Zásnubní prsten Tiffany

Ahoj, mám možnost si zásnubní prsten vybrat sama. Od mala sním o prstenu od Tiffanyho. Moje otázka zní, máte někdo od něj zásnubní prsten? Jak jste spokojené s kvalitou a servisem? Nebo mě prosím doporučte jinou firmu, která má kvalitní klenoty. Ještě jsem se začala poptávat u Cartiera. Docela mne zaujala nabídka i u Rýdla. Bisaku mě po přístupu personálu zklamalo. Chtěli by jste raději menší briliant od Tiffanyho - Váš sen, nebo by jste raději zvolili jinou značku a za stejnou cenu měli větší briliantík? Děkuji moc všem!
Odpovědět
1
2
@pinkpeony my mame od Tiffanyho snubni, z te drazsi kolekce. Podle me nemuzes slapnout vedle ani u Cartiera, ani u Tiffanyho. Hlavne tyto klenotnictvi pouzivaji diamnty pouze v te vyssi kvalite, takze i kdyz mas mensi diamanty, nemusis mit strach o cistotut a brus a kazy. U jinych klentonictvi bych si dala prave na kvalitu kamenu pozor - nekoukej jen na velikost, ale i na cistotu atd. Osobne bych nesla do vetsiho kamene s horsi kvalitou, ja mam mensi, ale te vysoke kvality - ale to je fakt jen muj nazor. My volili Tiffany hlavne pro to, ze nas nikde jinde nic tolik nezaujalo..puvodne jsme chteli Trinity Cartiera, ale me neslusi. Ja bych volila podle modelu, co se timlibi, obe klenotnictvi maji kvalitni sperky.
Odpovědět
Jo, jeste ses ptala na pristup a servis - tak servis zatim nevim, mame pry zdarma cisteni, upravy atd., pristup fantasticky, neskutecne ochotni, prijemny vip salonek.
Odpovědět
Děkuji moc za názor. Já se právě už dávno zamilovala do prstene The Setting - jemný kroužek a jeden kamen, který drží 6 krapen. V Praze jsem však byla mírně zklamaná nabídkou briliantů, tak zvažuji třeba Německo. U Rýdla jsou schopni sehnat i diamant o nejlepší barvě, čistotě i brusu - cena je nižší než u Tiffanyho. Mám nějaký cenový strop, do kterého se chci vejít, ale chci něco, co mě naprosto okouzlí a bude velice kvalitní. Máte prsteny z platiny? Nejsou poškrábané? Děkuji
Odpovědět
Aha, tak já stála u pultu a koukala tam, VIP salónek mě nikdo nenabídl. Asi záleží na prodavačce. Také mě paní říkala, že jen jeden servis je v ceně.
Odpovědět
Ano, tomu uplne rozumim! My hledali presne neco takoveho! Vybrali jsme si typ a dali si ho na prodejnu do Prahy poslat, takze to jde taky. Ceny se myslim mezi prodejnami nelisi, takze muzes koupit i v cr i v nemecku a melo by to byt stejne. Uz je mame doma mesic, tehdy to tak bylo, jak se to hyblo ted, to nevim. Kdyz jsem ho dala na prst a zkusila ke svemu zasnubnimu, vedeli jsme, ze je to ono. Proste to byla laska, okamzita. Je teda hodne drahy, ale co uz, vzali jsme to jako investici. - rozhodne se daji koupit i levnejsi. Mame oba platinu a ja k ni asi..fuha, nevim, cca 7 briliantu a vse je ve 100% kondici. Neni nic poskrabane, kameny precizne zasazene, vylestene.
Odpovědět
Tak přesně něco takového hledám. No zkusím jim zavolat a znovu doladit můj požadavek. Snad tentokrát najdu to, co hledám:)
Odpovědět
@pinkpeony nevim, tak mozna zalezi i na cene, ve ktere koukas. Nas nechali nejdriv zkouset u pultu, pak jsme si nejake modely ukazali a ona nas hnala do salonku a vse prinesla pripravene a zkouseli jsme tam. Me rekli, ze mame v cene vse porad. Tedy servis. A dostali jsme klasiku: sampanske, vodu, kavu atd.
Odpovědět
Tak asi kdyby došlo k prodeji mě také do salonku vezmou. No já se mého snu nechci vzdát, takže budu poptávat dál. Jsem zvědavá, co mě nabídne Cartier.
