Salon Tina Havířov

Ahooj, holky máte prosím někdo zkušenosti s tím to salónem?? Chěla jsem se zeptat zda někdo nevíte jak to tam je se závojem? Děkuji
Odpovědět
Ahoj, spatny dojem na me udelal uz ve dverich, kdy misto dobry den nam rekly 2 ´´ochotne´´ damy, ze si mame dat bud navleky na boty nebo si je sundat. Pote mi rekly, ze si mam vybrat ze satu, co jim tam visi, zhruba asi 10 satu?! Na jejich strankach uvadeji pres 200, ale ty v salonu nemaji, to neni mozne je tam mit, ze je objednavaji, kdyz si nejake vyberes. Takze styl ala morska panna se mi proste nelibi a chtela jsem saty na raminka a v salone meli jen dvoje saty, ktere by se mi daly, tak jsem od nich slysela jen to, ze to se mnou bude tezke. No takze jsem vyzkousela dvoje saty, jedny mely silene vycpany dekolt a vypadalo to hrozne a druhe byly tak nekutecne tezke, ze jsem se v nich nemohla otocit. A pujcit si saty za kazdou cenu jsem nechtela a vypadat jako kazda druha taky ne. Takze jsme se sbalili a jeli do salonu Zanetka, kde nas pani vitala u dveri s usmevem, a to jsme nestihli ani zazvonit :-) Tam mela nekolik krasnych satu, nicmene druhe saty jsem si vybrala, ktere byly sice bez ranimek, ale nebyl problem je tam prisit. Takze jsem nakonec mela lehke saty s raminkama. Pristup uzasny, saty perfektni, mela jsem je po cely den a byly tak navonene, ze i pri vraceni jeste vonely avivazi :-) Takze salon Tina v zadnem pripade nedoporucuji. L.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuz34 @lucielucinka Měla jsem šaty ze salonu Tina a za mě rozhodně salon doporučuji ! Chtěla jsem krajkové šaty s rukávem, které byly problém kdekoli jinde sehnat. Všude byly jen samé korzety nebo šlehačkové šaty. Tento salon se specializuje na zn. šatů AGNES a mají velký výběr. Chtěla jsem úplně nové šaty, které jsem si vybrala v katalogu Agnes a nebyl s ničím problém. Dokonce mi před objednávkou stáhli stejné šaty v mé velikosti z partnerského salonu, abych viděla, jak sedí přímo na mě. Personál byl ochotný a nebyl s ničím problém. Šaty byly vždy vzorně připravené a voňavé jak na zkoušku , tak ve svatební den. Dokonce švadleny v salonu mi udělaly i úpravu šatů, jak jsem chtěla. Závoj mi připravily rovněž úplně nový, voňavý a nažehlený. Letos jsem salon navštívila znovu a zakoupila zde společenské šaty na svatbu. Vybrala jsem si je v katalogu, který měli k dispozici a vyzkoušela je před objednávkou přímo v salonu, byť ve větší velikosti, abych viděla, jak mi sedí barva a střih. S těmi návleky to nevidím jako nic špatného. Denně chodí do salonu v každém počasí dost nevěst a mají tam koberec. Kdyby se každá nevěsta v salonu prošla s botama po koberci, na kterém se zkoušejí také svatební šaty, vypadaly by za chvíli dost ušmudlaně. Všech 200 modelů může mít salon k dispozici, nebo model na objednávku pošlou. Je logické, že ne každý model mají ve všech velikostech. Každá nevěsta má jinou postavu a ne každý střih ji sedne. lucielucinka měla zřejmě štětí, že v druhém salonu měli šaty, které ji sedly. Proto jsou různé salony, aby si nevěsty mohly vybrat šaty podle svých představ a vkusu. Proto nevidím důvod, když mi někde nesednou šaty, které nejsou střihem podle mých představ, abych nedoporučovala salon. Za mě rozhodně doporučuji !!! Jsem se salonem spokojená a vím, že kdykoli budu potřebovat společenské šaty, jdu do salonu Tina v Havířově.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuz34 vyberete si závoj, který se vám líbí, případně vám ho tam přímo ušijí. Závoj si pak můžete půjčit nebo zakoupit, jak chcete. Připravený závoj je voňavý a nažehlený. To je má zkušenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že na návlecích nebo vyzutí není nic špatného :-S Je to pochopitelné... jak psala @radiz ...jsou tam koberce a je to jen pro dobro nevěst...představte si, že přijdete v botech z deštivého počasí a promenádujete se kolem všech těch bílích šatů. Vím že půjčovné těch šatů je třeba 8 000,- , ale kupní cena těch šatů je mnohem vyšší. Já jsem v salonu spokojená..chodím si tam pro veškeré společenské šaty a se sestrou jsme tam byli i pro svatební. Byli ochotní a i když je sestra drobná a šaty se na ni těžko sháněly.. úspěšně jsme vybrali. Za mě mohu salon doporučit ;-)
Odpovědět
Nevidim problem v tom dat si navleky, ale rekly nam to misto pozdravu, coz mi prislo neslusne. Samozrejme pokud jste si saty vybraly, tak salon doporucite. Ja si vybrala jinde, proto doporucuji jiny salon, to je snad pochopitelne. Jen pisu svuj nazor, kdy me proste zklamal jejich pristup ke vsemu. To je vse.
