Závoj - prosím o radu...

Ahoj holky. Za za měsíc mám svatbu, budu se vdávat s bříškem, takže jsem opustila myšlenku nějakých rob a budu mít tyto jednoduché šaty... Potřebovala bych je něčím trochu zvednout, aby vypadaly opravdu slavnostně.. (na fotkách zatím jen provizorně stažený výstřih a záda, budeme objednávat jinou velikost a upravovat na míru i podle bříška) 1) volily byste nějaký závoj? účes bych ráda nějaký polorozpuštěný do strany nebo cop do strany, ještě nejsem rozhodnutá.. 2) našla jsem na netu fotku šatu ne s mašlí pod prsa, ale se štrasovým páskem, vypadá to podle vás slavnostněji? Moc děkuji za jakékoli tipy... 🙂
Odpovědět
Ahoooj, uecite bych dala závoj. Opravdu to tomu dodá ten svatebni nádech 😍
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Urcite bych dala zavoj - jednoduchy tylovy s delkou az na zem. A strasovy pasek bych nedavala. Prijde mi, ze se to s krajkou bije. Kdyztak nejaky jednoduchy. Treba satenovy v barve satu, prip. i s nejakou drobnou aplikaci vepredu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ty šaty jsou nádherné 😍 závoj a je to!
Odpovědět
Profilova fotka
K takovým šatům - se závojem to asi bude slavnostnější, je potřeba vyzkoušet, jestli hladký nebo krajkovaný, těžko říct. Decentní pásek bude asi to pravé.
Odpovědět
Krásné šaty! Závoj bych volila jednoduchý tylový. Délku chce vyzkoušet se šaty. Budeš krásná nevěsta 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?