Závoj nebo korunku?

Profilova fotka
Ahojky holky,potřebuju poradit...Budu mit tyto šaty a vlasy učesané do drdolu s ofinou na patku a nebo vše zčesané z čela...a chtěla bych čelenku a i závoj,ale nevím zda to nebude přeplácané,co myslíte?Poraďte...Díky :-) 8-) :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že ti to bude moooc slušet :-) Co třeba to malinko vyzkoušet a dát fotečky? Ale myslím že závoj i s korunkou vůbec vadit nebudou :-)
Odpovědět
záleží na tom, jaká ta čelenka bude - pokud bude jemná, nic obrovského, tak to bude i se závojem moc hezké... Určitě to ale chce vyzkoušet...;)
Odpovědět
ja by som odporucala zajst do salonu a tam si pozicat na skusku zavoj aj korunku, aby si to videla v reale - salony to robia bezne...tu skusku by som doporucovala aj kvoli satam samotnym....podla mna su ti celkovo male - kratke a cez prsia hrozne male (ked budes na svadbe v pohybe, spadnu ti este nizsie).....mozno ich mas len zle zasnurovane (to robi velmi vela - viem z vlastnej skusenosti), ale ta dlzka nepusti...
Odpovědět
Profilova fotka
@bajana Jsou mi malé jelikož to není má velikost...tyto jsem si jen zkoušela a šijou se mi na míru :-N Díky za nápad,to mě nenapadlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petachuda Ahojky,to bych ráda vyzkoušela,ale jsem trošku v časovém presu...šaty se mi teprve šijou a na zkoušku učesujdu až asi týden před svatbou a mám jen jednu 8-)
Odpovědět
@tetecko tak to som rada :-) ...dievcata tu niekedy radsej chvalia, akoby napisali pravdu...a zase naopak niektore nevesty su slepe a idu si za svojimi vysnenymi satami bez ohladu na to, co sa mi hodi a v com vyzeraju vyborne....a potom je vysledok viac na skodu...tak zelam krasnu svadbu a nech sa saty nakoniec vydaria :-)
Odpovědět
Zrovna jsem chtěla napsat, že se mi zdají malé, ale už jsem přečetla komentáře výše.. :-) Záleží jak budeš mít vlasy. Jestli rozpuštěné, tak jen korunku.. :-)
Odpovědět
Já budu mít i závoj i korunku, zkus, jak se v tom budeš cítit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tetecko Já měla oboje a nepřišlo mi to přepleskané - můžeš mrknout do alba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Všeho moc škodí.. ;-) přece v jednoduchosti je krása.. :-)
Odpovědět
Ahojky holky, potřebuji poradit. Jak se vám líbí tato korunka, popř. měla jste ji některá? Myslíte si, že vynikne i v blon vlasech a že to se závojem nebude již přeplácané? Představuji si polorozpuštěné, natočené vlasy - něco podobného jako na fotce. Děkuji moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Je potřeba si to vyzkoušet, já taky budu mít obojí, fotku mám v albu
Odpovědět
Článek se načítá
@cottie Jo jo máš pravdu, měla by jsem si to vyzkoušet. Jenže ta korunka není zrovna nejlevnější a mě se jí nechce jen tak na zkoušku objednat.......ale asi mi nic jiného nezbyde :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@danielama A ty už nepůjdeš nikam do salonu? Tohle všechno mi na ozkoušení půjčili v salonu. Korunku si tam vyzkoušíš i když bude jiná. čelenky (korunky) jsou si podobné, když ti k tomu bude sedět jedna, sednou ti všechny....
Odpovědět
Profilova fotka
@danielama k takovému účesu bych závoj už nedávala... Spíš tu korunku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem zastancem zavoju,ale nikdy s korunkou,nechapu kdo to vymyslel.Tak bych zkusila neco podobneho a jednu variantu vybrala.
Odpovědět
Profilova fotka
@danielama dala bych jen korunku.. pod závojem by ten účes zanikl
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla závoj i korunku..někdy to k sobě jde :-) ale myslím, že nejlepší řešením je to vyzkoušet :-) my to s vizážistkou vyzkoušeli a bylo hned jasný, že je to, To ono :-) Tak správně vyber ;-)
Odpovědět
Děkuji holky za odpovědi. Máte pravdu, ještě s tím nákupem počkám, ozkouším to s jinou a pak se uvidí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, k těmto šatům můžete mít oboje stačí si jen vybrat. Můžu Vám nabídnout náš eshop http://www.beremese.cz/shops/muj-shop/. Na jakékoli dotazy ráda odpovím.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?