Odpovědět
@pinkpeony Urcite se podivej do obou a vyzkousej. Prosla bych oboje, podle me az ho uvidis, tak ho poznas. Ja naopak chtela, abysme meli oba Trinity a nebylo to pekny..naopak u toho, co jsme nakonec vybrali, jsme to vedeli hned..bylo to takove to "wow".
Odpovědět
@pinkpeony jo, jinak teda hned jsme nekupovali, tyden jsme si to nechali odlezet, dovolili mi ho i vyfotit na prstu, abych si to mohla doma pripomenout. Tak na to se taky zeptej.
Odpovědět
Teď jsem dostala nabídku od Cartiera - zajímavé ceny, ale není uvedeno, o jaký brus se jedná:) asi jsem moc náročná, ale nikde není nic ideálního:)
Odpovědět
V zadnem pripade, u sperku musis byt narocna! :) a neni lepsi tam zajit osobne?
Odpovědět
Článek se načítá
Mně na značce nezáleží, já chtěla kvalitní prsten s brilianty a bylo mi úplně jedno, jestli bude od Tiffanyho nebo jiného. Ta značka by samozřejmě měla být i zárukou kvality, ale člověk si ještě připlatí za značku a pocit exkluzivity. Na tom mi naštěstí nezáleží, takže jsem to neřešila. ;-)
Odpovědět
@cokoladovakocka To je určitě lepší, ale nejsem z Prahy, tak vždy předem zjistím možnosti a pak se jedu podívat.
Odpovědět
@cokoladovakocka Nevíte prosím, zdali má Tiffany mezinárodní záruku? možná pojedu do USA a bylo by lepší si ho koupit tam.
Odpovědět
ahoj. Tak se děvčata tím prstenem pochlubte, ať můžeme také my ostatní shlédnout kvalitu Tiffanyho. Nějaká fotka by nebyla? Asi obě značky by měly být přestižní a zárukou kvality. Každopádně vždycky budete částečně platit i tu značku jako takovou. Otázka je, zda někdo pozná, že máte na prstě zrovna Tiffanyho. Možná ten, kdo takový prsten také má a zná jejich styl.
Odpovědět
@karkulka12 Kdyz to je to, me nejde o to, aby to nekdo poznal, me staci, ze to vim sama :). Nemam ho na chlubeni, mam ho z lasky.
Odpovědět
@karkulka12 Ahoj, děkuji za názor. Fotku nemám, protože zatím žádný nevlastním. Mě nejde o to, aby někdo poznal že mám takovou a takovou značku, na tom přeci vůbec nesejde. Ale prsten chci nosit do konce života a chci, aby byl kvalitní. Třeba Tiffany má doživotní záruku proti vypadnutí kamene, což moc jiných firem nenabízí. Vy máte nějakou pozitivní zkušenost s jinou firmou? Uvítám nějaké tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
@karkulka12 Mám stejný názor, také si myslím, že člověk platí hlavně tu značku, stejně jako u oblečení, bot atd...i když je pravda, že třeba mám dost bot od Gaboru a tam je kvalita a hlavně pohodlí fakt znát, což je u bot důležité, ale u těch šperků, těžko říct no...pokud člověku jde o to, že prostě chce zrovna tuhle značku jen pro svoje vědomí, že má Tiffanyho, a je mu jedno, kolik za ně dá, tak proč ne? Ale že by to někdo poznal, pokud to nebudu nikde rozšiřovat? To asi těžko...koukala jsem, že na některých prstýnkách má Tiffany napsaný značku (což teda ale já bych třeba fakt na prstýnek nechtěla), ale jinak vzhledově stejné prstýnky jako v jiných luxusnějších klenotnictvích...takže kdo peníze trochu řešit musí, myslím, že snubáky u Rýdla za 30 tisíc jsou taky kvalitní a vzhledově mohou vypadat stejně jako Tiffany, jde prostě jen o ten pocit luxusu:) Na druhou stranu, šperky bych brala jako dobrou investici...mamka má doma několik šperků s drahýma kamenama a jejich hodnota se za poslední roky dost zvedla...sice leží v šuplíku a nikam je nenosí, aby jí někdo neurval ruku apod, ale až bude třeba jednou potřeba, dají se prodat (což je otázka, jestli se tak dá uvažovat o snubácích)... Ale jako u všeho, je to každého věc :)
Odpovědět
@pinkpeony nezlobte se, to bohuzel nevim :(
Odpovědět
@cokoladovakocka To je v pořádku, nic se neděje:)
Odpovědět
souhlasím se sarkoc. Jako investice asi dobré, ale aby se pak bál člověk ty šperky nosit. Vemte si , že nebudete mít na ruce jen jeden prsten , ale třeba 2 minimálně ten zásnubní a snubák , a pak bych opravdu měla strach, že mi šperk někdo ukradne, když pozná o co běží nebo , že mi sklouzne , ztratí se apod. Možná je rozdíl mít šperk pro určité příležitosti, kdy je máte doma uložené nebo v sejfu a vezmete je např. 2krát do roka na nějaký význačný ples apod, ale na nošení každý den to nebude. Tady se bavíme o cenách ku nebo přes 100tisíc korun /pokud Tiffany a pokud pravé brilianty/, osobně si myslím, že zásnubní má být maxim do 30tisíc korun, pak už to vidím jako nesmysl.Ale je to jen můj názor na věc. Tím nikoho nezrazuji od koupi jeho vysněného....
