Zásnubní a snubní prsten na jednom prstě, máte fotku?

Profilova fotka
Nevesty, rada bych to vyresila takto..ze po svatbe bych si nechala zasnubak a bliz k srdci nosila snubak...Ale nevim, jaky zvolit typ toho snubaku. Muj zasnubni je uplne klasicky, hladky prstynek z bileho zlata s jednim kamenem. Nemate nekdo fotku toho, kdyz nosite oba prstenky na jenom prste? Abych si udelala obrazek, co se hodi? Nebo me tak napadlo..mozna je to kravina, ale kdyz prijdu do zlatnictvi se zasnubakem, neudelaji mi z nej snubak? Jakoby zasadi do vetsiho sirsiho prstenu? :-))))
Odpovědět
Ahoj, v Americe nosí běžně na jednom prstu zásnubní i snubní prsten. Dokonce se většinou ty prsteny kupují už najednou v setu :-) Myslím, že bude nejlepší, když s tím prstýnkem půjdeš někam do zlatnictví a necháš si poradit, jaký by se k němu hodil. Když k sobě ty prsteny ladí, vypadá to moc hezky! Hoď sem když tak fotku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj ! Ja jsem zila nejakou dobu v UK a tam je to take bezne, ze se to nosi na jedne ruce. Mi se to libi a budu to takto nosit. Doporucuju, aby ti oba prstynky sedely a nebyla mezi nimi mezera. Kdyz narazis na sikovnou prodavacku, tak ti sama poradi co a jak. Mi se moc libila slecna z Alo Diamonds na Andelu. Vedela presne jak to ma vypadat a dle toho mi vzdy predlozila prstynek. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elizabetamb myslím, že v dobrém zlatnictví by to zvládli ;-) A to je fakt originální nápad! :-) Jen ta cena by asi byla dost vysoká. Také jsem chtěla mít oba u sebe, ale zásnubní mám z bílého zlata a snubní se mi nepovedlo vybojovat bílé, tak jsou klasické zlaté a třískají se. Tak jsem přesunula zásnubní na pravou ruku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@elizabetamb Dobrý den, pokud budete mít čas, zastavte se u nás na prodejně v Brně či v Praze, rádi Vám poradíme jaký snubní prsten zvolit. Můžete samozřejmě i vyzkoušet. Mějte se hezky. Dita
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?