Odpovědět
Profilova fotka
Ze salonu mam cerstvou zkusenost, byla jsem tam na zkoušce teď v sobotu. Domluvily jsme se po telefonu na schůzku, a i když ze začátku do telefonu paní moc nadšeně nezněla, že tam bude se mnou a mými kamarádkami trávit sobotní ráno, nakonec to bylo super. Dorazily jsme už na 8 hod, návleky nám taky řekla hned u dveří, nicméně jsem to nebrala nějak negativně. Samotné zkoušení potom super, paní mi dala vyzkoušet všechno možné, abychom zjistily, co mi sedí a co ne. Posléze došla i sama paní majitelka, která se také hned zapojila. Mají tam šaty jednoduché, nepřeplácané, drží jeden styl (takže na jedněch šatech nenajdu krajku, perličky, satén i tyl najednou). Byl to první salon, ve kterém jsem byla, a byla jsem moc spokojená. Jedny favoritky odtud mám, jestli si je ale vezmu ještě nevím. Čekají mne zkoušky v ještě pár dalších salónech, tak uvidíme. Ale zatím se salonem Tina velká spokojenost.
Odpovědět
@gabrielaorl můžu se zeptat jaké šaty jste zkoušela?:) byla jsem se už tam kouknout a mám tam jedny favoritky, byla jsem moc spokojená, jak s obsluhou tak skoso se vším, paní byla velice hodna a milá... Sama mi poradila které jsem měla lepší a které naopak...šaty byly krásné, čísté, nezničené, ne jak v ostravě v salonu paris( tam jsem nebyla vůbec spokojená)...Potěšilo mě že už mají novou kolekci, takové šaty se mi líbí, nepřeplácané( v jednoduchosti je síla) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuz34 Tak to máme podobnou zkušenosti (i s tím salonem Paris :) ) Zkoušela jsem šaty model tuším 11640. Jinak čekám ještě na listopad, říkaly mi že jim přijdou další šaty, navíc budou mít nějaké akce, tak jsem zvědavá, co z toho bude. :)
Odpovědět
Ja v salonu Paris vyzkoušela asi sedmero šatů a nebyla jsem z toho vůbec nadšená, ty korzety byly takové poničené všechno z toho trčelo, ze sukně jim trčelo kus utrženého týlu a paní na to řekla jejda a rychle to zastrčila ať to nevidím:D na další sukni byla díra ale obrovská:D no hrůza:D paní nebyla moc příjemná, tvářila se jako kdybych ji otravovala:) asi u mě vyhrál salon Tina...ty šaty už nevypustím z hlavy a pořád je jen srovnávám s ostatníma:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuz34 No hlavně mi tam strasně vadilo, že pořád přesvědčovala. Řekla jsem, že chci jednoduché šaty, že "šlehačku" ne, neslušela mi a nelíbila jsem se v tom ani kamarádkám ani sama sobě, a připadalo mi, že nic moc jiného než šlehačku popř. šaty s milion kamínky a flitry tam neměli... za mě zklamání no. Ale ještě mám vyhlídnuté nějaké tři salony na vyzkoušení, tak uvidíme. A jak už jsem psala, skočím znovu i do Tiny :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucielucinka doporučuji salon Tina nejen proto, že jsem si tam vybrala svatební šaty. Velkou roli pro mě zde hraje hlavně jejich ochotný přístup a vstřícnost a perfektně připravené a vyčištěné šaty, což není bohužel v dnešní době samozřejmost. (Negativní zkušenost z jiných salonu, byť velkých a značkových.) Nesoudím jen z jedné návštěvy salonu, ale hodnotím celkový přístup v průběhu cca 3 let, kdy jsem salon již více krát opakovaně navštívila za účelem zakoupení či zapůjčení šatů. Pokud máte jinou zkušenost, pak chápu, každý máme samozřejmě právo na svůj názor. Jen to písemně vyznělo tak, že v žádném případě salon nedoporučujete proto, že se vám nelíbil styl šatů a také jejich doporučení použít návleky. To mi jen připadlo zcestné vzhledem k tomu, že každá zn. šatů či oděvů nejen svatebních má svůj styl, každý máme jiný vkus a je na každém z nás, který si vybereme a preferujeme. To není o salonu, ale spíše o volbě stylu oblékání a vkusu. Každopádně bych jiný svatební salon, kde mi nesedne styl šatů neohodnotila kriticky větou "Takže salon Tina v žádném případě nedoporučuji.
