Dlouhy zavoj pod drdol

Holky, potrebuji sehnat 3m dlouhy zavoj a aby sel upevnit pod drdol.. Prosim, poradte, kde jej mohu sehnat.. Ale nechci zaden drahy, protoze ho chci po foceni strihnout, at si muzu zatancit.. :-) Dekuji..
Odpovědět
dlouhý závoj se nedává pod drdol, vždycky nad drdol - jinak to nevypadá hezky. Záleží, co je to "drahý", to je relativní, tak kdyžtak upřesni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela dlouhy zavoj pod drdolem, a vypadalo to skvele (viz me olbum). Kupovala jsem ho na ebay, byl ale dvouvrstvy. K memu velkemu prekvapeni byl normalne na suchy zip, takze kadernice hrebinek pekne pridelala a pak mi jen svedkyne tu dlouhou cast "odlepila" :-) S tou kratkou casti jsem pak stravila vetsinu vecera :-) Jo a vysel asi na 400 i s postou z Ciny nebo odkud
Odpovědět
Mne se ty zavoje nad ucesem nelibi.. V salone jsem si zkousela 3m dlouhy a byl pod a musim rict, ze to vypadalo hezky.. Ale verim, ze ne kazdemu to slusi.. Na ebayi nejsem.. :(
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek Ahoj, já měla dlouhý, sice nad drdol, ale to nevadí... viz. foto. Měla jsem ho ze svatebního salonu gratis, odkud byly svatební šaty. Jinak na netu jsem ho chtěla původně kupovat na camella.eu Koukni tam.
Odpovědět
@radiz Tak ten vypada hodne dobre.. :-) Dekuji, opravdu krasa..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?