Francouzský závoj k těmto šatům? Poraďte :)

Profilova fotka
Původně jsem chtěla krátké šaty a fr. závoj, nakonec jsem ale koupila dlouhé smetanové, bude se hodit i k těm? Mám na jedné straně ostříhané vlasy, tak jsem si představovala k té straně dolů dát nějaký fascinátor s fr. závojem, ale k těm dlouhým nevím...
Odpovědět
Jo, ja si myslim, ze se k temto satum dlouhy zavoj hodi :-)
Odpovědět
@kristy82 Jestli si správně představuju francouzský závoj jako takový ten kratičký, trochu na stranu, co se často nosí třeba k šatům ve stylu 60. let, tak si myslím, že se k těmhle šatům bohužel úplně nehodí...ale možná si to jen nedovedu představit ;-) (Ale tedy mimochodem, Ty jsi úplně typ na krátké šaty a francouzský závoj...címž neříkám, že Ti tyhle nesluší, sedí Ti jak ulité, ale...napsat jsem to musela :-D )
Odpovědět
JO aha fr. zavoje je ten kratky? Tak ten si taky myslim, ze se nehodi :).. tyhle saty jsou fakt nadherne, ale dala bych k nim i dlouhy zavoj :)
Odpovědět
@kristy82 Je mi líto, ale též si u těchto šatů nedovedu představit krátký fr. závoj. :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo, já jsem si to myslela, tak díky za potvrzení :) Ano jsem typ na krátké ala 60. léta a přesně takové jsem sháněla, jenže ne a ne sehnat :( A pak jsem našla tyhle ve výprodeji, které mi sedly a navíc se nakonec budeme brát v barokní kapli, tak si říkám, že se to tam i bude víc hodit. Ale nevím nevím, jestli mě to pak nebude mrzet, že jsem nevytrvala s hledáním těch krátkých :D Na dlouhý závoj se asi vyprdnu, to už by byla až příliš romantika. Tak asi jen nějaká přízdoba, co myslíte? Ty dlouhé vlasy budu mít asi navlněné, vzadu natupírované, tak tam potřebuji něco dát dolů nalevo, jak bude přechod k té vyholené straně a nevím co :)
Odpovědět
@kristy82 Já úplně souhlasím s @fallingstars, že ty jsi přesně ten typ pro krátké šaty a francouzský závoj a moc nevím, proč ses nechala navézt k tomu koupit si romantické šaty, které má každá druhá a podle mého názoru se k tobě moc nehodí. A krátký závoj se k nim určitě nehodí. Jako sluší ti, jsi krásná holka a máš skvělou postavu, ale musím prostě říct, že v krátkých šatech s fascinátorem bys byla mnohem víc šmrncovní. :) A nějak nevěřím tomu, že bys v Brně nesehnala krátké šaty a la 50. léta??
Odpovědět
@simone5 @kristy82 @fallingstars ja si naopak myslim, ze kdyz se clovek vdava jednou za zivot, tak proc si nevzit prave dlouhe bile saty.. kratke saty si muzes vzit kdykoli na strasne moc dalsich prilezitosti, a je sice pravda, ze dlouhe stylove podobne saty ma hodne holek, ale tyhle ji na postavu krasne padnou (narozdil od nekterych holek, ktere z nich vsude vypadavaji) .. a stejne uz je ma koupeny, tak jiny kupovat nebude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zase nesúhlasím a ja by som si k nim dala kľudne taký závoj, keď ho pekne skombinuješ so zvyškom... Francúzsky závoj vidíš na nevestách často a máloktorá má krátke šaty... Vieš, francúzsky závoj neznamená automaticky retro look, preto sa dá pekne skombinovať aj s "neretro" šatami...
