Zásnubní prstýnek. Kolik za něj zaplatit?

Profilova fotka
Ahoj holky, četla jsem nedávno článek o zásnubních prstýncích, psali v něm jaký kámen, v jakých barvách, něco o broušení, o velikostech kamenů, o váze, diamantech... A když došlo na cenu, docela ve mě hrklo... S malinkým diamantíkem od 10.000kč výš... Je pravda, že je to záruka kvality na celý život, že když se to kupuje, tak pořádně... Co si o tom myslíte? Jaké máte zkušenosti? Jak na to koukáte? Díky moc!
Odpovědět
1
2
17
Profilova fotka
no,to asi zalezi na snoubenci, jaky ti vybere...myslim, ze tak 80% chlapu stejne vybere neco se zirkonem nebo jinym kaminkem. Stejne ti to nezaruci, ze ti diamantik nevypadne atd....
Odpovědět
No, ono nekolik tisíc Kc más hned - bílé zlato stojí ca. 1.000 Kč/gram, za briliant dás ca. 750 Kč/kus ! Ale myslím, ze cena zásnubního prstýnku není dulezitá - drív mel mít vyssí cenu, aby nevesta mela nejaké svoje "zajistení" pro prípad rozchodu s muzem, ale to uz dnes rozhodne není potreba ;-) :-D Myslím, ze nejvyssí hodnota je ta citová a ta se dá zvládnout i s prstýnkem za 500,- ;-)
Odpovědět
je fakt, ze ty ceny jsou nehorazne.. koukala jsem po obchodec, kdyz jsem si tak nejak vybirala jaky styl prstynku se mi libi a nestacila jsem zirat kolik to stoji.. Je fakt, ze teda byly diamantove..ale pod tech 250 liber nesly { cca 10.tis.} Je fakt, ze prstynek by nemel byt o penezich..je to symbol.. Ja mam sice taky dost drahy, ale ono se to tak brat neda.. Pro me je to ten nejhezci, protoze je od toho, koho miluji..takze i kdyby to byl stribrny se zirkonem tak to bude uplne stejne. Proste jde o ten symbol, ne o karaty. :-)
Odpovědět
myslím, že by to každý měl řešit podle své finanční situace. Když na to mám, tak i klidně briliant. Jinak se zirkonem je taky super.
Odpovědět
Profilova fotka
me milacek vybral drobny prstynek z bileho zlata s 12ti diamantikama...je uzasnej... vybral ho prave proto,ze vedel,ze se mi nelibi prstynky s jednim vystouplym kaminkem, vzdy podobne....-jinak byl vyber na nem (i cena - po sleve 4500-nasla jsem mu ucet)26. to bude rok,co me s nim prekvapil.od te doby ho nosim kazdy den a nevidim zadnou zmenu,stale jak prvni den ale kdyby bylo po me,mela bych krasny stribrny,treba za 200, taky myslim,ze o diamantech to neni.....a ja proste stribro miluju a byl by pro me stejne ceny, hlavne ze je muj a ja vim proc ho na prste mam!!! :-)
Odpovědět
je fakt, ze ja nenasla ucet ale objednavku :-) { fakt nahodou-schoval ji do meho supliku :-D } takze taky vim, kolik stal..ale uprimne by mi fakt bylo jedno i kdyby byl plastovy.. :-) porad by to byl ten nejkrasnejsi :]
Odpovědět
Profilova fotka
caira - souhlasim!!! me by to bylo presne tak jedno a byla bych presne tak hrda!!!!! :-) ja kdyz peru,prohlizim kapsy- nasla jsem ho zmuchlany....a pry ze ho ma doma babicka,kdyby neco...takze to bylo venku,ale alespon je ucet i certifikat radne schovany...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já mám zásnubní stříbrný za pětikilo a je super, ale svatební bych chtěla asi bilí zlato s nějakým kámínkem, ale aby nás to nezrujnovalo. Sice jsem si říkala, že na šatech a prstýnkách šetřit nebudeme, ale zase se to musí vybírat s rozumem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no vidis a ja snim o tom stribru,ale milacek ho rad nema,tak budu mit bile a on zlute zlato....a s kombinaci asi s titanem - me by se treba libilo jeste i se stribrem,ale to zalezi,jestli vymyslime obmenu pro milacka... misic-jak pises,nesetrit,ale ani nablaznit....opravdu uz vim,ze nekteri kamaradi,kteri maji stejen prstynky- za jine ceny uz lituji. ti levnejsi je maji rok po svatbe pekne osoupane, bracha ma ty same drazsi a dela na stavbe a super - taky je videt cas,ale mnohem min a ma prstynek o rok dele...takze - zlato za 2,500 oba - to asi neni dobra cesta!
Odpovědět
Profilova fotka
Mám limit 10000 dohromady za oba. tak doufám, že za tuto cenu už se dají sehnat apoň trochu kvalitní a pěkný prstýnky.
