Kde koupím tyl na závoj v Brně?

Profilova fotka
Holky, poradíte kde bych mohla ideálně v Brně koupit anglický nebo jiný tyl na závoj? Jak se takový produkt vlastně jmenuje? Našla jsem spousty, třeba i za 50 Kč metr, ale nejsem si jistá, jestli to je ten správně jemnej :-| Moc díky!
Odpovědět
Zajdi si buď na rohu Minoritské/Poštovské a Jánské/Orlí (nevím přesně lokaci), je tam dole výborný obchod nebo pak na Hybešce (mezi zastávkama Hybešova-Václavská), ale tam jsou trochu dražší. http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
a co to je presne za kšeft, prosim?
Odpovědět
@chaccaron Na Orlí - NEROLI a na Hybešce 46 ale název nevím.
Odpovědět
Na Kobližné dole, jak bývala Česká spořitelna. Je to rohový dům naproti Centrumu. Ve vestibulu je Masarykova busta a schody nahoru, venku mají látkové vlaječky nebo z jedné strany jakousi menší výlohu. U Kalců se to jmenuje, bývali dřív na Běhounské. Potom jsou tyly k dostání na Tkalcovské (tramvaj č. 2, 4), zastávku za Cejlem. Kars přímo u zastávky. Ceny od 80,- do 150,- za metr. Ale na výběr teda moc není. U Kalců je to lepší. Víc barev a různá síla tylu. Nejlepší ale je cenově flextex v Praze. Mají i zásilkový obchod, objednat se dá na jejich webu. Mají velké množství barev a různé typy a síly tylu. Byla jsem tam asi před měsícem a metr tylu za 39,- Některé měli i za 29,- šíře normálně 140 cm. A to jsem brala ten hodně tuhý do spodniček, za těch 39,- Jinak ty za 29 byly taky pěkné a splývavé, vhodné jako vrchní materiál nebo splývavý závoj.
Odpovědět
Profilova fotka
super, diky moc, asi brzo vyrazim na nakupy :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?