Svatební závoj - ano/ne?

Profilova fotka
Ahoj holky, budu mít tyto svatební šaty a vůbec si nevím rady, zda si k nim pořídit i závoj nebo ne a popřípadě jaký? Poradíte, děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já osobně bych závoj nebrala, šaty jsou samy o sobě hezké a myslím, že by zbytečně schoval zajímavě dělaná záda :-) Ale hodně zálěží třeba i na tom jaký plánuješ účes?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem chtela vlecku, nakonec jsem si vybrala (i kvuli prakticnosti) saty bez vlecky, ale abych si to vynahradila, tak jsem mela do kostela dlouhy zavoj a nemenila bych! Byl z velmi jemneho tylu, takze hezka zada nijak extra nezakryval, naopak hezky doplnoval saty a po obradu sel dolu a nezavazela mi pres den zadna vlecka pri tancovani. Vubec bych se zavoje nebala!
Odpovědět
Profilova fotka
@anysek01 Plánuji vlasy vyčesat.. něco takového :)
Odpovědět
Ja bych nejaky zkusila a uvidis, jestli ti pujde a jak se v nem budes citit :) já jsem ho měla a bylo to super, ani nevím, jestli jsem ho chtěla, ale kombinace s saty byla moc pěkná :) účes to zvládne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to asi zkusim se závojem :-) ale chce to asi nejaky jednodussi ze?
Odpovědět
@market277 jop brala bych jednodušší - bez krajky, jen třeba poloprůhledný, s lemem stuhy :) oni ti poradí :) mně ten závoj příjde, že pak ty šaty "zkompletní" :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?