Zasnoubení - bylo to pro vás překvapení nebo ne?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jak jste to měli se zasnoubením, tušily jste něco, měly jste naky naznaky, nebo to pro Vás bylo absolutní nečekané překvapení?
1
2
Profilova fotka
My jsme se o svatbě už nějakou dobu bavili, takže jsem v podstatě jen čekala, kdy "to" přijde :)
Profilova fotka
Mám to podobně jako @cutie_01 , my jsme o tom mluvili, měli jsme domluvené už i základní věci (hostina, kostel, hudba, foto), takže jsem jen čekala, kdy a jestli vůbec přijde s prstýnkem- nezklamal a přišel- zcela nečekaně :-D
Taky jsem se o svatbě už bavili a pak jsem jen čekala na tu chvíli :)
Profilova fotka
@kessa Asi tak nějak...už jsme nějaké věci začali organizovat, ale musela jsem několikrát zopakovat, že bez žádosti o ruku se vdávat nebudu :)
Profilova fotka
@cutie_01 myslím, že jsem to měla podobně :-D Akorát já sem se snažila s tím prstýnkem moc neotravovat- akorát sem zdůraznila, že ho nechci pod stromeček- ať mi klidně nedá dárek, ale žádost pod stromeček nepatří :-)
Profilova fotka
@kessa To my byli na přelomu roku na dovolené, čekala jsem, že třeba žádost přijde tam, ale prý ho to nenapadlo :-)
Já jsem byla požádána přesně na 1 rok našeho společného bydlení :)
Profilova fotka
vidím, že většina chlapů jsou stejně natvrdlí :D u nás taky klasika-mluvení o svatbě, zařizování, žádost o ruku prý příjde po Holandsku (jedem za týden) ale myslím, že příjde tam! :DD :-)
Profilova fotka
No tak u nás to bylo podobné.. o svatbě jsme mluvili, ale pak to nějak utichlo.. teď jsem měla svátek, tak jsme si vyšli na večeři, zrovna tam hráli mandrage šrouby a matice, tak jsem jen poznamenala, že to je ta naše první novomanželská písnička, jednou jsme si to ze srandy řekli :-D no a on mi na to povídá "no a ty si mě vezmeš" a já se smíchem "to víš, že jo, ale nejdřív se mě musíš zeptat" načež on "chceš to oficiálně?".. no a já trošičku ovíněná a dobře napapaná mu povídám "no samozřejmě"... a on se opřel o židli a já už viděla jak se ta krabička rýsuje v kapse u kalhot.. a v tu chvíli slzičky radosti :-) absolutně jsem to nečekala, naprosto mě překvapil a udělal to nádherně :-) LEKNICKA: Taky jedeme příští týden do Holandska, že by zájezd ze slevomatu? :-))
@ixmanka tak ja to naprosto necekala, o svatbe jsme spolu do te doby nemluvili, a i v naprosto necekanou dobu se zeptal - ja uz chtela jit spat, on si povidat, jsem si rikala, jestli to nemuze pockat do rana, byla jsem fakt unavena, a pak se zeptal - no najednou jsem nemohla usnout :-)
Profilova fotka
@bolekat taky jsem po tom večer nemohla spát :-D a Kubik byl najednou hrozně unavený a usnul jak medvěd :-D
Profilova fotka
Jedno zasnoubení už proběhlo i v limuzíně a vážně to bylo luxusní...intimní prostředí, ta správná hudba, kluk poklekl a požádal slečnu o ruku...vážně zážitek, především pro tu slečnu :)
Článek se načítá
Profilova fotka
žeby skrytá reklama:DDDDDDDDD
Profilova fotka
Já jsem vůbec netušila že k tomu dojde. Byla jsem tak v šoku, že jsem ještě dvě hodiny nemohla mluvit a ještě týden jsem to rozdýchávala.
@lipli A jak to probíhalo? :-)
Profilova fotka
@kija Hrozně, měla jsem narozeniny a přesto, že jsem zakázala dárky, dostala jsem obrovský dort a v něm byla schovaná krabička s prstýnkem. Ale protože to byla kraička schovaná pod můstkem z marcipánu, tak jsem to brala jako součást dekorace a příteli jsem to podala aby s tu krabičku vyhodil. A pak otevřel krabičku a na kolenou mě požádal o ruku.
