Mít či nemít? (závoj)

Přestože jsem nejdřív o závoji vůbec neuvažovala, s blížícím se datem svatby si už nejsem jistá ničím. Najednou jsem začala uvažovat, zda do závoje náhodou nejít. Mám krátké šaty, s padesátkovou spodničkou, ale jinak velmi jednoduché (viz album). Aby toho nebylo málo, mám krátké i vlasy. Problémy jsou následující: 1) délka - viděla bych to kamsi po ramena či lopatky, jelikož od pasu ke kolenům bude mít dost výrazný objem sukně, ale seženu tak krátký? 2) barva - šaty mám smetanové, skoro do vanilkova, v salonu mi tvrdili, že závoj je buď bílý (sněhobílý) nebo ivory (takybílý) - máte zkušenost, jak vypadá ivory závoj vedle "žlutějších" šatů? Podle mě to musí hrozně být do očí, ale paní v salonu říkala, že ne- neumím si to představit 3) kvalita závoje - jsem celkem fajnovka, co se materiálů týká, a běžné závoje sice krásně drží tvar, ale jsou jak drátěnka, nezdá se vám? Jakou kvalitu závoje máte vy? Vždy jsem si představovala, že je to lehoučký materiál, ale toho by zas musela být kvanta, aby držel tvar... Pro insiparci dodávám foto... Nějaké zkušenosti? Kde sehnat? Za kolik přibližně? Co ty barvy? Smetanové se vážně nedělají? Nebudou dvě barvy vypadat blbě? Máte přesně stejný odstín závoje jako šatů? Popřípadě neviděly jste někde "birdcage" závoje, podobné, jako na poslední fotce? Dík :)
Odpovědět
Já bych šla do toho fascinátoru, k padesátkovým šatům se to dokonale hodí a mně se to teda moc líbí :D
Odpovědět
@katzchen Také se mi líbí, ale stejný problém - co ten barevný odstín? A nenarazilas někde, že by ho prodávali? většinou mají takové usedlejší a to se mi tolik nelíbí...
Odpovědět
V Brně se dají sehnat v prodejnách s klobouky nebo s bižuterií a pak jsem viděla i na internetu pěkné :-)
Odpovědět
@katzchen Děkuji, zkusím ještě hledat..
Odpovědět
Profilova fotka
Hlasuju pro fascinator...klasicky zavoj se mi k padesatkovym satum moc nelibi...navic na kratkejch vlasech bude spica :)
Odpovědět
@laka_lacenda Já si právě neumim představit, co to na mém sestřihu udělá- mám poměrně objemnou patku a vzadu skoro nic,, ty fascinátory jsou směrovaný do obličeje, tj.vepředu objem z patky i závoje a zezadu nic.. Líbí se mi ten krátký zavojíček dozadu, ale to je asi na výrobu, tak krátké jsem nikde neviděla. Hlavně, že ještě před týdnem jsem si byla jistá, že nic z toho nebude :-D..už abych se vdala, bůhví, co ještě vymyslím :-)Každopádně díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ja budu mit jen na foceni, dlouhej. Tak yzalezi na ucesu a hlavne na satech, k hodne satum to nejde. K tvym satum bych to nedavala, to uz hlasuju za ten fascinator ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasim s holkama. Zkus nějaký typ francouzský, když máš vlasy jen ve předu, tak ho nějak nasměrovat dozadu :) nebo fascinátory se daj dát dost na bok - a každopádně to bude skvělý top skvělých šatů. a barva - u těch sítěk je to celkem buřt. tam odstín bílá - krémová nepoznáš. Já teda nějaký odstín asi slonovinová kost mám, nevím, jak moc by se to lišilo od bílé, těch pár vláken...
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@vineta co třeba tento?http://www.fler.cz/zbozi/ruze-svatebni-ivory-klobouk-s-francouzskym-zavojem-5424974 nebo jiný z její nabídky
Odpovědět
Taky jsem to řešila :) Měla jsme krátké, jednoduché retro šaty ve stylu 50. let se spodnicí a závoj jsem nechtěla... Pak mi ale doporučili francouzský závoj a vypadalo to skvěle. Dá se vlásenkama různě naaranžovat a ke krátkým šatům vypadá fakt super a dělají se v různých odstínech :)
Odpovědět
Profilova fotka
K retro satum by se mi moc libil kratky "francouzsky" zavoj, zkuste Fler, napr.http://www.fler.cz/zbozi/svatebni-zavoj-s-perlami-a-kristalikmi-swarovski-5939236 nebohttp://www.fler.cz/zbozi/svatebni-zavoj-s-cipkou-petite-bandeau-5008898. Mozna by se s ni dalo domluvit na vyrobe podle Vasich predstav :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?