Prosím, odkazy na koupy závoje

Profilova fotka
Ahojte holky, nevíte o nějakých odkazech, či neprodáváte nějaký závoj, ozdobu do vlasů pro nevěstu s vlasy na kluka :) ? za rozumnou cenu, prosím :)
Odpovědět
A tady na bazárku se Ti žádný nelíbí? Já mám dva - jeden ušitý k šatům a jeden koupený zvlášť. A do vlasů mám kromě jiného čelenku na gumičce, kterou nakonec asi ani nevyužiju, ale nutně jsem ji musela mít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@funnym koukám pořád na zdejší bazárek, ale bohužem skoro všechny jsou na hřebínku a já ho nemám za co přichytit :) potřebovala bych nějaký s připevněním na čelenku, ale na netu nacházím jen takové závoje jako recese na karneval :)
Odpovědět
Já závoje objednávala z ebay. První dva (nemohu se rozhodnout, zda si vezmu krátký a nebo dlouhý až na zem :-D ), co mám v albu dorazily už během týdne a jsou krásné, jen ten dlouhý až na zem pro mě bude nakonec moc krátký (vlečka šatů je delší než závoj, což by být nemělo) takže ten budu nejspíše prodávat, a tak jsem včera ještě přiobjednala dlouhý 3m http://www.ebay.com/itm/1-Layer-1T-ch... :-) Spoustu jich najdeš zde: http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat...
Odpovědět
@profiss A myslíš, že by Ti ho neušila nějaká švadlena ve Tvém okolí - myslím, že na tom nic není. Nebo koupit nejaký levný na hřebínku, v galanterce koupit tmavou kulatou gumičku a přešít si ho :-)
Odpovědět
@profiss Ahoj, nejsem si jistá, jestli se závoje na čelence normálně prodávají, ale mohla by sis koupit ten bez hřebínku (na ebay podobných jsou) a na čelenku si ho přidělat..
Odpovědět
Profilova fotka
@smileforme to mě také napadlo, jen jsem to chtěla vidět na nějakém obrázku u nějaké nevěsty nebo jak závoj řeší jiné nevěsty se stejným účesem :) nechce se mi věřit, že jde každá bez závoje :)
Odpovědět
Profilova fotka
@profiss koukni na net na svatební doplňky - camella.eu
Odpovědět
Profilova fotka
představovala bych si něco takového :) nevíte kde sehnat? účes budu mít stejný
Odpovědět
Aha, já jsem myslela, že chceš závoj.. Tak něco takového najdeš určo na fléru, nebo mrkni i na francouzké závoje, ty jsou taky moc pěkné..
Odpovědět
Profilova fotka
obchod pro nevěsty tam jsem kupovala já :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, máme spousty závojů a také ozdob které se připevňují pomocí hřebínku což je do krátkých vlasů ideální. Stejně dobře ale vypadá také menší korunka nebo čelenka , popřípadě fascinátor. Vše najdete u nás na e-shopu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?