Jak jste se popraly s úklidem po svatební hostině?

Profilova fotka
Holky, mám tu jeden dotaz...Jak jste se poprali druhý den s úklidem?? Proč se ptám...možná to dopadne tak, že večerní raut budeme mít na chalupě, kde mám velkou zahradu....ale ráno??? Místo abych si užívala 1. novomanželského dnu a nejlépe rovnou s manželem někam odjela, budu uklízet jak divá....Máte nějakou radu či řešení??
Odpovědět
jo tak to ti asi neporadím protože taky nevím jak to potom uděláme ale mi to máme na statku takže,potom se domluvíme kdy to můžem uklidit.jelikož si budu chtít vzít spátky svoje věci,dekoraci a tak :-)
Odpovědět
Jedině snad domluvit se s nějakými kamarády, jestli by za drobnou úplatu nebo naturální odměnu nepomohli... Nebo jestli vám bude raut chystat nějaká cateringová firma domluvit se s nimi, jestli to třeba za nějaký příplatek není součástí jejich služeb. Tohle je přesně důvod proč bych nikdy nepřistoupila na to, dělat si hostinu nebo raut sama doma. Představa, že po vlastní svatební oslavě strávím celý den úklidem, se mi ani trochu nelíbí.
Odpovědět
tak já budu mít raut od firmy,takže taky doma nebudu nic dělat,možná že si napeču sama cukroví ale dorty taky budu mít objednané,taky nechci mít doma nepořádek,ale stím uklidem na oslavě to nějak zvládnu :-D
Odpovědět
Domluvili jsme se s kamarády, co přespí, že druhý den společně uklidíme, čímž to bude rychlejší a příjemnější, než kdybychom na to byli sami.
Odpovědět
Tak to jo,já mám svatbu ještě za dlouho ale aspon tu zbíram zkušenosti a budu doufám na vše připravena a nebudu si muset dělat starosti,já jsem typ který si všechno planuje hodně dopředu a pak jsem ráda že mám vždycky všechno tak jak jsem chtěla :-)
Odpovědět
Nevidím na tom nic složitýho - prostě se druhý den sejdeme s lidma,co byli na svatbě a společně uklidíme. Chlapi stany,stoly,lavice, ženský budou uklízet to okolo - nádobí bude papírové, kelímky plastové,mísy taky, takže spíš se budu modlit,aby to někdo tak vehementně nepřehnal,že by pozvracel zahradu :-D myslím,že v rámci úklidu bude zábava pokračovat i druhý den 8-)
Odpovědět
tak to má být,určitě se ještě nasmějate při uklidu a možná že se tam ještě najde něco dobrého na chut :-D :-D ,tak at ti to víjde podle tvých představ ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ten proběhl v noci po svatbě, v sále byla ráno jiná akce, byla to náhoda a zjistili jsme to až 14 dnů před svatbou. Ale uklidilo se to postupně a věci se naskládaly do skladu a odvezly ráno. Hodně kamarádů dost pomohlo a hlavně moji rodiče ségra a bud. švagr.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?