Odpovědět
Profilova fotka
mame stejnou predstavu ;-)
Odpovědět
My jsme zásnubní vybírali spolu, stál 1200 Kč (žlutý zlato, s kamínkem - briliant to není :-D ), nosím ho už přes rok a je pořád pěknej ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jenom tak málo?Dohromady za 2400kč?
Odpovědět
misicko, zásnubní mám jenom já a snubní nás stály dohromady 4000 Kč (2000 Kč za jeden) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha blbě jsem to přečetla. A jaký máte ty snubní taky zlato?
Odpovědět
Snubní máme taky ze žlutýho zlata. Jsou to tyhle: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
jé ty jsou fakt pěkný, jenže jám všechny šperky ze stříbra a knim zlatý prstýnek se mi moc nehodí takže budemem muset hledat něco podobného jen v bilém zlatu.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/view.php... mě by se líbilo něco takového
Odpovědět
Taky pěkný :-) Nám dal zlatník katalog a prý jakýkoliv prstýnek udělá v jakékoliv kombinaci. Na přístup zlatníka si nemůžu stěžovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doufám, že taky narazím na někoho fajn.
Odpovědět
Byl to soukromej zlatník z menšího městečka :-) Pokud bys chtěla kontakt, napíšu ti do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Napiš dík.
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, toje jasný, o penězích to není, i kdyby to byl prstýnek z trávy, tak bude pro mě ten nej!!! ;-) Jen mě to docela šokovalo, taková darda za jeden prstýnek... Teď jsem byla s mámou koukat po obchodech a fakt 20 000 žádná cena :-/ :-D Jen mě zajímá, jestli to fakt tak vydrží jak píšou, že se hned neodře, zda vydrží třeba mytí nádobí, zda hned nevypadne kamínek, to by mě asi šlehlo za ty peníze... Ale jak tu už někdo psal, na snubních prstýnkách šetřit nebudeme a na šatech taky ne, ale rozumně, aby jsme neměli jen ty šaty a prstýnky a neměli co jíst :-D :-D když to tedy přeženu ;-)
Odpovědět
my zásnubní vybárali taky společně. Žasla jsem nad tím jak jsou brilianty drahý. Nicméně mám malý jemný , briliant, za 10 000. mám ho v albu. Je to zluté zlato a briliant je zasazen do bílého zlata. Snubní máme už vybrané - cena kolem 20 - 25 000 Budou ze zlutého zlata - a na jednom míste bude taková stříška ze zlata bílého a v tom mém bude vsazen opět briliant ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Mě miláček zásnubním prstýnkem překvapil na dovolené. Neměla jsem představu o ceně a on mi také nic neříkal. Doma mi pak jen k němu předal certifikát, takže už představu mám :-. Je v něm pravý diamant, katalogová barva "překvapivě bílý", 2,3 gramu, moc moc karátů + pevně zasazený - takže vím, že cca 30-35 tis. Ale i prstýnek z trávy by mi stačil, hlavní je ten správný chlap :-D
Odpovědět
tak ja tu cenu taky prasknu, kdyz to tu vsichni rikaji.. muj stal 14.000,- { teda £ 350}
Odpovědět
Ahoj, my zásnubák neřešíme. Místo zásnubního prstýnku jsem dostala zásnubní řetízek z bílého zlata s přívškem ze zirkonu, se zirkonem mám i snubní prstýnek, takže je můžu krásně nosit společně :-) Jinak zásnubní řetízek s přívěskem stál 4000,- a snubáky dohromady 9000,-
Odpovědět
No tak já mám zásnubní prstýnek asi do pětikilča :-D a bylo to jako překvapení a je nádherný... Nechci ho nikdy sundat z ruky a má pro mě tu nejvyšší hodnotu. Vlastně jsem zakázala milému utrácet za šperky (moc si na ně nepotrpím) a dostala jsem k zásnubám obrovskou kytici (asi 2000,-) a jiný osobní dáreček ;-) , který mi udělal strááááááášnou radost :-D Ono je to asi na každém, čemu dává kdo přednost a co se komu líbí. Hlavní je ta láska ;-) se kterou se do dává.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky to jsou teda částky za některé prstýnky :-o . Taky si myslím, že u snubního nezaleží na ceně ,ale důvod proč je davanný a zasnůbní by měl být taky s mírou. Stačí, že i další věci jako je hostina, fotograf atd. nejsou zadarmo a nechci za to vše dát mailant.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, mě manžílek koupil jemňoučký prstýnek z bélého zlata s jedním zirkonem, asi nebyl drahý (teda myslím tím desetitisíce), ale pro mě je to ten nejkrásnější prszýnek na světě, má zvláštní brus a je z lásky.
Odpovědět
1
2
17
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?