"žehlení" závoje

Profilova fotka
ahoj nevěsty a profíci, moc prosím o radu, jak "vyžehlit" závoj? Mám dvouvrstvý s hřebínkem, jemně lemovaný do spirálek. Vyprat nepotřebuje, i když není nový, ale cestou poštou se samozřejmě pocuchal. Kdosi mi radil nechat ho jen jemně namočený vyvěsit v koupelně ... nebo máte jinou zkušenost? Děkuji za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych to namočila a vyvěsila :-). Tím se nic nezkazí :-)
Odpovědět
Napařovací žehličkou přejíždět kousek nad ním, tedy jen napařit- ne přimo žehlit !!!! Když by se namočil, může pak být takový zplihlý. Tím napařením se nic nezkazí. Sama jsem to tak dělala.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja přesně tak, to je asi nejlepší postup a jednoduchý postup :-)
Odpovědět
Ja vcera jen vyvesila a dnes zase hezky..a pomuchlany byl tedy dost:)
Odpovědět
Profilova fotka
mozes si ho este naparit... alebo ti ho naparia aj niekde v cistiarni
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já radši radit nebudu :-D Objednala jsem si před svatbou závoj z internetu, který se mi strašně líbil, protože měl po kraji lemování krajkou a takový nenabízeli v salonu. Dva dny před svatbou jsem ho měla ještě u holičky a zapomněla ho vyndat z tašky. Čili večer před svatbou jsem si vynadala a dala se pokrčený závoj vyžehlit. Žehličku jsem nastavila na úplně minimum a přiložila ;) A tak sem si tak udělal krásnou díru ve tvaru žehličky -> z čehož plyne hlavně nepřikládat!!! :-D Jak jsem to viděla, tak jsem si šla nalét druhou sklenku vína a šla hledat jehlu a nit. Závoj se mi podařilo právě díky tomu krajkovému lemování popravit a nikdo si ničeho nevšiml... Ale ten pocit, jak jsem zvedla tu žehličku se seškvařeným závojem a velkou dírou, tak ten byl k nezaplacení. Ale řekla jsem si, že bez závoje se stejně vdám... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@navzdory Vyvesit tak tyden před svatbou :-) Nekam vysoko a hezky ho rozprostřít ...sam se vyvesi. Muj byl slozeny v tasce a pak sem ho povesila na par dni a vlastní vahou se narovnal.. Mam také dvouvrstvy,spiralovity ;-)
Odpovědět
Mě se nevyvěsil takže jsem musela žehlit. Dala jsem to na minimum kdy už to napařuje a přes hadr vyžehlila a vše v pořádku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?