Úplně průhledný závoj i přes tvář

Ahoj všechny nevěsty.. Měla bych dotaz na závoj. Hrozně se mi líbí závoje přes obličej, ale jen ty, co jsou opravdu jak pavučinka (klidně i delší), že je přes ně obličej i dekolt krásně vidět. Dá se vůbec něco takového sehnat bez zařizování všude po světě?:-) Protože zatím jsem na nic takového u českých nevěst nenarazila, ale opravdu bych něco takového moc chtěla. Děkuji za vaše zkušenosti.
Odpovědět
Nevím, jestli existuje něco průhlednějšího než jemný svatební tyl. Když se dá přes obličej jen maličko nařasený, tak je to myslím dost průhledné. Možná by byl průhlednější závoj z přírodního hedvábí , ale normálně ho neseženeš a taky by byl asi hroozně náchylný na zatrhávání. Myslím, že asi normálně, bez velikého shánění , neseženeš materiál jiný, než klasický tyl.
Odpovědět
Já mám závoj vzhledem k svým hodně zdobeným šatům jen obyčejný dvouvrstvý. Bála jsem se abych přes něj dobře viděla,a taky budu mít na hlavě korunku,a chtěla jsem aby byla vidět i když budu mít závoj přes obličej. A moje požadavky splňuje. Stačí jen hledat a zkoušet...
Odpovědět
ahojiky, já budu mít závoj i přes obličej . budou mi ho šít přímo ve svetebním salonu odkud mam saty. a je to normalni tyl ... a je pruhledny dost. stejne to pres oblicej budu mit jen cestou k oltáří a pak mi to skoro manzel :) prehodi do zadu .
Odpovědět
Díky moc za reakce, budu tedy hledat a ptát se po salonech kdyztak. Chtěla bych ho právě mít do chvíle, než přijde novomanželský polibek, ale abych přes něj byla taky trošku vidět :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?