Svatební závoj až na zem. Máte zkušenost?

Ahoj, pořád přemýšlím jaký závoj.. co si myslíte o závoji až na zem? Máte s ním některá zkušenost? Nebo je lepší klasický závoj?
Odpovědět
Já bych řekla ,že je lepší klasický závoj... ;-)
Odpovědět
pokud se ti takovy zavoj libi, jdi do toho. Je krasny, mne osobne se na fotkach desne libi. A k satum, co ams v albu se rozhodne hodi. No a je zrejmne trochu neprakticky, ale prece staci, kdyz ho nasadis u kadernice, do auta se nejak namackas a pak ti ho budou chvili nosit nejaka ditka, co nikde nezakopnou a po foceni uz si ho muzes preci sundat. uvidis, jak to bude vypadat s saty, ktere si vyberes. Treba sem pak hod fotku a to se bude mnohem lepe posuzovat. ;-) pekne pripravy!
Odpovědět
Zavoj az na zem mela napriklad elismi... moc krasnej... akorat hodne zalezi na pocasi... kdyz bude osklive, tak to je o starost vic... ale fotky s nim ma krasny :-)
Odpovědět
(ups - zrejMe, -samozrejme :-N )
Odpovědět
skus mrknut aj tieto temy http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Zavoj na zem je kraaasny, ale myslim, ze to s nim neni nejpohodlnejsi ... Je to jako vlecka, ale ta se sepne a muzes se pohybovat volne. ;-) No, ale zavoj se zase sunda ... :-) Zavoj az na zem vypada nadherne. Koukni sem: http://www.beremese.cz/album/album.ph... a http://www.beremese.cz/album/album.ph... x-) x-) x-) x-) x-)
Odpovědět
Ahoj jelikož jsem velká romantička tak mít dlouhý závoj je můj sen i když mě celá rodina od toho odrazuje stejně si ho vezmu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Ahoj, Tuliberka dala odkaz na moje album ;-) Já původně o dlouhém neuvažovala ale pak jsem ho zkusila a už jsem nechtěla jinak...vůbec mi to nepřišlo jako nepraktické, měla jsem hodné kamarádky a vydržela jsem s ním jak focení tak i oběd.. :-) Nelituji ;-)
Odpovědět
Ahoj Verisek, mně se dlouhé závoje taky moc líbí, ale myslím, že k typu šatů, co jsi zkoušela, se moc nehodí. Ty šaty ti úžasně sluší úplně všechny, vypadáš v nich jako modelka! Ale ten dlouhý závoj by to "zabil" - bohatá sukně s vlečkou a dlouhý závoj, to je myslím fakt moc najednou. Ale nejlepší bude závoj prostě vyzkoušet se šatama a podobným účesem, co plánuješ na svatbu, a pak uvidíš nejlíp.
Odpovědět
verisek - ja si zase myslim ze k uplne vsem co mas v albu by se zavoj az na zem hodil ;-) akorat jen aby nebyl extreme bohatej to by bylo uz moc jen proste nejakej jemnej dlouhej...taky hlasuju za dlouhy zavoj je to proste krasa x-)
Odpovědět
pokud se rozhodnu pro dlouhy zavoj, urcite bude jednoduchy,nicim nezdobeny..
Odpovědět
jj tak bych si to taky predstavovala nicim nezdobeny dlouhy jemny ne moc vrstveny zavoj az na zem x-)
Odpovědět
Článek se načítá
uzasny je ten co ma veronika34..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já bych se dlouhého závoje nijak nebránila. Já jsem měla taky dlouhý na vlečku a musím říct, že jsem moc ráda, že jsem se pro něj rozhodla. Měla jsem tedy jednoduchý bez ozdob. Já bych do něj šla ;-) Sundat ho můžeš vždycky a závoj budeš mít na sobě jen jednou v životě. Tedy snad :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se rozhodovala spíš podle toho, jaké budeš mít šaty a jak se k tomu bude hodit :-)
Odpovědět
verisek - tak sem mrkla na tu vercu a ta mela opravdu krasnej zavoj neco takovyho bych si presne dokazala prestavit k tem satum co sis zkousela
Odpovědět
kauculacek:saty mam la sposa-marlene, zkousela jsem si zavoje nabirane a kratsi a vubec mi neslusely :-S
Odpovědět
macet: zavoj si mela krasnej! saticky jsem si taky zkousela, ktere mas, ale tobe slusi moc , ja v nich byla jak selka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
...tiez som mala dlhy,mal dve vrstvy,takze na niektorych fotkach vyzera kratsi...bol lahucky,nebol problem si ho prehodit cez ruku,nezavadzal.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám v plánu dlouhý závoj - mám 4m - ale byl olemovaný kytičkami - to jsem odpárala a nechám ho bez olemu a chci ho přeložit, aby měl dvě vrstvy a našít na hřebínek - ještě nevím, zda druhá vrstva po lokte nebo pod zadek, takže celkem bude tak 2-3m dlouhý, uvidím, jak to půjde k šatům, stříhat můžu vždycky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
..presne tak som to aj ja spravila,ako pises a bolo to fajn...tiez tak asi po lakte... :-)
Odpovědět
verisek:jo,jo-Veronika34 to měla celkově moc krásné :-) Já měla taky závoj dlóóóuhatánský a jak píšou holky-hodila jsem ho kolem ruky a ničemu nevadil-to taková kratší vlečka udělá víc neplechy...Já měla závoj bez lemu-dvojitý s průhlednýma kamínkama-no nádhera.Jen si dej velký pozor na barevnost.Já měla šaty v barvě ivory a přímo v salonu jsem si k nim objednala závoj(který stál mimochodem nehorázné peníze) no a doma jsem zjistila,že závoj je bílý :-| na fotkách to naštěstí není tak vidět,ale byla jsem z toho fakt nešťastná...
Odpovědět
Já chci určitě taky dlouhý závoj, bez něho si to neumím představit :-D Chci si koupit dvoj- nebo trojvrstvý s tím, že se ta nejdelší vrstva dá odepnout, takže až bude po obřadě a focení si třeba nechám jen ten kratší.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Oživuju trochu téma - uvažuju nad dlouhým závojem k mým šatům, ale nevím, jestli by se hodil... co myslíte? :)
Odpovědět
Ahojky, já bych taky moc ráda měla závoj až na zem. ponesou mi ho nejspíš malé neteře, tak aby ho taky měly kde chytnout :-D strašně se mi to líbí. záleží na šatech. jdu zkoušet příští týden, takže na to budu brát zřetel :-) a jaké máš vybrané šaty?
Odpovědět
Mám je v albíčku :) Jsou jednoduché tak si právě myslím, že dlouhý závoj by je vylepšil :)
Odpovědět
Ahojky, já budu mít taky dlouhý závoj až na zem,o kousek delší než vlečku,ale nebudeme mít žádné družičky,takže se trochu bojim. Na společný tanec si ho budu muset asi držet,je sice krásný,ale přijde mi trochu nepraktický:-/.
Odpovědět
Nepraktický,ale pěkný :) Ono i šaty s obručí nejsou žádnej šlágr a nosí se to :) :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jsem závoj až po zem měla. Nebyl s ním žádný problém. Sundávala jsem ho až na první tanec ;-)
Odpovědět
@valkyra tak přesně takhle si to představuju :-) krásné!!! ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?