Co jste daly svým mužíčkům za dárek k 30tinám?

Profilova fotka
Holky poradíte co jste dali svým mužíčkům ke 30tinám??? Právě řeším tento problémek. Dát mi nějaký nápad??
Odpovědět
Profilova fotka
Koupila jsem mu drahé hodinky:)
Odpovědět
Profilova fotka
taky řeším podobný...zatím mě napadly jen profesionální fotky se mnou nebo nějaký hezky strávený večer v soukromí, při svíčkách,sami ve welness centru;-)...
Odpovědět
Já dala poukaz na autoškolu a vinotéku. Myslím, že sem si na další roky zavařila jelikož tohle už nikdy netrumfnu :-) Takže radím nenasazovat laťku moc vysoko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj nastávající má několik přání,které si chce za život splnit,měl mezi nimi i let balonem,tak jsem mu jej ke 30tinám splnila,byl nadšený a letěli jsme spolu. Jinak lázně už také dostal odemne jako dárek a také se mu to líbilo,od té doby jezdíme jednou za rok pravidelně,pokaždé někam jinam. Třeba hodinky bych mu koupit nemohla,má svůj vkus a byl by schopný mi i vynadat,to samé mám s oblečením,takže zážitky to jistí,ale nejdřív zjisti na co ten tvůj je,nějak nenápadně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koupila jsem mu hodinky..pilotky s co nejvíc funkcemi (je děsnej koumák :-D ), vlastně on si přál hodinky ale netušil že je ode mě dostane a taky netušil že je dostane k narozeninám, řekl to totiž po novým roce když se mu starý rozbily a už nešli spravit, asi si myslel že na to zapomenu :-) ..jinak jde taky o to co má tvůj přítel rád, jaký má koníčky..určitě na něco přijdeš :-) ten můj si přál například lepší brusku (k ničemu by mu nebyla, je eletrikář) a nebo novou židli k počítači..ale to jsem měla v záloze pro jeho kamarády :-) nakonec od kamarádů dostal školu smyků..což je taky dobrej dárek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Potápěčský kurz, mluvil o tom, že by se chtěl potápět, udělal si licenci a potápí se... byl nadšený, pak velkou radost mu udělal poukaz na jízdu v supersportu, vybral si pak Porsche 911. U nás už se spíš jede na drobnosti a nebo zážitky.
Odpovědět
Tandemovy seskok a foto kniho od jeho narozeni. :-) A dorta domaciho
Odpovědět
:-D nic.. když bylo manželovi třicet, mě byly dva :-D Ale teď bude mít kulatiny, tak plánuju oslavu na parníku se striptérkou a všemi "starými" kamarády.
Odpovědět
Dovolenou u Balatonu a tam jsem od něj ve vodě dostala prstýnek :) a ted už řešíme svatbu:)
Odpovědět
Velký (vzhledem k mé finanční situaci - jsem na mateřské) finanční příspěvek na vytoužené obrovské akvárko do nového bytu. A nakonec jsem zaúkolovala i zbytek rodiny, takže přispěli všichni a akvárko se mohlo pořídit hned i s drahými doplňky. Byl nadšený. A k tomu samozřejmě jeho milovaný tataráček, oslava, výzdoba, šampaňský... Když jsme spolu byli první rok, objednala jsem mu k narozeninám domácí pípu. Taky vděčný dárek. Dodnes vidím jeho výraz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já dala příteli ke třicetinám poukaz na společnou 12-denní dovču na Rhodosu. :-) takže jsem z toho měla užitek i já :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já dala projížďku ve třech sporťácích dle vlastního výběru bez omezení rychlosti a k dvaatřicetinám dostal kapitánský kurz na loď :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Silný řetízek z chirugické oceli, který si nějakou dobu přál, (chtěla jsem sadu s náramkem, ale nesehnala jsem v jeho velikosti) a volné jízdy na motokárách :)) potěšilo ho moc obojí, myslím že kombinace něco na památku a zážitkový dárek je fajn (skok na padáku nechám na příště ;) )
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se s celou rodinou složili na kvalitní jízdní kolo a já sama mu vymyslela ještě dort s policejním znakem, jelikož u této instituce pracuje - z obou dárků měl velkou radost:) Pak dostal ještě nějaké drobné dárečky-ale to byly spíš jen takové malé pozornosti:) Ale vím, že ještě touží po nějakém vymakaném modelu auta na dálkové ovládání - ale takový model prý stojí i 15.000,- a výše-má ho bráchův kámoš a prý se do toho fakt leje i olej nebo něco takového:D tak to jsem si říkala, že mu jednou taky pořídím:)
Odpovědět
Profilova fotka
Sice ne k 30tinám, ale k narozeninám hodinky (kde jsme se složili celá rodina) ale nejvíc ho potěšily dárky typu: Jízda v Porsche, jízda v supersportu dle vlastního výběru, střelba z 9ti vybraných zbraní s 90ti náboji - to mělo největší úspěch, nevím co mu dám příště, protože tohle asi nepřekonám. Vždy projíždím slevomaty na internetu.
Odpovědět
Dostal hodinky, které tedy zároveň potřeboval, ale takové by si sám nekoupil.
Odpovědět
Zatím nic, neboť 30 narozeniny bude mít až za několik let, na rozdíl ode mne. Ale plánuji třeba astronomický dalekohled nebo něco podobného :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
HTC ONE
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?