Flitr po svatbě II.

S manželem jsem se brala po 13 letech vztahu a 5 letech spolecneho bydleni... Postavili jsme dům, v kterem kratce bydlime a poznala jsem jednoho remeslnika, který me pritahuje.... asi 3 tydny spolu přes SMSky, které v posledních dnech probihaji jen vecer, flitrujeme, kdy podnet jsem dala ja a ja nevim, jak dal. V nadcházejících dnech mame 1. vyrocni svatby (nehraji na neho, pro me je dulezity termin seznameni, svatbu jsem brala jako zavrseni našeho vztahu, svatba byla v kostele, ale pro atmosféru, nejsem verici) chtěla bych ho neplanovane potkat /nevideli jsme se 3 tydny/, abych mela ciste svedomi, ze to opravdu byl osud, ze jsme se potkali a ne tomu setkani nejak dopomoct... o manžela prijit nechci, je to jistota, uz během našeho chozeni jsem od neho jednou odesla k jinému muzi a opet jsme se k sobe vratili. Bylo to poprvé, co jsem u neho videla slzy v ocich a nerada bych ten pocit zazila znovu, navíc ted uz je to něco jiného, jsme vziti, postaveny dům, zavazek na cely zivot... Pochopitelne, ale onen rozvedeny o 10 let starsi pan me laka a pritahuje, což manžel ne :-( sex s manželem me nebavi, mozna jsem divna, je muj první sexualni partner a ja jeho, takze zkusenosti nic moc zadne a sex spis prolezim, jsem pasivni, jednu dobu jsme spolu ani 3 roky nespali, po svatbe snad az téměř po roku, nebavi me s nim,proto me mozna laka nepoznane, i když nejsem povahy, ze bych při schůzce s onim panem hned roztahla nohy.... v jedne zprave jsem mu přiznala, ze si predstavuji, jak me vecer liba... zprávy nejsou o sexu, hlidam si to a upozornuji, ze jsem vdana a on rozvedeny a krotim ho v sex. narážkách, kterých není moc.... sex mi s manželem nechybi, neboť me nebavi... Manzel by uz rad deti, které miluje, ale ja ještě ne a navíc me ted rozhodil onen pan. Diky tomu, ze uz roky neberu HA vim, ze bych se s nim nevyspala a nejsem duveriva, ze mu nejde jen o romanek, byt pise, ze nehleda nekoho na tyden, mesic... ja ale v tuto chvili vim, ze vic nez flirt nebo libani mu nedokazu dat - opustit manžela, dům,.... Pan je mozna zpestrenim našeho 13leteho souziti, ale strasne me laka...chtěla bych ho videt, i líbat se s nim... Citim, jak jsem stastnejsi, usmevavejsi, po dobu našeho několikatýdenního psani...Vlastne jen po dobu psani je to adrenalin, přes den, kdy se spis neozve, jsem OK, ale často na neho myslim, co dela... Na manžela jsem neprijemna, hledam chyby, co dela spatne... S pánem bych se ráda setkala, viděla ho, ale plně si uvědomuju následky, ale když zakázané ovoce....
Odpovědět
1
2
5
To je poměrně složitá situace...Je jasné, že je tam "punc" zakázaného, což tě láká. K tomu se určitě přidá i to, že s manželem nemáte sex, takže tahle oblast je u tebe nevyplněná. Sex s manželem se ti vždycky nebavil nebo to přišlo postupně? Jinak z toho co píšeš mám pocit, že manžel je pro tebe ta jistota,ale nic víc. I kdybys s ním zůstala, nemyslíš, že je to vůči němu dost nefér? A myslíš, že takhle budete oba šťastní dalších 10, 20 let? Myslíš, že kdybys teď odolala, nepřijde za pár let další muž, který tě bude přitahovat a ty bude prožívat to samé?
Odpovědět
A miluje svého manzela? Vidis v nem neco jineho nez jistotu spolecneho zivota a zavazek? Myslim, ze ten flirt je jen utekem od nefungujiciho vztahu.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máš takové problémy a stojíš o něj a o váš vztah, zajděte si do manželské poradny. Nevěra není řešením a jen by mohla ublížit.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
co jsi udělala pro to, aby tě sex s manželem bavil? abys chtěla ty jeho a on tebe? mluvíš s ním o tom? článek jsem četla dvakrát, ani zmínka o tom, že máš svého manžela ráda, jen ho využíváš jako jistotu..takovej vztah je o ničem....doporučila bych ti, aby ses probrala, nechala si zajít chuť na bokovku a věnovala se manželovi a sama sobě....Jestli manžela nemiluješ, tak to vůbec neřeš a jdi od něho, život je krátký na to, abys "jen přežívala"... oba dva si zasloužíte, aby jste byli šťastný, ať už spolu nebo bez sebe...
