Jak upevnit španělský závoj?

Prosím o radu jak upevnit španělský závoj.Objednala jsem si ho z Číny a není na něm hřebínek. Poradíte mi jak jej upevnit prosím,díky
Odpovědět
Asi bych se poradila s kadeřnicí, některá to umí připnout i sponkama (známá takto měla upevněný závoj a to za něj občas zatáhli omylem děti a závoj držel) a nebo pak koupit hřebínek a přišít ho k závoji.
Odpovědět
Profilova fotka
Na novych zavojich vetsinou hrebinek neni, to proto aby sis sama mohla koupit jaky se ti libi (ozdobny, jednoduchy, strasovy, s perlickami atd.) a nasijes ji ho tam sama. Ja si koupila koralky, nalepila na plastovy hrebinek a pak prisila zavoj ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nové závoje hřebínek mají. Prodáváme všechny závoje s hřebínkem. Pokud již máte svůj, který ho nemá, není těžké jej tam přidat. Když si netroufnete, klidně jej zašlete a my Vám ho našijeme. Kadeřnice většinou závoj uchytí ještě sponkami, ale je dobré jen opravdu na stranách hřebínku, abyste jej mohla snadno vyndat. Těchto závojů prodáváme docela hodně a jsou nevěsty spokojené. Pokud budete Chtít, klidně zavolejte a můžeme to probrat. Zdraví Marcela ze Salónu Nobless, 608 184 184
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Lepidlo na textil nebo to rovnou přišij, drží to výborně a hřebínek stojí kolem pětikoruny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dát závoj na hřebínek není jediná možnost upevnění závoje. Taky jde závoj v překladu volně prostehovat bílou nití, poté ho zdrhnout k sobě, aby utvořil sklady a těmi konci co zůstanou po stranách ho kadeřnice připevní do účesu. Tenhle způsob je nejšetrnější k závoji. A vlastně není na pohled patrné jak je závoj v účesu upevněn. Ovšem není to ta možnost opětovného sundavání a nandavání.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?