Závoj v jiné barvě. Co si o tom myslíte?

Dobrý den, chtěla bych poradit... mám šaty celé v bordo barvě... vdávám se podruhé a chtěla jsem netradiční... zároveň se ale nechci vzdát závoje... moc se mi líbí španělský typ,. který lemule tvář- jenomže s tou tmavě bordo se mi ta bílá docela bije..... nemáte někdo zkušenosti s jinou barvou závoje... docela by mě láká představa závoje jako španělský poležený před hlavu - ne hřebínek- ale právě v té bordo barvě.... jen si nejsem jistá, jak to bude vypadat.... španělský mám-zvažuji ho obarvit ?? , no v případě nazdaru mám ještě smetanový, klasický s bordo lemem.. nevíte o někom, kdo měl závoj v netradiční barvě... .. a potažmo, co si o tom myslíte...
Odpovědět
Já bych volila bordo závoj. :-)
Odpovědět
Ahoj, tak za mě prvně názor na závoj. Zastávám ten že na druhou svatbu, potažmo u ženy která už má třeba dítě se bohužel nehodí. Závoj symbolizuje čistotu a nevinnost...proto mě to nepřijde k mnoha typum vhodny (např. šeredová)... Pokud jo tak bych šla do smetanovo-bordo. Kdybyste měla celý v bordo jako šaty mohlo by to půůsobit moc jednotně...
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě záleží na tom, jaký je nevěsta typ a jakého stylu jsou šaty, obecně bych ale asi nevolila závoj bordo jako šaty, to by bylo moc jednolité. Spíš nějak sladit s ostatními doplňky např. do smetanové, slonová kost apod. ;-) Jinak koukni tady do fotoblogů, určitě se nějaký netradiční závoj najde.
Odpovědět
Proč by na druhou nebo třetí svatbu nemohl být závoj? ;-)
Odpovědět
A bordó by se mi moc líbil. určitě to bude jiný odstín než šaty a bude to moc pěkné. :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednolité.. :-D A když je bílý závoj a bílé šaty a všechno kolem, tak to vůbec není jednolitéééé.. 8-) Myslím, že bordo závoj je ok a já jsem takový exhibouš, že bych se nebála třebas ani černých doplňků, tedy třeba i černého závoje.. ;-)
Odpovědět
@dice Já jsem se vdávala rok a pár měsíců po narození dcery a nepřipadala sem si nečistá a něčím vinna. Pokud by to mělo být o nevinnosti a čistotě, tak by závoj nemohla mít žádná z nás, protože sex před svatbou taky pošpiní ne? Nechápejte mě špatně, nechci se hádat či něco podobného :-) Jenom jsem měla potřebu se zrovna k tomuto vyjádřit, protože přece nelze brát jednu věc dvojím metrem :-) Ale jak píšu, nevyhledávám konflikt, nýbrž normální diskusi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hancazelinka Hm, tak já jsem zrovna bílé šaty neměla.... :-D Spíš to bylo myšleno tak, že bordó je opravdu výrazná barva a já bych do ní prostě všechno neladila... Bílá je neutrál ;-) A mimochodem , černý závoj by zrovna k bordó mohl být super, ale záleží na odvaze :-) Černá je vlastně taky neutrál, i když ne zrovna tradičně svatební :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tenhle je boží http://enchantedemeraldforestbridal.c... , i když je to asi jiný styl - není španělský, chtělo by to vidět šaty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co ho nechat ušít. Závoj v šampaň a krajka v bordo?
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za názory :-), Socino :-) závoj šampaň s bodro krajkou je nádherná varianta :-).. to mě vůbec nenapadlo :-) Jinak,co se týče závoje a druhé svatby.. tak mě názor dost překvapil... rozhodně si nepřipadám nečistá a nevinnost?? Chtěla bych vidět, kdo je... v době svatby nevinný... obzvláště maminky,které se vdávají s bříškem, taky zrovna nepůsobí nevinně... no, ale to je jedno.... neřešíme tady předsudky a přežitky... nevím, jestli pisatelka už děti má, či je snad svobodná těsně před svatbou, případně čerstvě vdaná, ale věřte nebo ne... člověk, když se vdává podruhé, tak si to jo rozmyslí a vážnost tomu okamžiku dá právě tím, že chce být pro toho člověka, jehož si bere, tím nevinným a čistým.. přesně tak, jako chtěl být na první svatbě... to že to pak nevyšlo ( a upozornuji, že jsme se poprvé nevdávala z mladičké nerozvážnosti, nýbrž po desetiletém vztahu) je jiná kapitola... Šaty mám korzetové...klasické se spodničkou z kolekce Romantica, takže zřejmě se asi nejvíce hodí klasický závoj... ale moc děkuji, třeba se odhodlám a půjdu do toho bordo :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?