Máte zkušenost s 3 m dlouhým svatebním závojem?

Profilova fotka
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně závoje, zda si ho vzít či ne, jsem docela nerozhodná. Chtěla bych mít ve vlasech květiny, nebude jich moc, jen tak decentně. Korunku, nebo nějakou čelenku, nechci, ale uvažuji o závoji, jen se bojím toho, aby to nepůsobilo moc přeplácaně. Jelikož mám docela jednoduché šaty, žádný princeznovský styl, jsou bez vlečky, tak bych si představovala dlouhý závoj 3 m, který by tu vlečku svým způsobem nahrazoval, líbí se mi i závoj ve španělském stylu... V salonech u nás v okolí tak dlouhé závoje nemají, takže uvažuji o koupi. Závoj bych chtěla jen na obřad. Máte někdo zkušenosti s takovou délkou závoje? Nebude to působit přeplácaně v kombinace s květinami ve vlasech? Za každou radu budu vděčná :-)
Odpovědět
ahoj, závoj se dá určitě kombinovat s květinami (to tu najdeš i u hodně holek v albech). Spíš jen podle květiny do vlasů bych přizpůsobila délku závoje ;-)
Odpovědět
asi záleží na volbě květin, ale určitě se to dá zkombinovat ;)
Odpovědět
určitě to dohromady jde. Pokud těch květin nebude hodně a závoj nějaký zdobený, tak to určitě nebude přeplácené ;-)
Odpovědět
Ahoj,já jsem původně závoj nechtěla, ale když jsem se v něm pak viděla v salonu při zkoušce šatů tak už ho chci. Ještě nejsem rozhodnutá, jaký to přesně bude. Měla jsem na sobě španělský 3 metrový závoj a byl nádherný. Myslím, že vůbec nepřekáží a stejně se po obřadu sundavá a budou vidět ozdoby ve vlasech.... Já jsem rozhodně pro závoj, hlavně jestli jsi mladá a vdáváš se poprvé :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?