Odpovědět
Profilova fotka
podle me je to proste jen klasicke okouzleni, ktere ma na svedomi snaha o unik ze stereotypu. bodejt, po 13 letech.. to se stane (jasne, nemelo by!). nicmene neslibuj si od mileho pana nic vic nez chvilku zabavy, ono to mravenceni brzy prejde. bud pote, co mu bude dano a najednou zmizne a nebo to nejaky cas potahnete, rozejdes se s manzelem, zacnes bydlet s nim a pak zjistis, ze ve vysledku jsou vicemene vsichni chlapi stejni :-N uprimne moc nechapu, proc jste se s manzelem brali (zvlast pokud je tvuj prvni a v posteli te to s nim nebavi). v kazdem pripade bych si v teto situaci predevsim neporizovala dite..
Odpovědět
Profilova fotka
nečetla jsem příspěvky výše, tak snad se nebudu opakovat. Mě tak trošku přijde, že manžela jen využíváš kvůli tomu, že ti dává tu jistotu - on s tebou být chce, miluje tě (soudím podle toho, že s tebou chce děti) a už jednou tě vzal zpět. A ty bys mu chtěla znova vědomě ublížit. Přijde mi to docela hnusný vůči manželovi, že si s tím chlápkem píšeš esemesky typu že si představuješ jak tě líbá, a chceš ho vidět a opravdu ho líbat. Ono i to je nevěra a měla by sis uvědomit, co bys tím manželovi způsobila, kdyby na to přišel. Upřímně je mi ho fakt docela líto...A pokud je to hodnej chlap, tak si tohle jednání od tebe nezaslouží. Mě přijde, že jsi tak trochu sobec - nechceš vidět manžela se slzama v očích, ale proč? Protože ti je líto žes mu ublížila, nebo pohled na brečícího manžela ti vadí? Pokud je to první případ, tak si uvědom, že mu ubližuješ. Miluješ manžela, nebo je to pro tebe jen taková jistota do budoucna, takovej ten typ chlapa, co ženskou vezme 50x zpátky, protože jí šíleně miluje?
Odpovědět
Manzel me fyzicky nepritahuje, proto se nesnazim byt aktivni v sexu... zpočátku našeho vztahu jsme sexovali často, ale v ramci mezi, cisti, umyti, zadne vzruso nekde mimo postel... do toho bych nesla snad ani ted bez hygieny... a sex po ranu s nevycistenymi zuby a nemyti, neprichazi v úvahu... po rocích, mozna te odmlce me styk zacal i bolet a to i doposud, takze jsem spis uspokojena oralne... To vite, ze mam chvilky, kdy mam mazlivou a tulivou, zamilovanost se znovu projevi... Manzel je hodny, a nechtěla bych ho videt znovu brečet, protože to byl hrozny pocit, videt člověka, co me miluje, ze jsem mu ublížila... Mluvime o tom, ze sex me s nim nebavi, ze me nepritahuje, na to on prohodi, ze jsem frigidni, zda by me s nekym bavil, zda by me někdo jiny dokazal vzrusit.... když jsme spolu třeba 3 roky nespali a nalehal na me, neuspesne, ze jak bude mit prilezitost, ze mi zahne... (nestalo se)... sex pro me diky tomu, ze me nebavi, nebyl na prvním miste.. na druhé strane si predstavuji, kdybych tak poznala nejakeho Christiana Greye :-), který by to se mnou umel, nerikam, ze me manzel oralne neuspokoji...
Odpovědět
Profilova fotka
@karamelka84 no, pokud začneme všechny přirovnávat své muže ke Cristianu Greyovi, tak se asi všechny rozvedeme. Určitý typ žen by neměl číst tyto knížky, protože si nedokážou odfiltrovat fikci a z ní vycházející představy a sny od reality. Otázkou taky je, proč sis manžela brala, když tě nepřitahuje a sex s ním tě nebaví? Do toho já bych teda nešla...A snad nezáleží na tom, jakou technikou tě uspokojí, hlavně, že se o tebe v tomto směru postará, nebo? Nevím, ale opravdu ten typ lidí, co si přejou podvést manžela nebo manželku je mi krajně nesympatický
Odpovědět
Az na sex si s manželem rozumíme, sex pro me není ve vztahu na 1. miste. Mame stejne názory, i konicky...
