POMOOC!!!!

Holky, jsem uz uplne vyrizena.. Litam za botkama a zavojem.. Nemate nekdo tip, kde sehnat botky na hubenou, dlouhou nohu?? Cislo mam 39-40, ale ani jedny strevice mi nesedi.. A to jsem uz zkousela i kvalitni ceske znacky.. Jen se bojim, abych nesla v balerinach.. Mam vysokeho chlapa, takze jsem fakt rada, ze si mohu dovolit vysoke podpatky, ale ted uz jsem v koncich.. A 3m zavoj sehnat taky nemuzu.. Ty, co tady vidim jsou silene "hadry" .. Uz z fotek jde videt, ze nedrzi zaden tvar.. Prosim o radu, kde sehnat hezky zavoj a kde se treba podivat po botkach.. Dekujii..
Odpovědět
@domajsek Zkousela jsi Tamaris? Jejich boty mi jsou vzdycky strasne uzky, tak by ti mohly treba sedet?
Odpovědět
Profilova fotka
Podivej se do meho alba, sehnala jsem skvely bily kozeny lodicky na vysokem podpatku, skvele sedi. Se zavojem neporadim, nebudu ho mit...
Odpovědět
@karlajasmine Tamaris jsem zkousela, ale nemeli ciste bile, svatebni.. Ano, jsou opravdu uzke a sedely.. Zkousela jsem opravdu krasne, ale delaji bud cerne nebo bezove, bile bohuzel.. :-(
Odpovědět
@kristynar Krasne, muzu se zeptat kde?? Bez odzkouseni je to ale na houby objednavat..
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek je to pod tou fotkou napsane- eobuv.cz. Taky jsem je objednala bez zkouseni, sedi skvele a kdyby ne, tak je proste vratim ;)
Odpovědět
@kristynar Jdu na to, diky moc.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus kouknout ještě tady: http://www.stivalli.cz/ botky mají sice dražší, ale ty, co od nich mám mohu jen a jen doporučit :-). Boty jsou vždy celokožené, takže se krásně dotvarují na nohu.
Odpovědět
@e_lliska Jee, moc dekuji.. Ano, jde mi o to, aby byly pohodlne a dalo se v nich vydrzet.. Jdu mrknout..
Odpovědět
@e_lliska No jo, ale zadne bile nevidim.. :-(
Odpovědět
@domajsek Aha :( No vloni jsem tam nejake bile videla, ale letos uz je asi nemaji..
Odpovědět
@domajsek Hele mozna je jeste maji - ted jsem hodila do googlu bile lodicky tamaris a nasla jsem tohle: http://www.obuvsotek.cz/tamaris-1/1-2... http://www.obuvzona.cz/tamaris-1-2242...
Odpovědět
aha tak promin, moje rady jsou k nicemu - vidim, ze 39 a 40 vyprodany :S
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, sehnala jsem bílé lodičky Tamaris vel. 39 v Havířově v Elánu, ale to je už delší dobu. Ale viděla jsem je i v Ostravě v Tamaris v Nové Karolíně - minulý týden tuším. Tak snad budeš úspěšná.
Odpovědět
@galathiel Muzes prosim poslat fotku?? Maji tam vice do vyberu?? U nas sice Tamarisky jsou, ale ne svatebni a ani zadne bile.. Do Havirova bych zajela, ale Ostravu uz ne..
Odpovědět
Boty Nes....koukni na stranky a treba se budou prodavat i nekde u vas.
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek Já jsem kupovala od Bati, ale nebyly to vyloženě svatební střevíce. Spíš takové pěkné sandálky ve zlaté barvě a na 11 cm podpatku.
Odpovědět
Ja jsem taky zkousela paskove, spousta nadhernych.. Bohuzel bud male a kdyz jsem dala vetsi velikost, tak zase siroke, ze mi noha behala a vypadavala jsem z nich.. Kazdopadne musim sehnat lodicky.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek Pardon, asi jsem si nepřečetla pečlivě tvůj první příspěvek :-(. Já jsem vyhlížela tyto: http://www.stivalli.cz/cs/spolecenska... bez ohledu na barvu šatů - bohužel nemají moji velikost. V reálu vypadají taková slonovinová kost, ale pokud budeš mít dlouhé šaty, tak boty zas tolik vidět nebudou. Skončila jsem nakonec v zelenkavém odstínu bot :-)
Odpovědět
@domajsek bohužel nemám foťák, tak posílám odkaz - http://www.svetbot.cz/464-svatebni-lo... vypadají stejně, jen tam není z boku to logo. Jen nevím, jestli je v Havířově ještě budou mít..
Odpovědět
Závoj je nejlepší si sama vyrobit. Koupila jsem závojový tyl v krásné kvalitě a udělám si ho sama. Koupila jsem ho tady http://www.fler.cz/zbozi?ucat=237307
Odpovědět
krásné a kvalitní pohodlné boty na podpatku má i Hogl, mrkni :)
Odpovědět
@galathiel Dekuji za tip, ale nejsou to primo ty, ktere hledam.. Maji nizky podpate.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?