Hodí se svatební závoj k těmto šatům?

Profilova fotka
Zdravím ženy, mám dilema. V salonu mi doporučili svatební závoj, k těmto šatům. Co myslíte? :-) ANO nebo NE? a JESTLI ANO, TAK jaký? Máte Tipy, kde bych mohla sehnat nějaký závoj za dobrou cenu? V salonu, mi doporučili za 800-1000,-. Děkuji za Váš názor.
Odpovědět
Ahoj, já moc na závoje nejsem, ale taky o něm přemýšlím. K těmto šatům bych volila nějaký jednoduchý, třeba jen na hřebínek dozadu nad ten věneček. Dá se udělat jen z tylu, a to ti udělá každá švadlenka za pár drobných si myslím. Jen pozor, aby barva ladila k bílému odstínu šatů. Já budu mít tylovou sukni, takže bych si ho nechávala přesně z toho stejného tylu, to je jednodušší.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych takhle krasnou zadni cast satu urcite nezakryvala! V salonech ti ho doporuci vzdy a mnohdy ti jeste reknou, ze bez zavoje nebudes nevesta :-D Ale vyprdni se na to.
Odpovědět
Profilova fotka
@emendem R Taky si myslím, moc se v tom necítím :-D právě
Odpovědět
Profilova fotka
@coraline89 Zkoušela jsem právě uplně jednoduchý, ale nejsem si jistá....asi si jen tak pro představu objednám něco z ali, a nebo jak říkáte, švadlena :-) a rozhodnutí padne až v den svatby, jinak děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ho asi nedávala. Zastínil by akorát ta zdobená ramínka a ozdobné knoflíky, a to by byla škoda..
Odpovědět
Profilova fotka
Jen věneček z živých květin bez závoje :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?