Odpovědět
Profilova fotka
@karamelka84 no to se může zdát, že sex není na 1. místě, ale nedokážu si představit, že bych byla s někým, kdo by mě nepřitahoval a s kým bych si po této stránce nerozuměla a nebavilo by mě to s ním. To už stejně můžeš bydlet s kamarádem a vyjde to snad i líp. Vždyť si vyloženě protiřečíš. Na jednu stranu píšeš, že pro tebe sex není ve vztahu na 1. místě, ale na druhou stranu naznačuješ, že kvůli tomu že vám to v tomto směru neklape, si hledáš povyražení a rozptýlení jinde (i když plánuješ jen líbání, ale to je podle mě taky nevěra, zvlášť když to takhle plánuješ a s dotyčným si i píšeš esemesky tohoto typu) a schválně bys manžela podvedla. Asi mi teda něco nedochází. Proč mu tak nutně potřebuješ ublížit?
Odpovědět
Profilova fotka
@im4fun chtěla jsme napsat uplně to samé .... moc nechapu proč se teda brali když jim to nejspiše vubec neklape ... navic si nedokažu představit že by mě teď již manžel nedokazal vzrušit či mě nepřitahoval ... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@karamelka84 Promin, ale prijde mi trosku smesne chtit zivot jako v romanticke porno knizce oproti skutecnemu zivotu. Nevim tedy, nakolik jsi tu knizku cetla a nakolik se ti libil treba charakter zrovna Christiana, kdyz si zrovna nechtel hrat, jak moc idealni ti prisel jejich vztah... Ono nemuzes cekat, ze te sex bude sam od sebe bavit. Mne tedy nepripada, ze by ses snazila zlepsit vasi sexualni situaci. Rict manzelovi, ze te nepritahuje je proste jednoduche, ale chyba neni jen v manzelovi, ale samozrejme i v tobe. Ono koho by bavilo vzrusovat nekoho, kdo si jen lehne a ceka, az to skonci? Ono pokud se nebudes sama snazit, tak to nikdy hezke nebude. Uprimne z tvych textu necitim, ze bys manzela milovala, jedina laska, kterou tam citim je z jeho strany a to vnimas jako zavazek. Ale neni to nefer pristup k nemu? Jake to asi je, kdyz jeden miluje toho, ktery ho nemiluje a ani se o nic v jejich vztahu nesnazi? Podle meho nazoru mas dve moznosti. Bud budes hledat stesti jinde a doufat ve fiktivniho Christiana, nebo zacnes pracovat na svem pristupu ke vztahum a k sexu.
Odpovědět
Profilova fotka
Veľa vecí je záležitosťou mozgu. Znie to krajne neromanticky, ale je to tak, milovníčky Danielle Steelovej a iných limonád sa budú biť do pŕs, že to nie je pravda, ale to, či niekoho milujeme, alebo nemilujeme, či nás priťahuje, alebo nepriťahuje, je otázkou vedomého rozhodnutia mysle - hlavne v neskoršej fázi vzťahu, kedy tá hlavná zamilovanosť už pominula. Zadávateľka píše že je v sexe pasívna, proste si vo svojej pasivite hovie a čaká na pána Úžasného, čo to s ňou bude vedieť. A miesto toho, aby sa snažila to, čo jej v manželstve nevyhovuje, zmeniť, tak sníva o nevere. Život a to, čo v ňom prežijeme, je otázkou rozhodnutí. Buď sa rozhodnem zlepšiť svoj sexuálny život s manželom, prečítam si nejaké knižky, zájdem za sexuológom, vyviniem iniciatívu, urobím všetko preto, aby ma proste muž, s ktorým som spojila svoj život, priťahoval. Alebo sa rozhodnem prežiť románik s niekým iným, so všetkými dosledkami, ktoré to bude mať. Je to prosté. A musím povedať, že je mi ľúto, že spoľahliví zodpovední chlapi so zmyslom pre rodinu končia v manželstve so ženami, ktoré si toho nevážia a necelý rok po svadbe myslia na neveru.
