Jak vyžehlit týlový závoj?

Prosím o radu jak šetrně vyžehlit týlový závoj. Objednala jsem si ho z Ali a je supr, jen zmuchlaný.
Odpovědět
já přemýšlím, co s šatama. dám je asi do čistírny, ať si s tím poradí.
Odpovědět
@jaasminka Nevyžehlili by Vám ho v salónu? Mně to paní sama nabídla, i když jsem ho koupila jinde. Mám to prý nejdřív zkusit na napařovačce na nejnižší stupeň a použít škrob na prádlo ve spreji (v DM za 30 Kč), aby držel tvar.
Odpovědět
@iveete to se ani nebudu raději ptát, protože jsem odmítla půjčit od nich za 500 Kč troufnu si říct téměř totožný závoj.
Odpovědět
napařovací přístroj
Odpovědět
Ahoj holky. Tak já jsem si koupila šaty ze salonu a tylový závoj z aliexpresu za 26 Kč, doma jsem to všechno vyprala ve vaně ve studené vodě a nechala odmočit přes noc, ráno znovu proprala spodek sukně, v ruce opatrně vyždímala, nechala okapat, uschnout a pak jsem vše napařovací žehličkou na 3 s párou vyžehlila. Šlo to skvělé, na tyl jen opatrné pohyby a nenechává žehličku MOc dlouho na jednom místě. Paní v salonu (měla to jako vedlejší činnost) říkala, že všechny šaty takto pere doma, protože ji chodily z čistírny zničené...
Odpovědět
Mě se osvědčilo závoj přeprat v ruce a pověsit ho do výšky, aby byl napnutý (měl cca 3 metry). Nebyl dokonale "vyžehlený", ale stačilo to :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?