Závoj ano nebo ne? Království za radu :)

Profilova fotka
Holky, jsem tu opět pro radu...nemůžu se rozhodnout, zda k mým šatům závoj ano, či ne. Pokud ano, tak jaký? :) Představu účesu mám v něčem podobném jako přikládám na fotce :) Možná nějakou květinku do toho... Opět jsem vděčná za každou radu a názor!! :)
Odpovědět
Dokážu si to představit s i bez. Kde máte svatbu?
Odpovědět
bez.
Odpovědět
Profilova fotka
Volila bych dlouhy zavoj..... Bez zavoje budete s kytkou ve vlasech tuctova nevesta....se zavojem budete romanticka, nezna, , zajimava , originalni, nebojte se ho. Date tomu smrnc.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si naopak nemyslím, že budete s kytkou ve vlasech tuctová. Právě naopak. Závoj mi originální vůbec nepřijde. Ale to je věc názoru, jen jsem to chtěla vyvážit, že to někdo může vidět i jinak. Za mě se ozdoby do vlasů bez závoje vůbec nebojte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ho také nedávala :-) A účesy máte vybrané nádherné!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem :) ...svatbu máme právě v kostele...pro chladnou variantu mám připravené krajkové bolerko. Takže do kostela je to buď se závojem nebo s bolerkem :))
Odpovědět
já bych volila květinový věneček k těmto šatům, závoje se mi víc líbí ke korzetovým =) osobně jsem měla obě varianty, na obřad a část focení závoj, po zbytek dne pak květinový věnec, abych ta něco měla :)
Odpovědět
Ke stylu šatů ani účesu se závoj nehodí. Volila bych buď květiny nebo nějakou kovovou ozdobu, jako na fotce účesu.
Odpovědět
K těmhle šatům se podle mě závoj až tak nehodí. Líbí se mi k honosnějším, kde je třeba krajka. Tyhle šaty jsou moc pěkné a ten účes s copánkem a kytičkou se k tomu hodí. (pokud si tam dáte závoj, tak ten účes podle mě zanikne..)
Odpovědět
Za mě bez závoje... K vámi vybraným šatům se nehodí.
Odpovědět
Hlasuji pro decentni zavoj, alespon do kostela. Vzdy ho muzete sundat :)
Odpovědět
Bez s ozdobou ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
za mna tiez bez zavoja, dopln pekny uces len nejakou ozdobou, kvetom, kvetinovym vencom... :-)
Odpovědět
Zavoj bych dala. Kytky ve vlasech maji vsichni a zavoj malokdo a ke svatbe patri.
Odpovědět
Já bych volila tu květinu nebo i lehkou květinovou čelenku..k těm šatům bude krásná ;) ..do závoje bych asi nešla ;)
Odpovědět
Profilova fotka
BEZ - tyhle šaty jsou jako závoj samy. Na hlavě cokoliv s copánkem a květinou a budete vypadat jako bohyně :-)
Odpovědět
Já bych závoj dala =) ačkoli originální rozhodně není, jak tu kdosi psal, ale myslím, že krásně splyne s šaty. Připravila bych si ale něco do hlavy na později, až závoj sundáte - věneček, zdobený hřeben, kytku,... Možností jsou spousty. Ono víte co - tisíc lidí a tisíc názorů, někdo je závojový (já, hehe), někdo ne... Kytku má dnes ve vlasech každá nevěsta, stejně jako závoj, stejně jako hřebínek. Nic moc originálního nevymyslíte. Snad ještě ten věneček není tak okoukaný... Ale závoj mi prostě ke svatbě moc pasuje. Za mne tedy určitě se závojem =)
Odpovědět
Za me bez zavoje. Saty na fotce jsou spis neformalni, vypadaji spis jak letni saty nez "honosne" svatebky, a zavoj se k nim podle me nehodi. Na kvetiny bych se asi vykaslala taky, toho je v posledni dobe vsude tolik, ze uz se mi to nejak prejida. Sla bych radsi do nejakeho zajimaveho zapleteneho ucesu, jaky mate na druhe fotce, a peknych nausnic.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych k těmto šatům též závoj nedávala. Ten nedbalý drdol a květina či věnec a bude to paráda :) Pokud ale máte svatbu v kostele, možná bych si vzala dlouhý závoj opravdu jen na obřad+ pár fotek :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, prosím radu... k těmto šatům byste zvolily závoj (pokud ano, tak jaký - délka, zdobení)? Jsou minimálně zdobené, jen perličky na ramenech a v pase... Obřad bude v kapli...Děkuji, Romana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?