Odpovědět
Článek se načítá
@radiz Nehodnotila jsem pouze styl šatů a také jejich doporučení použít návleky. Jen ze jsem ocekavala spis na prvnim miste: DOBRÝ DEN! Nelibil jejich pristup ke me, kdy jsem jim rekla svou predstavu o satech a na to mi pouze rekly, ze to se mnou nebude jednoduche, ze takove saty tam nemaji, ze si mam vybrat z tech co tam visi. Chtela jsem jednoduche saty s raminky, ne styl morska panna (mimochodem vase saty byly hezke, jen ja proste mela jinou predstavu o satech ve kterych budu ve svuj den) a snazily se me nacpat do takovych, o ktere jsem proste nemela zajem. A pokud vy jste se setkala s jejich ochotnym pristupem a vstricnosti, OK, to vam neberu, ale bohuzel ja ne, otravene jiz pri vstupu.
Odpovědět
Profilova fotka
Je potřeba se objednat do salonu? Nebo ne? Jak jste to dělaly vy??
Odpovědět
@konderlova ja se neobjednávala a paní byla ochotná a hned na mě navlékala šaty :) všelijaké styly, abych viděla které rozhodně ne a které ano, nejlepší den je tam středa( myslím že v útery tam mají zkoušky šatů nevěst, které už mají šaty rezervované a ve čtvrtky si nevěsty vyzvedávají šaty na svatbu)takže v tyto dny tam je frmol, ja tam byla ve středu a byla jsem tam sama:)
Odpovědět
@gabrielaorl šaty typu šlehačka nemám moc ráda:) tak si to zkoušení pořádně užij a vyber ty nejlepší:)
Odpovědět
@radiz supr, moc děkuji:)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuz34 já právě taky ne, a i tak mi je v Paris pořád nabízeli a oblékali. :) Jinak nápodobně, ať se daří s vybíráním, hoď pak fotky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@konderlova Já jsem se objednávala, ale to hlavně proto že jsem tam chtěla jít v sobotu, a to nemají běžně otevřeno, jen po domluvě.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, nevíte jestli v tomto salónu mají šaty upravené pro malé nevěsty? :)
Odpovědět
@saro1602 šaty upraví až na tobě a když si vybereš nový model tak jsou ochotni ti objednat i tvé čislo, ja měla třeba 34 malé přes prsa, tak mi objednali 36, ale 12 týdnu si musím počkat...ale asi je to jen u těch nových modelů...starší modely jen upraví :)
Odpovědět
@zuz34 Ahoj, můžu se jen prosím zeptat na cenu půjčovného? Děkuji
Odpovědět
Cena je různá, co jsem zkoušela já nebo kamarádka, tak se to pohybovalo od 7000-12000,-Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Teď mají nějaké předvánoční akce, jsem tam objednaná na první zkoušku, tak uvidíme ;)
Odpovědět
@vlckule ahooj, tak moje šaty cena pujčovného je 13 000....ale s tím že jsou úplně nové, a taky je budu mít první na sobě...takže se nemůže stát že za toho půl roku než je budu mít já, že budou obnošené:)ale teďkom tam mají nějaké akce na šaty:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
salon tina hodnotím jako průměr. Bylo zde 5 prodavaček..vykládaly si převážně mezi sebou než že by se radši věnovaly mé osobě. šaty zde nejsou špatné. cena do 31.1. je 10 tisic po 31.1. uz 12 tisic..toto taky jednotlivé prodavačky vykládají odlišně..takže vyberte si..přitom na internetu to takto je - že do 31.1. to je 10 tisic. Fotit se nesmí.Mají zde šaty Agnes -tj polské šaty. Zajela jsem si přímo do Bialsko Biale kde je přímo Salon Agnes- je třeba se objednat - dají Vám i slevu. Takže než 12 tisíc za obnošené šaty volila variantu cca 17 isíc za úplně nové šaty a pak je prodat. Kdoví kolik lidí to bude mít předemnou a jak to bude vypadat že....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?