Odpovědět
Profilova fotka
@karamelka84 no nevim, ja jsem v sexu aktivni i proto, ze mi na partnerovi zalezi (zvlast pokud jde o manzela, ktereho miluji..) a chci, aby si to taky uzil. ;-) podle me ti chybi holt ty zkusenosti - coz nerikam ve zlem, ale fantazirovat o nejakem panu dokonalem a myslet si, ze existuje idealni chlap, ktery ti bude vyhovovat po vsech strankach a splni tva tajna prani a rozzehne v tobe plameny vasne, zatimco budes lezet jako deska, je naivni jako predstavy prvorepublikovych gymnazistek. mimochodem, bolestivost pri styku je potreba resit, muze to byt spousta veci (i zacinajicich zdravotnich problemu), na to bacha!
Odpovědět
@reys Ja si myslim, ze ty zkusenosti se ziskaji hlavne z nadseni, ze snahy druheho potesit a zaroven si to uzit. Myslim, ze je to proste o pristupu. Sama jsem si vzala sveho prvniho sexualniho partnera a rozhodne si nepripadam nezkusena nebo ze bych o neco prisla, kdyz jsem si muzu nevyzkousela vice.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca ano, ani ja nemluvim o kvantite (partneru). pokud to dotycna od zacatku vzda, ze ji to nebavi a na partnera v tomto smeru "kasle", tech zkusenosti moc nenabere.
Odpovědět
@reys S tim samozrejme souhlasim, tak jsem to myslela :-)
Odpovědět
@karamelka84 spíš si asi polož otázku, jestli máš manžela opravdu ráda píšeš že to byl hrozný pocit vidět brečet člověka, co tě miluje, nebo to byl hrozný pocit vidět brečet člověka, kterého miluješ? a pokud ho máš pořád ráda (ale myslím jako muže, nebo jako bratra nebo kamaráda), sni klidně o tom druhém, představuj si co chceš, ale preruš s ním kontakt a ono to časem přejde.... to, že se občas člověku zalíbí někdo jiný, než ten, koho má doma, je normální, ale musí to zůstat u těch představ a je dobré se s tím tím cizím protějškem moc nestýkat no a taky bych zapracovala na tom sexu, ale to už bych asi nechala na manželské poradně
Odpovědět
Já teda nevím kolik ti je let, každý nemusí sexovat každý den, ale tohle teda normální není. I kdybych měla sex až na 50místě, tak od něho očekávám naplnění a rozkoš a ne nudu a utrpení...Vůbec nerozumím, proč jste spolu..ano sex nemusí být na prvním místě, ale je ve vztahu rozhodně důležitý...radši budu mít odlišný názor než můj muž ale kvalitní sex, než toto.. vztah, manželství je určitě o kompromisech a rozumných vzájemných ústupech, ale toto mi nepřijde normální....Psala jsi, že jsi od něho odešla, takže pauzu jste měli, mohla jsi si zkusit užít s někým jiným a porovnat, zda je to v tobě či v muži...Samozřejmě můžeš být sobec a mrcha a zahnout manželovi, abys zjistila, jaké to je s někým jiným (nejsem zastáncem nevěry,naopak..) Nebo přestaneš být prkno, a začneš se snažit a najdeš způsob jak si sex zpříjemnit a nejen orálně..je milion poloh a nevěřím, že tě to při každé bolí nebo nevyhovuje..Co by musel udělat manžel, aby tě zase přitahoval? řekni mu to...jestli budete chtít oba dva manželství udržet, povede se to...jestli to máte oba dva v hlavě takto přeházený a nic neuděláte pro záchranu vztahu, tak to rovnou zabalte..přicházíte o roky života...
Odpovědět
Profilova fotka
Proč sis ho brala to teda nepochopím. A už vůbec nepochopím, proč on si bral tebe? 3 roky bez sexu ve vztahu :-x Kde není sex, není vztah. To jste jen kamarádi a spolubydlící...a pokud to nebudete opravdu řešit a mluvit o tom, těžko spolu vydržíte...anebo vydržíte, ale nešťastní.
