Svatební závoj. Poraďte mi s jeho nasazením

Ahoj, mám asi blbý dotaz, ale pořád mi to vrtá hlavou. Chtěla bych mít udělaný svatební účes s korunkou a také závoj, ale stále nevím když mi udělá kadeřnice účes a nasadí závoj tak potom si neobleču šaty protože bych si účes strhla. Nebo si nasadím závoj sama (ale to mám obavu, že si ho nenasadím dobře)? Opravdu nevím jak se to děla můžete prosím někdo poradit? Děkuji moc.
Odpovědět
mne nasadila zavoj kadernicka a pri obliekani siat asistovala sestra s ocinom :-)
Odpovědět
no já právě že jsem byla na zkoušce a jak jsem se dostávala do těch šatů tak jsem si říkala jak já to udělám navíc když bude závoj delší tak abych si ho z té hlavy nestrhla i s účesem mám z toho opravdu obavy
Odpovědět
děkuji ale moc za odpověď :-)
Odpovědět
a ještě se zeptám šaty si si nasazovala přes hlavu asi ano že?
Odpovědět
ano davali mi ich cez hlavu, ale sama by som to nezvladla, sestra chytila saty - povolila snurovacku ako to len slo, otec pridrziaval zavoj, bola to ale sranda v tom casovom sklze - musela som byt oblecena za 5 min. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj lucie, ja som mala tiez zavoj, nasadzovala mi ho baba, ktora mi robi uces, najprv urobila uces, pak mi pomohla do siat a potom uz len nasadila zavoj a dokoncila co bolo treba ;-)
Odpovědět
ahoj ja som mala najprv závoj a potom šaty a tie mi dávali zo spodu.
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja to mela v poradi vlasy, saty, zavoj :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kadeřnice ukázala svědkyni, která tam byla se mnou, jak mi doma přidělá závoj (ale neměla jsem žádný drdol), doma jsem se oblékla - ale šaty jsem stejně radši oblíkala spodem abych se nerozcuchala :-D (šaty byly na zip, tak jsem ho rozepta co to šlo, natáhla jsem je do pasu, pak jsem je držela co nejvýš to šlo, a svědkyně mě soukala do spodnice, kterou jsem potřebovala do pasu vytáhnout a pak teprve zapnout šaty :-D) ... škoda že tohle nemam natočený, to byly momentky panečku :-D no a závoj přišel až nakonec :-) ale určitě v případě drdolu to bude jiný
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj mě česala a nasazovala závojs korunkou kadeřnice. šaty mi pomáhala oblékat kosmetička. Né přes vlasy ,ale přes nohy a nakonec jsem dávala obruč. A to jsem měla korzetový šaty v celku, hodně ty šaty povol pokud to půjde a obleč je přes nohy, ale pokud budeš mít kruhy-obruč nejdřiv obleč šaty a pak podto kruhy. Jde to uplně v pohodě.
Odpovědět
Ahoj všem moc vám děkuji za odpověď a za rady jsem na to opravdu zvědavá jak já to udělám protože přes nohy by to bylo nejjednoduší ale mám velký zadek takzě přes zadek je 100% neobléknu :-S
Odpovědět
Ja som presne toto riesila pred mojou svadbou, pretoze som chcela korunku, vsetky vlasy vypnute a zavoj, ktory som mala aj po kolena..a ze ako si obleciem saty..Ja som povodne mala v plane ze do nich vleziem z vrchu, ale kedze som mala pod nimi spodnicku s tymi obrucami alebo co to je ;-) tak sa mi zdalo komplikovane, ze si ju budem davatked uz budem mat saty na sebe :-D nakoniec sme to vyriesili tak, ze ma obliekala mama aj s otcom, mamina to cele koordinovala a dopadlo to ok ;-) takze sa vazne neboj..Tiez som si v salone hovorila pri skuske siat, ze nie je sanca ich prevliect cez hlavu aj s ucesom a zavojom a je pravda, ze keby ma obliekal iba jeden clovek tak by to bolo asi tazsie, ale ked ma obliekali dvaja bolo vsetko v pohode ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
jaj vlastne som zabudla napisat, ze ma obliekali nasi normalne cez hlavu :-)
Odpovědět
ciusinka dekuji moc take za odpoved a muzu se jeste zeptat takze si mela zavoj na hlave a oblikala ses pres hlavu nebo ti ho pak nasadili no to opravdu bude neco :-)
Odpovědět
zavoj mi nasadila kadernicka, urobila mi uces, pripevnila korunku aj zavoj (to by som ja doma neriskovala ho tam pripevnovat a potom by mi nahodou spadol). Takze od kadernicky som isla normalne so zavojom a potom ma doma obliekali cez hlavu..Bola to sranda, ale dalo a ocakavala som, ze to bude horsie ;-) uces vydrzal, aj zavoj a vsetko bolo fajn ;-) a to som mala vazne dlhy zavoj, myslim, ze niekde aj v mojich fotkach v albume je to vidiet, mala som ho tusim az pod kolena..
Odpovědět
koukala jsem na fotecky a moc vám to slušelo opravdu moc. Krásný účes i šatičky :-) Přeji hodně štěstí a děkuji za radu moc mi pomohla snad to take zvladnem
Odpovědět
neboj sa, urcite to zvladnete a drzim palce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já měla třímetrový závoj, který by se mi asi nevešel ani do auta, aby se moc nepomačkal, takže kadeřnice ukázala svědkyni, jak ho pořipevnít. Šaty jsem oblékala přes hlavu, byly na zip rozeplé učesu se nedotkly a závoj mi nandala svědkyně až v přímo před obřadem a krom hřebínku ještě přidělala pinetkama, aby fakt držel ;-)
Odpovědět
Já to měla stejně jak Pavcza... s tím závojem se nedalo sedět v autě, takže když jsme se ráno střídaly se sestřenkou u kadeřnice, tak jí ukázala, kam ho píchnout a dala mi ho až před obřadem. Jinak šaty jsem si oblíkala spodem sama . jen ještě doporučuji i ke kadeřnici a kosmetičce hlavně jít v nějaké rozepínací halence a ne v nějakém triku, které je potřeba přetahovat přes hlavu!
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla 2,5m závoj. Ráno mi kadeřnice udělala účes a závoj mi zkoušela již na zkoušce. Mamce to vysvětlila a přidělala mi ho až doma, potom co jsem vlezla do šatů. Měla jsem šaty v celku a se spodničkami bez obručí, takže to šlo nohama napřed. Bylo to dobré, že jsem se vůbec nerozcuchala. K hřebínku jsem měla též přidělané 2 pinetky - to se našije takové malé poutko a do toho se to zapíchne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?