Sháním jednoduchý závoj

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda některá pak po svatbě nebudete prodávat do 21.6.14 jednoduchý jednovrstvý závoj, jemně obšitý, max. délka k loktům? Děkuji.
Odpovědět
Ahoj, jestli se ti bude líbít, tak mrkni na můj inzerát. Není to ten kraječkový závoj, jen hřebínek je zdoben kamínky, délka po lokty. Koupila jsem si ho unáhleně na veletrhu a pak si vybrala účes, který se k tomu vůbec nehodí :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj koukni na tohle, ja shnaěla také uplně jednoduchý a nakonec jsem ho zakoupila tady (http://aukro.cz/jemny-svatebni-zavoj-...) a jsem s ním spokojená, mám výrazné šaty tak sjem sháněla k nim decentní závoj, který jsem si dozdobila aplikacemi v hřebínku.
Odpovědět
@packaf Ahoj, děkuji za nabídku, ale chci závoj bez jakéhokoliv zdobení.
Odpovědět
@phankova Ahoj, tak takový jsem taky našla, ale byl za 390,- Kč, takže jsem váhala, ale za tuhle cenu :) Jen bych brala asi ještě trochu kratší, páč ho chci píchnout zespodu pod drdol a také jsem chtěla původně lehce obšitý, ale jak říkám... za tu cenu. Díky za tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mno, já budu mít nízký drdol a zvrchu na něm závoj a takhle mi sáhá akrotát po ramena v te nejdelší části. Tak uvdiš :-) Měj se pěkně a není zač :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?