Jaký je váš názor na závoj?

jaký je váš názor na závoj měla by ho mít každá nevěsta ??
Odpovědět
1
2
@lucinkaavena ode mně jednoduchá - neměla. Záleží na ladění celé svatby, výběru šatů, a ne každé nevěstě závoj sluší ;-) záleží taky, o jaký závoj se jedná.. Ono i tak je to docela fuška, vybrat ten správný, který sedne k šatům i nevěstě :-)
Odpovědět
ja si tim zavojem nejsem jista ale tchyne chce abych ho mela ale nejsem si jista jestli mi nechce uskodit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkaavena já ho mít budu ale jenom na obřad.
Odpovědět
ja bych chtela mit vlasi rozpustene a seple jen na jedne strane hrebinkem a myslim si ze k tomu by se zavoj asi nehodil
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já si koupila krásný francouzský dlouhý závoj...ale nakonec ho asi mít nebudu...nehodil by se mi do účesu :-S
Odpovědět
právě ten učes bude asi rozhodující
Odpovědět
@lucinkaavena jo až takhle :-D tak jestli máš fotku v šatech, tak jí sem hoď ;-) holky ti tu určitě rády poradí, jestli se závoj hodí a případně jakej. Jinak já budu mít účes taky na stranu, ale ne teda s hřebínkem, ale prostě jen na straně culík. Závoj nakonec mít budu (jen na obřad a focení), páč se mi nelíbí holá ramena u šatů. S účesem to nějak už vymyslím, aby to šlo. Nebo spíš kadeřnice si poradí :-)
Odpovědět
saticky bohueljeste nemam ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkaavena tak to máš v pohodě, si to všechno můžeš přizpůsobit tomu závoji, pokud ho budeš chtít ;-) já si ho koupila v záchvatu nakupování...ale pak jsem usoudila, že k mým dost skromným šatům a účesu- uzel, to bylo fakt šlápnutí vedle :-p
Odpovědět
tak to je škoda ja mam nakupovaci horecku teda jen na internetu zatima hlavne to zatim z cele rodiny vime jen 4 lidicky svadba bude takove velke prekvapko zatim si vsichni mysli ze to bodou syn 5 narozeniny takze sme vsem oznamily aby si v ten den vzali volno na svadbu asi pripravey nebudou
Odpovědět
to bude sranda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já třeba závoj mít nebudu vůbec....nehodil by se mi do účesu a už od začátku jsem ho nechtěla :)
Odpovědět
Článek se načítá
Závoj rozhodně být nemusí. Ale já ho chci chci chciiiii :-)
Odpovědět
@moonie Tak si ho nasaď,nasaď,nasaaaď :-D
Odpovědět
@klaraklara1 Včil ještě neeee :-) Až se budu vdávat :-D @lucinkaavena Mám to podobně jak ty, jen bych ráda drdol na stranu. Závoj hodím nahoru na temeno.
Odpovědět
@moonie :-D Smozřejmě až na svatbě...
Odpovědět
@klaraklara1 Aha, já mám dlouhé vedení. Asi jak čtrnáct dní před výplatou.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem taky závoj hrozně moc chtěla, ale pak jsem ho na té hlavě neměla kam připnout :D a abych pravdu řekla tak mi vůbec nechyběl :)
Odpovědět
Závoj chci, do kostela nemám bolerko, tak alespoň trošinku a vkusně schovám ramena a na večer se třeba odepne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahojky, chci se zeptat.. máme svatbu v židovské synagoze, je odsvěcená, takže se tam dělají i civilní obřady. Koupila jsem si závoj.. a teď mám dilema, jak ho mít :-D jako jestli jen volně dozadu nebo ho i přehodit přes obličej, co myslíte?
Odpovědět
závoj k nevěstě patří :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se závojem ještě nevím. Vždycky jsem ho chtěla, ale loni se vdávala moje sestra a neměla ho. Kadeřnice jí řekla, že je škoda schovávat krásné dlouhé vlasy pod závojem. A je fakt, že jí to slušelo i bez závoje a navíc k té atmosféře u jezírka, kde měli svatbu se to hodilo. Já mám také dlouhé vlasy a jsem si jistá, že mi kadeřnice poradí to samé jako jí, ale ještě nevím, podle mě to ke svatbě patří. I když přítel mě taky říká, ať si závoj neberu. Tak nevím :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ja ho mela a byla jsme za nej moc rada :)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelapos no já mám vlasy krátký, takže mi z toho asi nic moc nevykouzlí :-D a můj přítel o závoji neví, chci aby koukal jak puk až mě uvidí :-D
Odpovědět
Závoj můžete mít jen na obřad a focení a pak ho můžete sundat a ukázat skvělý účes. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně ho každá nevěsta mít nemusí. Nejde ke každým šatům, ani ke stylu svatby a je to na nevěstě, zda závoj chce nebo ne. Já ho osobně chci, ale kdyby nebyl, rozhodně bych se nehroutila:-) Nikdy jindy ho mít nemůžu, tak proč si ho nevzít, když se mi to líbí?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já původně o závoji vůbec neuvažovala a když jsem si v salonu kupovala šaty, paní mi nějaký připnula a já si v tu chvíli řekla, že teda jo:-) Měla jsem ho na obřad a pár prvních fotek.
Odpovědět
Mi osobně se líbí, chtěla bych mít dlouhý olemovaný krajkou, pokud se to bude hodit k šatům a vlasům. :) Bohužel je ale fakt, že se mnohdy závoj nehodí, nedávno jsem tu viděla nevěstu, která byla dokonalá, ale bohužel závoj vypadal jako pěst na oko... :-/ Ale každého věc, no. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ajoj. Já říkám, že nevěsta bez závoje není nevěsta :-) Já závoj chtěla mít a proto jsem ho i měla - i když, koupila jsem asi 5, než jsem našla ten nej, ale povedlo se :-) Taky je ale pravda, že né ke všem šatům to pasuje. A hlavně né do krátkých vlasů, tam mi to příjde úplně mimo. Takže, asi nejvíc záleží na té osobě, která ho bude mít, jestli ho chce - svatba je to přece nevěsty a ženicha a né o tom, co kdo říká :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já původně závoj nechtěla a Tom ho chtěl. Do salonu jsem šla s tím, že si ho brát nebudu. Ale když jsem měla vysněné šaty na sobě, měla jsem pocit, že jim ještě něco chybí a tak jsme to zkusili a v tu chvíli jsem si připadala jako princezna. :-) A tak jsem si ho vzala a na obřad jsem měla i závoj přes obličej. Tom byl nadšenej! :-) A mé přesvědčení, že si po obědě závoj sundám, vzalo taky za své. A nakonec jsem si závoj sundávala až v noci na penzionu. Prostě mi bylo naráz líto si ho sundat dířv, když je to jen na ten jeden den. Ale jinak jak říkají ostatní holky, je to o tom, jak se v tom která holka cítí a co si představuje. Ale za zkoušku aspoň v salonu to podle mě určitě stojí!!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?