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim, ze kupovat zasnubni/snubni prsten takto drahy a argumentovat "investici" trochu pozbyva smyslu, nebot pridana citova hodnota bude tak vysoka, ze prsten pak stejne nebudete chtit prodat (nebo aspon tak soudim podle sebe). Snubni a zasnubni prsten by byly asi posledni vec, co bych prodavala, ikdybych musela. Takze tento argument mi pripada lichy. ALE je kazdeho vec, jak drahy/velky/krasny prsten si poridi, to je mi srdecne jedno. Ja dostala prsten na horni cenove hranici toho, co jsem jeste povazovala za rozumne a jsem rada- je z bileho zlata s jednim briliantem (Rydl), tedy je to skvost, ale nebojim se ho nosit, coz bych asi mela, kdyby byl o kus drazsi. Ale toto ma kazdy nastaveny po svem...
Odpovědět
Profilova fotka
@pinkpeony za me jk-jewels na zeletavske v prazskem Bbcentru ,supr sperky ,rovnou tam maji dilnu a nabizeji myslim dozivotni servis,sperky krasny ,jsou zvykli pracovat s drahymi kameny ,maji luxusni sperky.... .Budeme od nich mit snubaky i zasnubak.Servis je nejlepsi,co jsem kde zazila a to jsem si zasla i na tu Parizskou.... .Nas obsluhovala pani Zrnova.
Odpovědět
@karkulka12 Já třeba netuším, proč by měl někdo poznat, jaká je to značka, u čehokoliv. To právě značky, co si hraji na luxus mají logo velké, aby to bylo dobře znát, ale skutečně luxusní značky poznat nejsou, resp. je těžko pozná někdo, kdo nekupuje věci v podobné kategorii. Nemám od Tiffaniho zasnubni ani snubní prsten, ale jeden šperk od něj jsem dostala darem. Je mi fuk, že to (zvlášť u nás) nikdo nepozná, ale šperk je to nádherný a fakt se ho nebojím ho nosit. Ano, byla by škoda o něj přijít, ale já nemám věci proto, abych je měla v šuplíku, ale abych si je užila.
Odpovědět
Děkuji za názor. A jak jste s prstenem od Rýdla spokojená? Kupovali jste v Praze nebo v Brně? Je pravda, že každé 2 roky máte servis a kontrolují i uchycení briliantu?
Odpovědět
@pavlak5 děkuji Vám za tip, určitě se na web podívám.
Odpovědět
@kacenkakaca s tímto souhlasím. Ať si každý myslí, že je třeba z hračkárny;) prsten bude mít význam pro mě a co si o něm pomyslí ostatní,, na tom nesejde.
Odpovědět
Profilova fotka
Muzu si vybrat prsten sama...No at uz bude od Tiffanyho nebo kohokoliv, pro me by to postradalo to kouzlo. Posledne jsem videla prstynek tady od ALO diamonds a servis otresnej dle komentaru. Kdyz ho tak chces ta si ho vyber, ostatni ho nosit nebudou a je snad jedno jaka je znacka a ze to ostatni poznaj nebo ne, ne? ;-) Kdyz se ti libi..
Odpovědět
@lucineni myslím si, že je dnes docela běžné, že si žena prsten vybere sama. To kouzlo přeci není v tom, když partner dá prsten, ale spíš v tom momentu požádání... A prsten může být později:) ALO mě nabídkou ani přístupem nenadchlo.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?