Odpovědět
@karlajasmine Co člověk, to názor :-D Já si právě myslím, že sice dlouhé bílé šaty si, pravda, nemůžeš brát na kdejakou oslavu nebo ples, ale člověk by podle mně měl respektovat svůj typ. A podle mě tazatelka není typ na tyto šaty. Ale víte jak, důležité jé, jak se člověk cítí a názory ostatních zůstanou pořád jen názory cizích lidí ;-)
Odpovědět
@renya3 To jo, ale tazatelka jí jiný typ (podle mého názoru) a má krátké vlasy, navíc na jedné straně velmi krátké. Ty fotky, co sem dáváte, jsou pro romantické typy a to podle mě tazatelka není :-)
Odpovědět
@simone5 no ja hlavne obdivuju holky, ktere si sem daji fotky satu, protoze ja bych se bala vlny kritiky a radeji to nebudu ani zkouset :-)
Odpovědět
@renya3 Přesně tento typ závoje mě při pohledu na tebe napadl ;-) kristy82 , byla bys velmi originální nevěsta ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@karlajasmine Já to sem raději nedávám i z toho důvodu, že každý z nás má jiný vkus a podle toho hodnotí (sebe nevyjímaje), takže někdo by mi řekl krása, někdo že hrůza a mě by zůstaly jen oči pro pláč :-D To ne, to radši zůstanu ve sladkém nevědomí, že mi to sluší 8-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kristy82 mě se v těch šatech líbíš ;) do vlasů bych si být tebou dala nějakou kytku - p.s. O šatech to přeci není ;)
Odpovědět
@kristy82 Zdravím, musím souhlasit s názory ostatních, že krátké šaty by Vám opravdu velice slušely. Naprosto si Vás dokážu představit jako nevěstu například v pin up stylu. Třeba takto: http://www.beremese.cz/blog/dvestepad... Nějaké krátké šaty jsou k dostání i na bazárku, ale chápu, že koupě více svatebních šatů je finančně náročná. Vaše šaty jsou hezké a určitě v nich budete krásná nevěsta. :-) http://www.beremese.cz/market/svatebn... http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě kritika nevadí, naopak, ale jak říkáte, co člověk to názor. Ono taky na těch fotkách šaty samozřejmě vypadají trochu jinak než ve skutečnosti. Co se týče toho, jaký jsem typ, celkem jste mě odhadli, jsem na retro styl, trochu rebel, ovšem na druhou stranu se to ve mě pere s romantikou, takže na tyhle šaty mě nikdo přesvědčovat nemusel, jen jak jsem to hodila na sebe a uviděla jsem se trochu jako princezna, probudilo se ve mě to druhé romantické já a bylo hotovo :) A ještě jeden důvod, proč jsem nakonec volila dlouhé a byl taky rozhodující, je ten, že mám bílého koně, který nesmí na svatbě chybět a uvědomila jsem si, že v krátkých šatech si nemůžu sednout do dámského sedla, protože by mi prostě bylo vidět až někam :D
Odpovědět
Profilova fotka
@renya3 Díky za inspiraci :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dvestepadesat Několikery krátké jsem si zkoušela a bohužel, jsem specifická postava, velikost 36, dlouhe nohy, no nepadly mi ani jedny, byla jsem rozhodnutá nechat si ušít a pak mi došlo to s tím koněm, tak to dopadlo, jak to dopadlo :) Nicméně to jsme už OT.
Odpovědět
@kristy82 Já radím, promysli si to. Vyber si co chceš, máš krásnou postavu, takže si dovolím tvrdit, že slušet ti bude skoro cokoli, ale nenech se zblbnout představami o princeznách a hlavně mysli na to, jaká jsi ty a ne, co by sis přála být :-) Když si tohle řekneš a budeš si pořád připadat v těchto šatech skvěle, tak je to super! Ale pokud by sis nebyla 100 % jistá, taky bys toho pak mohla litovat a rozhodně bys nebyla první. A fakt nemluvím ze vzduchu, já totiž měla opačný problém. Chtěla jsem něco sexy...upnuté krajkové šaty s holými zády, ale ty mi k mému zklamání neslušely. A světe div se, musím neskromně říct, že jako jedné z mála mi slyšely princeznovské šaty (korzetové šaty s úzkým pasem a dlouhou hladkou sukní), které jsem ale původně vůbec nechtěla. V podstatě jsem vcházela do salónu se slovy "nechci vypadat jako princezna", ale nakonec mi ze všech slušely absolutně nejvíc :-D Takže jsem se taky prala s tou svojí původní představou a tím, co mi sluší a nakonec jsem si uvědomila, že spíš než sexy typ jsem ten romantický a že bude lepší se tomu nebránit. No a u tebe mám podobný pocit...že jsi rebelka, ale máš možná trochu chuť vypadat aspoň jednou jako princezna. A proto za sebe říkám: pokud jsi rebelka, nesnaž se ze sebe dělat princeznu, nebude to fungovat. Budeš samozřejmě taky krásná, ale nebudeš to ty. Můj názor :)
Odpovědět
Profilova fotka
@simone5 Ja mám rovnaký účes ako autorka tejto diskusie, takže viem, aký má účes ;-) A tamtie fotky, to sú len účesy, inak si to môže samozrejme prispôsobiť podľa seba... Ja som ich sem pridala iba ako príklad, že každý závoj sa dá prispôsobiť šatám, že francúzsky závoj nemusí byť len retro, ale môže byť aj romantický, vintage, art deco a ja neviem ešte aký...
Odpovědět
Taky si myslím, ze může být francouzský zavoj i k tvym satum. Nemusí být tak velký jak je na těch obrazkach ale na beremku je inspirací dost, tak určitě něco najdeš.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristy82 Já mám podobně řešené šaty-tzn.holá ramena a chtěla jsem francouzský závoj..ale nakonec mi to k sobě nešlo, připadala jsem si jako chudá nevěsta, tak mám nakonec úplně extravagantní závoj.. Nakonec se stejně musáš cítit dobře ty, co ostatní řeknou můžeš hodit za hlavu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?