Je závoj dobrá volba?

Prosím o radu, zda k těmto šatům závoj či ne. A pokud ano, jaký? Jsem spíše "konzerva", závoje se mi líbí, ale aby to už nebylo moc... Co myslíte? Účes bude mírně ke straně. Děkuji za pomoc...už se to blíží...:-)
Odpovědět
Já bych se nebála závoje bez krajky,jen takový lehoučký,jednovrstvý až na zem?Záleží i na špercích,pokud budou výrazné,možná už by to bylo moc,ale...mám celokrajkové šaty s rukávy a závoj budu mít přesně takový jak jsem popisovala a myslím,že to nepůsobí přeplácle.Šperky mám z broušeného křišťálu-Jablonecká bižu,náhrdelník a náušnice a budu mít podobný účes s hřebínkem vzadu také ze stejné kolekce šperků.Je to taková decentní bižu,takže se to nebije ;-)
Odpovědět
Dala bych taky jednoduchy zavoj a klidne az na zem.
Odpovědět
Riešila som to isté. Rovnaký typ šiat a krajkové rulávy. Reálne, keď som na to dala závoj, bolo toho až príliš. Pozerali sme na to viaceré, ale yšlo to tak, že buď rukávy preč alebo závoj preč. Vyhrali rukývy a strieborná ozdoba vo vlasoch. Ak už máš šaty, skoč si do nejakého salona a vyskúšaj závoj, ako to vyzerá.
Odpovědět
@handikpek Nevím, proč by krajkové rukávy a závoj mělo být něco, co se nedá spojit. :) Já měla krajkový kabátek na šatech a k tomu cca na zadek dlouhý závoj a jsem ráda, že jsem do toho šla. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?