Jaký závoj k těmto šatům

Profilova fotka
Ahojky, mohu poprosit o názory jaký závoj by se vám líbil k těmto šatům? Nechala jsem si u nich pouze zkrátit vlečku, takže nemají téměř žádnou. Vlasy mám blond, účes bude přibližně jako na obrázku. Jsem vysoká 182 cm, žádný kabátek mít nebudu. Malé kamínkové naušnice a jen tenký stříbrný retízek na krku. Mně osobně se nejvíce líbí závoj který je také na obrázku, s lesklým lemem... Děkuji za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Inspirativní foto účesu je zde :-) nějak se mi nepovedlo správně nahrát všechny fota...
Odpovědět
Profilova fotka
A šaty zde... :-)
Odpovědět
Uces i saty mi prijdou hodne zdobene, zavoj uz bych nedavala :-) (navic ten uces by potom uz moc nevyniknul)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za odpověď :-) Já bych právě závoj moc chtěla, nevěsta bez závoje mi nepřijde jak nevěsta, no :-) hned po obřadu bych si ho sundala... a co třeba nějaký jednodušší, jednovrstvý bez obšití?
Odpovědět
mne by to asi i tak prislo moc, asi by se to muselo zkusit. Nezkousela jsi to nekde v salonu?
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff Bohužel nezkoušela, včera jsem ze sebe sundala šaty a pak až se zamyslela nad závojem..takže jsme s paní ze salonu právě předvybraly takový, který jsem dala na obrázku. Ale vyloženě zkoušet dohromady to budeme až na začátku června, až půjdu do salonu znovu-nechat si šaty vyžehlit..Dřív se tam nejspíš nedostanu právě :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsta bez závoje je taky nevěsta :-) šaty jsou krásné, závoj bych tam nedávala jestli tam budeš mít to ramínko tak by ho ten závoj zakryl, ale jestli na něm trváš, tak bych dala obyčejný né s tím lemem, ale určitě je lepší si to vyzkoušet ;-)
Odpovědět
To myslim neva, zkusis a uvidis :-) (Ted si teda nejsem jista, jestli si budes zavoj pujcovat, nebo kupovat) Kdyz to budes mit rozmyslene, tak zavoj je vec, ktera se da resit i na posledni chvili.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?