Co k těmto svatebním šatům? Jaký zvolit závoj?

Chtěla bych se zeptat co by jste volili k těmto šatům, budu mít jemný šperk, vlasy do boku, ale rozhoduji se nad čelenkou , kytkou do vlasů a hlavně nevím jaký zvolit závoj-jestli vůbec.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jestli chceš závoj, tak bych řekla nějaký decentní bez ozdob, bez krajek, takový ten klasický. Já osobně budu mít závoj a k tomu živé kytky ve vlasech (orchideje, z nich budu mít i svatební kytici)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych naopak dala lehce zdobený, jinak by to podle me byl každý pes jiná ves..šaty krásné
Odpovědět
Dala bych závoj, olemován saténem (šifon), jako jsou šaty...pokud budeš mít závoj, tak bych volila kytky také ze stejného materiálu, až si sundáš závoj, tak ať pořád ladíš s šaty a čelenku bych úplně vyřadila...
Odpovědět
Profilova fotka
a co naopak malý závoj francouzského typu, se síťkou mírně do obličeje? Vzhledem k strukturované látce na korzetu by to působilo velmi elegantně a byla bys i originální nevěsta! Obyč závoj má každá....naopak dlouhý závoj mantillového španělského typu (krajka, prodloužení do vlečky, skrytá ramena) se podle mě k tomuto typu šatů nehodí vůbec....
Odpovědět
a co tahle čelenka , jde k těm šatům?
Odpovědět
nebo už je to moc a raději zvolit ty živé květiny do vlasů a závoj , jenže já budu mít kytičku jen z růžových růží, jak budou vypadat růžové růže ve vlasech?nemáte někdo takové foto na ukázku?
Odpovědět

Odpovědět
tak tuhle kytičku bych si přála , takže do vlasů fakt nevím co dát.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych závoj nedávala, šaty jsou nádherné a nemyslím, že nepotřebují "doplnit".. a nepřemýšlela jsi nad sponečkama kytičkama? Takové drobňoučké...a ve stejné barvě jako šperky... Korzet je dost zdobený a krásný.. navazovala bych spíš na něj, než na kytku... i když je taky krásná.. :-)
Odpovědět
@muska23 Já bych dala úplně hladký závoj, bez všeho zdobení, aby vynikly šaty..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, také bych doporučovala jemný nezdobený závoj nebo jednodušší korunku. Můžete si prohlédnout náš eshop http://www.beremese.cz/shops/muj-shop/.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?