Ako sa zmenil váš vzťah po svadbe ?

Profilova fotka
Ahoj holky, tak me tak napadlo, kdyz tu obcas ctu o potrebe se rozvest jiz nakratko po svatbe, zalozit tady anketu.. ;-) ZAjimalo by me, jetsli se vztah, ktery byl pred svatbou v podstate super, zmeni.. Rika se, ze ano a hodne.. TAk by me zajimalo, jak.. V Ankete budou 3 polozky na vyber: lepsi, stejne a horsi a pujde v podstate o to, ze akorat pridate bodika k te avriante, ktera se hodi na vasi situaci. Nic jineho. Co vy na to? takze by to vypadalo asi takhle: 1 lepší 0 stejne 0 horsi 1 lepší 0 stejné 1 horsi 2 lepší 0 stejné 1 horsi atd. urcite chapete:) Tak co, zkusite to? Uz jen kvuli sve svatbe nam drzim palce.. ;-)
Odpovědět
1
2
asi sem po ránu, tupá, ale ty bodíky moc nechápu.... :-D ...nicméně mám pocit, že je náš vztah po svatbě takovej...jako hlubší, pevnější...až se toho někdy bojím, že si to tak jen představuju a něco se stane... :-p ...ale snad ne, manža to totiž říká taky...sám od sebe, takže žádný vynucený doznání!! :-D Nevím...mám prostě lepší pocit..takový větší sounáležitosti...no, musím říct, že celkově z toho mám super pocit....a doufám, že mě tady zas nebude někdo kritizovat, že sem vdaná jen krátce a nerozumím tomu!! ]-( ...byli sme spolu před tím 4 roky a myslím, že se nic moc nezměnilo...a pokud, tak rozhodně ne k horšímu... x-) ...sem se nějak rozepsala...pardooon... :-N
Odpovědět
Naty nie si tupa, to len listicka zabudla polozit otazky na ktore mame odpovedat :-D U nas je vsetko este lepsie a krajsie ako pred svadbou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
cize: 1 lepsi 0 stejne 0 horsi :-)
Odpovědět
ahaaaa...takže to mám stejně jako gretocka... |-| .... :-D
Odpovědět
1 lepsi 0 stejne 0 horsi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
naty, to som napisala ako to mas ty, ja este niesom vydata :-) iba som si chcela precitat, co mam cakat a trochu som ti pomohla pochopit ten system.
Odpovědět
ahojte, no tiez sa snazim pochopit system. mozno som blba, ale ja to chapem tak, ze ak prva napise 1 lepsi 0 stejne 0 horsi a druha si mysli to iste, tak napise 2 lepsi 0 stejne 0 horsi potom dalsia ak si mysli, ze je to rovnake, tak to bude vyzerat 2 lepsi 1 stejne 0 horsi. a tym dostaneme pocty, kolko ludi si mysli, ze sa vztah zlepsil, zostal rovnaky alebo sa zhorsil... pochopila som spravne??? =-) ja sa vyjadrim niekedy na jesen :-D
Odpovědět
Profilova fotka
takže já, po tretocce a angine to jest: 3 lepsi 0 stejne 0 horsi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha tak takhle to je :-) 4 lepsí 0 stejne 0 horsi
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodně né horší !!! řekla bych, že hodně hodně podobné jako před svatbou, asi je to dané také tím, že už jsme spolu dost dlouho a taky jsme spolu před svatbou už bydleli ;-) a v některých věcech také samozřejmě lepší :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já zas tek velký rozdíl neporozuji... tedy kromě lítání po úřadecha vysvětlování že já jsem pořád já, jen s jiným jménem :-D Změna asi nenastala, protože spolu 5 let žijeme ve stejném bytě a svatba, byť naprosto úžasná, byla defacto potvrzením našeho dlouholetého svazku. Nicméně hodnotím asi takto: 2 lepší (v některých ještě lepší) 1 stejné 0 horší
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jee, holky, omloouvam se, jestli je to nesrozumitelne..:) ALe myslim, ze jste to nakonec pochopily :-D Proste postupne hlasujete, a bodiky naskakuji. Kolik hlasujicich, tolik soucet bodu. Kacatko to rozlouskla:) Omlouvam se, ze to teda bylo tak spatne pochopitelne. Mam horecku a psala jsem to brzo rano (cekala jsem, az se mi uvari cajik.. ;-) ) a chtela jsem to uz napsat driv, tak jsem si rekla, proc ne ted?:)
Odpovědět
Profilova fotka
a otazka tedi zni: Jaky je vas vztah po svatbe?
Odpovědět
ahaaaaaaa......uf teda... :-D ...tak to už bude 5 lepší 1 stejné 0 horší......sem se trošku zacyklila asi... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
3 lepší 2 stejné 0 horší :-D
Odpovědět
Profilova fotka
5 lepší 2 stejné 0 horší
Odpovědět
5 lepsi 2 stejne 1 horsi
Odpovědět
5 lepsi 2 stejne 2 horsi
Odpovědět
Profilova fotka
6 lepsi 2 stejne 2 horsi
Odpovědět
Profilova fotka
7 lepsi 2 stejne 2 horsi Ale daku velku zmenu po svadbe nepocitujem, uz sme spolu byvali, aj tak je to ale lepsie a lepsie.
Odpovědět
Já ještě po svatbě nemám, ale zajímalo by mě i vysvětlení k těm číslům. Když už je to u některé lepší nebo horší, tak napište i v čem ;-)
Odpovědět
tímhle systémem moc anketa dělat nejde ;-). Než člověk něco napíše, tak ho někdo předhoní. :-)
Odpovědět
jo a zapomněla jsem napsat jako to je u nás. U nás po svatbě (po 9ti letém vztahu) je to pořád stejné a pořád v pohodě :-). Pokud se partneři už znají dobře, tak svatba podle mého na chování nic nezmění. Člověk se nezačne chovat automaticky hůř nebo líp. Je ale fakt, že cca ty 3 měsíce po svatbě je člověk v takovém příjemném "tranzu", zvyká si na nové příjmení, na to, že mu najednou říkají "paní" a tak podobně, ale jinak je to úplně stejné.
Odpovědět
Profilova fotka
7lepsi,3STEJNE 2 horsi...Hlasuju za stejne...vubec nechapu co by se po svatbe melo zmenit????Prijde mi to takove cele naivni...,myslim tahle otazka..Tedy nechapu to ,cim by to melo byt tak strasne lepsi?,,U nas je to stejne dobry jako pred svatbou.. ;-)
Odpovědět
myslim, ze aktualny stav bodov nezodpoveda tomu, co sa tu popisalo :-D trosku ste sa zamotali ;-) btw kuk http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovědět
bosorenka to krasne vystihla, tak nejako to citim aj ja, posunuli sme sa niekam inam, nas vztah sa utuzil, nabral ine rozmery, bolo to krasne predtym najprv chodenie, potom spoluzitie a teraz sme sa posunuli dalej, manzelstvo nas vztah velmi upevnilo a my sa uz tesime na na babatko, ktore sa ma narodit v july x-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja som z tych bodovani fakt jelen :-|
Odpovědět
thudak: já ze začátku byla taky, ale funguje to tak, že podle toho jak to máš ty, tak k danému přihodíš jeden hlas, např. by bylo 1lepší 2 stejne 3 horsi, ty bys rekla, ze stejne, tak by to bylo 1 lepsi 3 stejne 3 horsi :-
Odpovědět
Profilova fotka
No ja by som aj prispela do ankety, ale tiez tomu nerozumiem... :-(
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?