Dovolená Egypt

Zdravím chtěla bych s manželem někam vyrazit a líbí se mi Egypt ,hlavně kůli potápění Rozhoduji se mezi Marsa Alam a Makadi Bay letět bych chtěla v dubnu Uvítám poznatky z poslední doby , případně recenze na pláž a ubytování ve výše zmíněných resortech -) Případně uvítám i jiné tipy na vhodné destinace Děkuji :)
Odpovědět
Malikia v Marse super. Určitě nebrat Pense a Utopia. Do Utopie jsme léta jezdili a poslední dovolená hrůza, špína, ukradli nám věci z pokoje, jídlo otřesné...
Odpovědět
Můj manžel zná Egypt velmi dobře - byl tam už 6x a tak doporučuje na potápění rozhodně Marsa Alam konkrétně zátoku želv u hotelu Abu Dabab - my jsme tam byli v září 2017. Pro mě to byl Egypt poprvé a dojmy - moře překrásné, korály, rybičky, do 10h je možnost jít snorchlovat a vidět želvy (jsou zvyklé na lidi ale nesahat!). Pláž je čistá, bývají i velké vlny, přímo na místě je bar - jídlo + pití. Co se tyce hotelu Abu Dabab - dle manzela se pohoršili, zejména v jídle. Můj dojem-nebylo to nejhorší ale neměli jsme čisté ručníky, jídlo nic moc.. Jedla sem pak už jen rýži a okurky. Letos letíme v říjnu do sousedního hotelu Hilton - očekávám rozhodne lepší služby a hlavně lepší jídlo. :-)
Odpovědět
Malikia a Abu Dabbab je to samé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@motojitex Jééé, my sme tam byli v listopadu 2017 ;-) Úžasná dovolená! Za mě úplně nejhezčí pláž jakou jsem viděla,na jedné straně korály hned u břehu a na druhé krásná písečná pláž - doporučuju! Jídlo bylo trošku slabší a společné prostory, ale pokoje a moře super! Určitě bych se sem někdy chtěla vrátit! https://hotel.invia.cz/egypt/marsa-al...
Odpovědět
Co se týče potápění, rozhodně Marsa Alam :) Letos jsme tam byli i se synem a nádhera :) jednalo se o hotel Magic Tulip Beach Resort a opravdu velká spokojenost, nic nebyl problém, milý personál a výborné jídlo :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?