Kolik stojí nový a nebo půjčený závoj?

Ahojky nevěsty. Prosím vás kolik vás bude stát půjčení závoje? Já ho budu mít až na zem a chce za něho 1000 kč. což mě přijde teda dost jen za půjčení.
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
Já myslím,že je to akorát,protože jsem byla v jednom salonu a tam chtěli za středně dlouhý 500 a za nový 750.
Odpovědět
Je to hrozné. Když se to sečte tak to jsou ceny. A jen za půjčení :-( a to jseště mám výhodu,že jsem z kraje kde ty ceny nemůžou být velké tak proto mě ten závoj zarazil.
Odpovědět
1000Kč mi teda připadne šílené jen za půjčení, za to bys koupila nový. Na nějaké diskuzi tu byl odkaz tak se podívej kolik stojí tam Třeba by se tam dal koupit. Za zeptání nic nedáš a je to hlavně o dost levnější než to půjčovné.
Odpovědět
Profilova fotka
asi je to různé, salon od salonu, já jsem se v tom jednoum u nás ptala, a na prodej jsou od 500 do 1500, je to podle délky a zdobení a ty nad 1000 už jsou dlouhé pod zadek, nebo až na zem a jsou ještě zdobené perličkami, nebo vyšívané. a půjčovné je od 200 do 500 kč. a to některé ty jednoduché kratší půjčují k šatům i zdarma
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky jdu na chvíli s váma skecnout...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj máte některá zkušenost ze salonem popelka mají tam fakt nádherný závoje dají se teda kupovat nebo jen půjčovat.díky L. ]-( ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj lindo, popelka není salon, ale je to paní, která šije závoje do salonu.. Zkus ji zavolat a uvidíš...
Odpovědět
Profilova fotka
ok díky. Snila jsem o závoji, ale nikde jsem na něj nenarazila, ale právě tahle paní má ty co sem zháněla. Jsou takový nabraný. Moc krásný. ;-) :-D
Odpovědět
Ahojky, mi se 1000,- Kc za zavoj zda sice dost, ale na druhou stranu kdyzje az po zem tak to asi tak moc nebude...Ja mela zavoj do pul zad a protoze jsem ho mela ze stejneho salonu jak saty tak mi ho nechali ušít za 350,- jinak stojí kolem 700-800,- Kč takže 1000,- za zavoj dlouhy po zem asi neni tak moc...
Odpovědět
Profilova fotka
ivett, ty už máš po svatbě.. tobě se to směje. Bez stresů a šťastná :-)
Odpovědět
To víš, ale hrozne rychle to uteklo...uzivejte si ten den D jak jen muzete protoze oproti tem vsem pripravam a stresum ubehne tak rychle, ze to budete chtit nejednou vratit zpet... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevěsty chci se zeptat v popelce nabízejí závoje v barvě bílá a ivory co je to za barvu? Je to něco jako šampaň? Díky Linda ;-) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
myslim ze jo, ze ivory je jakoby telova nebo sampan... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky 8-) 8-) Linda
Odpovědět
Děkuji za odkaz na Popelku. Je to dobré vědět. Protože když mi řekla,že za nový 2000 tak proč půjčení 1000 když se dá půjčovat dál tak jako šaty. Zkusím si to zjistit,třeba bych ho mohla z objednávky zrušit. Každá koruna při 120 lidech na hostině dobrá :-)
Odpovědět
Linda02......V Popelce jsem se dívala na mají ivory. Jen je to tak blbé s tím,že nevíš jak to přesně vypadá myslím ty závoje. Lepší je to vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
ulinka: promiň ale nějak nechápu co jsi napsala můžeš nějak ještě vysvětlit ten ivory je to tedy bílá barva?
Odpovědět
je to tak jak psala ivett. ze ivory je jakoby telova nebo sampan. A myslela jsem že je to blbé na tom internetu s výběrem těch závojů,že tam jsou napsané rozměry.. ale stejně je lepší to vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
ulinka: promiň dnes nějak nevnímám a tak jsem celou dobu místo slova blbé četla bílé. Proto ten můj dotaz na barvu ivory. Ještě jednou promiň sem pako. :-| :-o :-D
Odpovědět
To nevadí :-) hlavně že si rozumíme o co jde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak teď ti to můžu říct úplně přesně.Teď jsem se vrátila z veletrhu v Praze a mám nový závoj dlouhý 85cm-čili tak pod zadek a stál mě 450Kč...a je ještě zdobený perličkami.No nádhera.Všem dopuručuji.Firma Romantica ze Slovenska.Mají tam velkoobchodní ceny :-D a i bižu,korunky atd.
Odpovědět
Holky, jen k těm závojům - můj typ, závoj si koupit. Je to lepší, protože bude hezčí. Když závoje párkrát v půjčovně vyperou, ztratí ten svůj původní tvar a někdy ty závoje jsou fakt příšerný, jak z reklamy na prací prášek, prostě ne bílý, ale zašedlý. Aspoň budete mít jistotu, že váš závoj bude krásný, nový, bílý a budete mít ze svatby nějakou památku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucinecka:to nevím,jestli si ho nechám-asi ho prodám i s korunkou další nevěstě...už mi k ničemu nebude,na to aby mi ležel ve skříni ;-)
Odpovědět
Jasně, to je další varianta. Ale myslím, že i cenově v tom už není velký rozdíl, půjčený stojí kolem 300Kč a k zakoupení bývá tak kolem 500Kč. A prodat se to dá vždycky, i takhle koupený závoj (jen jednou použitý) je lepší než stokrát půjčený ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevěsty taky jsem koupila na veletrhu včera závoj od firmy Svadobka a stál mě 470,- a můj plán je že bych ho po obědě na večerní akci vydražila třeba si ho někdo koupí a já budu mít penízky. :-D :-D :-p
Odpovědět
Holky zkuste se podívat na stránky salonu Romantica
Odpovědět
Holky, co jste byly na svatebním veletrhu, chtěla bych se zeptat, jestli tam měli taky ty úplně dlouhý závoje do vlečky? V Brně bude veletrh až v březnu, tak by mě zajímalo, jestli mám na něj čekat. Prosím, jestli jste tam nějaký takový viděly, tak napište a taky by mě zajímala jejich cena. Psala jsem do Popelky, tam by mě ušili závoj s vlečkou s perličkami a obšívaný do obloučku asi za 1500.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky,vcera jsem tam byla,popravde jsem zaregistrovala jen jeden vetsi chumel zavoju a az na zem asi jen jeden,ja se tam nezdrzovala,tak netusim cenu,moc bych na to nesazela,ale Brno snad bude lepsi nez Praha
Odpovědět
no tak si myslíte,že za půjčení závoje až na zem-K patám cena 1000 kč není moc?
Odpovědět
Já si myslím, že je to za půjčení hodně, když 1500 stojí ušití nového dlouhého do vlečky, obšívaného a s perličkami. To je v podstatě ta nejdrašší varianta. Kdybys ho třeba nechtěla až tak dlouhý a obšívaný, rozhodně by to stálo míň a byl by tvůj.
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?