knihu hostů a rovnou napsala do instrukcí ke svatbě, že na svatbě bude, že nemusí žádná přání kupovat. Bohužel jsem nedomyslela, že když chceme pouze finanční dary, tak hostům bude blbé dát je jen tak do obálky a stejně ta přání nakoupili. :-D Ale také se našlo pár tvořivějších, kteří k tomu dali jen cedulku s textem, případně obrázkem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám skoro rok po svatbě, která byla na Slovensku, a tam je samozřejmostí dávat pouze finanční dary. Ty nám dávali v přáničkách, Proto mám v plánu koupit nějakou knihu nebo něco takové a do toho to přání nalepit
Odpovědět
Profilova fotka
V takový dřevěný truhličce je máme v obýváku.
Odpovědět
Taky bych to vysortovala- předtištěné vyhodit a ty tvořivější nechat. V té knize hostů je to super nápad! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Moja mamina ich má dodnes uložené v drevenej truhličke - pamätám si, že keď som ich ešte ako dieťa našla, veľmi ma bavilo si ich pozerať a čítať :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bara_babic Sestra je má taky schované a taky jsem je ráda pročítala. Svoje jsem dala do jedné tašky a šoupla do sklepa. Teď si nemůžu vzpomenout, jestli jsem je už vyhodila, nebo ne... Moc na tohle nejsem, jediné, co jsem vytvořila, bylo svatební album.
Odpovědět
Profilova fotka
@herminavons to poznám, ja som tiež taký menej usporiadaný tip :-D ale aspoň že album máš :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?