Jaký účes k závoji když bych chtěla polorozpuštěne vlasy

Prosím o radu na mé první svatbě jsem měla svázané vlasy do drdolu a později mě to strašně na fotkách štvalo a říkala jsem si kdybych se vdávala po druhé určitě rozpuštěné vlasy a max květinu do účesu ale co se stalo po rozvodu jsem si našla přítele budeme se brát a vše bude jinak budu mít svatbu v červenem gothickem stylu šaty budu mít Rudé a jelikož jsem na první svatbě zavoj neměla a moc jsem to obrečela tak jsem sehnala krásný rudy závoj do půl zad jen se nechci úplně vzdát rozpuštených vlásu poradíte mi prosím? Třeba nějakou fotku nebo inspiraci jak to udělat abych nemusela mít úplně svázané vlasy kvůli zavoji ? Děkuju moc za každou odezvu :-)
Odpovědět
Měla jsem něco takového: http://media1.wgz.cz/images/media1:51... Trochu drdol, ale hodně vytažených a navlněných pramínků :-) Jsem zvyklá na rozpuštěné vlasy, takže to pro mě byl dobrý kompromis :-)
Odpovědět
Já budu mít účes takovýto (fotka z netu), a závoj v něm budu mít zapíchnutý taky:) Podle mně toho jde hodně, záleží na šikovnosti kadeřnice :)
Odpovědět
Taťána Kuchařová měla závoj i na rozpuštěných vlasech, takže šikovná kadeřnice ti určitě pomůže
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
A proč byste nemohla mit rozpuštěné vlasy a zavoj☺️? Jaké mate pripevneni závoje? Vzdy se to da udelat tak, aby byla nevěsta spokojená☺️👍. klidně mi poslete foto do zpravy ať můžu poradit konkrétně ☺️ (Od mých nevest jsem zvykla na vsechny mozne pozadavky😂) Preji hezky vecer, Alice LA DEKOR
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?