Hodí se španělský závoj lemovaný krajkou k těmto šatům?

Ahoj všem, zvolila jsem poměrně zdobené bílé šaty. Chtěla bych závoj, ale přijde mi, že takové ty lemované úzkou stuhou se k tomuto stylu nehodí. Líbí se mi jednoduchý španělský typ závoje s krajkou na lemu do pasu. Myslíte si, že by k těmto šatům mohl jít? Svatba bude civilní na nádovří v Průhonicích. Díky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
měla sis ho vyzkoušet s těma šatama... lépe by se to posuzovalo. Mě se španěláky strašně líbí, takže pokud ho chceš tak do něj jdi. Já si ho kvůli vlasům bohužel nemůžu dovolit.
Odpovědět
Profilova fotka
Španělský závoj bych k takto zdobeným šatům nedávala. Myslím, že jen těžko lze sehnat takový, aby zdobení šatů a vzor krajky nebyli v kolizi. Krajkový závoj se hodí ke krajkovým šatům, tady by to bylo míchání různých stylů a materiálů, a to většinou nedopadá dobře. Určitě lze nalézt španělský závoj, který by k šatům mohl jít, ale podle mě to nikdy nebude ta nejlepší volba....z vlastních zkušeností musím říct, že se mi vždy víc vyplatilo mít (ať již jakékoliv) oblečení dobře sladěné, přičemž ne všechny jednotlivé kousky byly samostatně tím nejúžasnějším, než mít za každou cenu jednotlivě krásné kusy oblečení, kdy jejich oblečením společně dojde k degradaci jejich pěkného vzhledu. ;-)
Odpovědět
@kocmichova Pokud chceš španělský tak asi jen z uzoučkou krajkou. Taky se mi nezdá ta délka, španělský je pěkný dlouhý až na zem .K pasu bych volila jednoduchý neolemovaný, aby ten závoj nekončil v prostřed těla tak násilně.
Odpovědět
když krajka tak stejná jako na šatech...at to není přepláclé....
Odpovědět
myslím, že by se to hádalo to dvoje zdobený... krajkový závoj je krásný ale v tomto případě bych na Tvém místě volila jednoduchý bez zdobení, aby vynikly ty krásné šatky:-)
Odpovědět
holky, moc díky! já to tedy ještě nějak promyslím. Kdyby to byla stejná krajka tak by to asi šlo, ale to se bude blbě shánět. A nebo úplně nezdobený, to by asi bylo nakonec nejlepší řešení. nic se tím nezkazí. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?