Je závoj blbý?

Profilova fotka
Ahoj, nevím jak se rozhodnout. Vdávám se potřetí, a uvažuji, že si vezmu závoj. Poprvé jsem měla, podruhé ne. Myslíte, že by bylo blbé, kdybych ho měla znovu? Šaty budu mít svatební bílé, ale krátké.
Odpovědět
Profilova fotka
kludne zober zavoj aky chces a paci sa ti :)) aj keby sa nevesta vydavala dvadsiatykrat tak by mne osobne prislo divne ze nema zavoj. k neveste to proste patri aj keby bol len minimalisticky
Odpovědět
Profilova fotka
ja osobne bych si zavoj uz nevzala. Jednak potreti a jednak ke kratkym vypada zavoj blbe.
Odpovědět
Já bych si závoj při jakékoli další svatbě nebrala, ani na druhé, mně by to vhodné nepřišlo, ale když i u britské královské rodiny u rozvedené Meghan dlouhý závoj prošel, tak to evidentně většině lidí nevadí :-) stejně tak se mi málokdy líbí závoj u krátkých šatů, já bych u nich volila max tzv. francouzský závoj.
Odpovědět
Profilova fotka
@smea jo na jednu stranu to je fakt, že k nevěstě to nějak patří :-) @iviiiii tak i ke krátkým šatům se mi závoj líbí, když je kratší než šaty. Jde spíš o to, že je to má třetí svatba. I když ji budeme mít tajnou, jen ve 4 :-) @nikca92 tak francouzský závoj se mi moc nelíbí. To radši bez závoje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andrikr tiez som nemyslela ze by si mala ku kratkym satam 4m ldhy zavoj :D kratky si kludne zober, je to vas den tak si ho uzite :)
Odpovědět
@andrikr Závoje jsou na nevestach krasne. Pokud se ti libi, klidne si jej vezmi, dneska uz se na to moc nehraje, kolikata svatba to je.
Odpovědět
Profilova fotka
@susieanne no právě, že se mi to moc líbí. Díky za radu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?