Závoj přes obličej, měly jste? Jaký účes pod závoj?

Milé nevěsty, chtěla bych moc závoj přes obličej, hodí se mi i k šatům, ale nevím jestli se to ještě vůbec nosí a co s vlasy pod závojem? Mám delší, tak max po lopatky... budu ráda za rady, názory a zkušenosti! :-)
Odpovědět
Já budu mít také závoj přes obličej...jukni do mých albumů, mám tam účesy, ketré s k němu hodí
Odpovědět
@petula86 a @bara188 co myslíte tím závojem přes obličej? Já si pod tim představuji toto - francouzský závoj, který jsem hrozně chtěla http://inzerce.ceskyportal.eu/oblecen... nebo normální obyčejný závoj, u kterého se přehazuje jedna vrstva dopředu a pak jí můžeš vrátit zpátky dozadu? Já si teď zkoušela jeden nádherný v salónu, ale paní mi řekly, že se závoj už přes obličej nedává... tak sem se chtěla zeptat jak to je...
Odpovědět
To ne...měla jsem na mysli klasický zavoj, který se dá dát jak vrstva přes obličej, tak celý dozadu... jinak si nemyslím, že se závoje přes obličej už nedávají...viděla jsem to u vice nevest a strašně to těm šatům dodá na kráse a má to takové kouzlo :-)
Odpovědět
@bara188 myslím, že to je čistě na tobě, jestli chceš mít závoj přes obličej :)
Odpovědět
@anajte dekuju za uznani! :-) mě se to moc líbí ;-) a nepřijde mi to nějak nemoderní nebo ano? Je to takový princeznovsky :-)
Odpovědět
Přesně tak, závoj tomu dodá úžasnou grácii a eleganci. Sama jsem původně závoj vůbec nechtěla, ale jak jsem ho jednou zkusila, tak jsem zjistila, že bez něj to prostě není ono :-)
Odpovědět
@muminka333 A jaký budeš mít účes? Já mám vlasy asi na lopatky a hrozně mi vrtá hlavou co s vlasy....máš nějaké tipy na hezký účes? Díky
Odpovědět
Upřímně tohle budu řešit s kadeřnicí - asi si od ní nechám doporučit, protože já sama jsem totálně nerozhodná :-) Existuje tolik nádherných účesů a já bych je všechny chtěla :-) Ale kvůli závoji to nejspíš bude muset být nějaký pěkný drdol uprostřed hlavy asi - chci mít totiž závoj přes drdol, je to tak hezčí, než ho mít přichycený pod drdolem - teda aspoň mě se to tak líbí víc :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?