Výška 160 cm-dlouhý závoj?

Zdravím :),mám dilema jaký zvolit závoj k šatům.Nejdřív jsem o něm nepřemýšlela,ale na přání mamky jsem se pro něj rozhodla a začalo se mi to líbit.Šaty už jsem měla koupené,jsou korzetové bez ramínek,saténové s vyšívanou krajkou,střihu A.Mám k nim i bolerko.Ta krajka sama o sobě je dost výrazná,takže osobně bych už závoj nedávala,nicméně,abych potěšila mamku koupila jsem si lehoučký tylový závoj z jedné vrstvy až na zem.myslím,že to tolik neruší,ale stejně si nejsem moc jistá.Jsem malá a podpatky mít nebudu,protože bych se necítila.Najde se některá co šla do dlouhého závoje navzdory malé výšce?Přemýšlím,že ho ustřihnu někde v pase...je nelemovaný.
Odpovědět
Profilova fotka
Já závoj měla a to měřím taky 160 cm :) Ne úplně na zem, ale asi ke kolenům. Nemohla jsem si pomoct, strašně se mi líbil. Dejte na vlastní pocit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
O výšce to fakt není. Ale musí být dobře padnpucí šaty, které tě nezkracují a závoj k nim musí ladit. Dej fotku :-)
Odpovědět
Ja merim 165 a zavoj jsem mela az na zem, dokonce mi delal malinkou vlecku. Taky jsem uvazovala, ze ho ustrihnu, protoze to byl presne ten, jak popisujes, lehounky, tylovy, bez olemovani, ale nechala jsem ho tak, a vypadal pekne :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?