Odpovědět
Profilova fotka
@agenz no mě celkově přijde, že zakladatelka není moc ochotná změnit něco u sebe, spíš radši podvede, než aby vyvinula snahu na vztahu pracovat. A pokud někdo namítne, že to nemá cenu na tomto pracovat, protože to není ve vztahu na prvním místě, tak ať to rovnou zabalí, protože na všech složkách vztahu je třeba neustále a celý život pracovat. O tom je manželství. @reys Tak toto: "myslet si, ze existuje idealni chlap, ktery ti bude vyhovovat po vsech strankach a splni tva tajna prani a rozzehne v tobe plameny vasne, zatimco budes lezet jako deska, je naivni jako predstavy prvorepublikovych gymnazistek" mě pobavilo snad nejvíc v celé mojí historii na beremku, a to jsem tu tři roky:D
Odpovědět
@sassanca taky mi to nejde do hlavy, za extrém (naštěstí mnou nezažitý) považuju několik měsíců a to už pak ty vztahy většinou berou za své samozřejmě záleží i na věku, ale v tomto případě se jedná o mladý pár
Odpovědět
Proc jsme se brali, no po 12 letech vztahu, kdy si rozumíme az na sex, stejne názory, názory na vychovu deti... rodina ho miluje,... jak byli radi, když jsme se po pauze vratili k sobe... nenapadlo by me hledat nekde jinde nekoho jineho... třeba by tento ulet, nevera skončila taky tim, jak jsem neschopna, proto moje myslenky jsou jen u libani, představa, ze by zjistil, jaky jsem prkno, by me asi dohnala k sebevrazde :-D Uvedomuju si, jak me manzel musí milovat, když 3 roky dokazal tolerovat nase souziti bez sexu, samozrejme s narážkami, ze jsme jak sourozenci a ne partneri... Nebo dokázala bych tento romanek utnout "jen" libanim a dal uz nepokracovat v kontaktu, ze mu nemuzu nabidnout vic nez by chtěl???????????????? Ano, jsme mlady par po 30, o 5 let od sebe. Dotycnemu jsem navrhla schůzku na patecni ci sobotni vecer, kdy vim, ze budu sama doma s tim, ze bychom se po 3 týdnech videli, nevim však, kam bychom sli, nepotrebuji, aby me vdanou bylo videt na verejnosti s rozvedenym muzem, jedina vyhra je, ze me zkolila nemoc...a domu bych si ho rozhodne nezvala a chtěla jsem zvolit spis neutralni pudu,aby nemohlo k nicemu dojit. Navrhla jsem schůzku i přes den, ale casove to nevyslo... Nejhorsi je, ze byl sympaticky i manzelovi :-) Jako malou utechu a jediny trumf vuci nemu, rozvedenému bez zavazku, vidim, ze si vykáme a zatím to nehodlam menit :-D I v tom ma to flirtovani jakousi jiskru.
Odpovědět
@karamelka84 Ja uprimne stale nechapu, proc jste se brali. Ctu, ze ho rodina miluje, ze on miluje tebe, ale o tobe nic, ty jsi stale jen pasivni, nejen v sexu, ale i ve vztahu. Nemas zajem cokoli zlepsovat, na cemkoli pracovat, proc v tom vztahu tedy setrvavat? Ze by zase jen pasivita? Pokud mas pocit, ze romankem s jinym muzem necemu pomuzes, tak jen do toho...
Odpovědět
OMG... ty jsi ztracený případ....Ty sama evidentně nevíš co chceš...co od toho očekáváš? normálně se mi zvednul tlak, ale to je můj problém, nesnáším nevěry ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@karamelka84 no tak mít stejné názory prostě mě pro společné soužití s mužem nestačí. Manželství by mělo být i o jiných věcech, než jen o stejných názorech nebo společných koníčcích. A to že ho miluje tvoje rodina? To je sakra málo, milovat ho musíš především ty aby sis ho vzala a byla s ním šťastná ve všech směrech. Takže stručně řečeno, sex s tím novým chlapem nebudeš mít, protože se bojíš, aby nezjistil, že jsi prkno a ne proto, že by to ublížilo svému manželovi. Některým lidem by se mělo snad manželství dokonce zakázat. Tobě nevadí to, že plánuješ nevěru? Netrápí tě, že manželovi ubližuješ? Upřímně, já kdybych někde s někým jiným ulítla, tak by mě to asi zabilo, a to proto, že manžela miluju a nesnesla bych, kdybych ho trápila. Podle mě se máš ve svém životě až moc dobře, když plánuješ tyto věci s klidným svědomím.
Odpovědět
Pisu nekde, ze jsem nestastna, jen proto, když me sex s manželem nebavi?
Odpovědět
Profilova fotka
@karamelka84 Je mi z tebe zle a přála bych, aby si tohle tvůj manžel přečetl. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karamelka84 no tak očividně šťastná nejsi, když si hledáš "vztah" jinde a plánuješ si schůzky s milencem
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?