@lipli Hezkýýýý. To muselo být super, když jsi nic netušila :-)
Profilova fotka
Ani ne, nemám ráda překvapení. Ale přátelé na to vzpomínají rádi. A už se začínám těšit na svatbu :-)
Tak ono se říká, že když už se chlap rozhodne pokleknout, tak správná žena má vytřeno, aby si neušpinil kalhoty... takže asi tak :-)
@lipli Wow, takže před všemi kamarády? Tak to jo, to bych taky ani nemusela, já myslela, že jste byli sami ;-) Ale je hezký, že si s tím dal takovou práci. Užijte si svatbu :-) @eilaa Nějak moc nechápu, na co reaguješ, přijde mi to jak vytržený z kontextu, nedává mi to moc smysl :-N
u nas nieco ako dohoda... uz davnejsie sme sa rozpravali o svadbe - nie som typ, co bude cakat na romanticke poziadanie a bude cakat 5-6 rokov, az sa chlap rozhybe... no zaroven nechcem, aby sa citil nuteny... kedze sme zacali riesit vlastne byvanie, prislo mi normalne mat ujasnene u oboch, hlavne u priatela, lebo su to veci vazne, ci sa uz na takyto krok citi... najprv sa tvaril, ze nie, nie, nie... ale ked som vravela vsetky dovody, preco sa na to pytam, preco je dolezite mat tuto otazku vyjasnenu prv, nez byt kupime, priznal sa, ze mi chcel pripravit prekvapenie az do noveho bytu... ale tak co ma so mnou robit, musel s pravdou von :-N vtedy sme sa este o zasnubach nerozpravali, ale bola som uspokojena, ze nas vztah berie takto perspektivne... pred cca dvoma tyzdnami sme mali dost silnu hadku a ked sme sa upokojili, zacal vraviet opat o byte, detoch a mna to samozrejme namaskrtilo a trochu som temu svadba nacrtla este raz... a vtedy prislo aj na temu zasnuby... velmi opatrne sa spytal, ci by som sa chcela zasnubit a ci nevadi, ak by to trvalo zhruba rok, kym zacneme svadbu planovat :-N suhlasila som :-) ale prsten sme sli spolu kupovat az tento vikend, nebyt vcerajsich udalosti, ze sa trochu priatelova mama trochu nacerti, ze sme jej to nepovedali, tak by som nemala ani neprijemne spomienky... takto mi to vyhovuje, som spokojna a stastna rovnako, ako by sa konalo velke prekvapenie a romanticka ziadost o ruku... ;-) x-)
Profilova fotka
U nás se o tom mluví docela dlouho....máme vybrané skoro vše na svatbu, ale ještě mě ani nepožádal. Sám mi dal vybrat z pár zásnubních prstenů.....takže více méně bez překvápka. On je romantik a já absolutně ne.....takže to bude asi trochu ošizené :D
Profilova fotka
No tak jakože by to pro mě bylo nějaké extrémní překvapení, to zase ne...a myslím, že pro většinu ženských ne. Jsme spolu dlouho, o společném životě jsme mluvili, školu dokončili, takže to k tomu směřovalo. Ale jako vlastní požádání pro mě překvapivé bylo, netušila jsem předem, že se k tomu schyluje a musím říc,t že jsem na chvíli byla v pořádném šoku a úplně ztuhla. Takže si to ženich málem špatně vyložil jako odmítnutí :-D
Profilova fotka
@barbora_b Tak třeba u mě to překvapení bylo brutální ... protože v tu dobu jsme spolu nebyli ani rok,spíš asi jen nějak 7 měsíců :-D Sice sme se předtím o tom bavili, že třeba někdy časem k tomu dojde, vždycky ale říkal, že až spolu budem dýl....no a najednou šup, že prostě ví, že se mnou chce být do konce života a já čuměla jak puk :-)
Profilova fotka
@phuskova na mě by to asi bylo trošku uspěchané :-N Jsem radši, když to chlapům trvá, jinak to na mě působí tak nějak nevážně a moc romanticky :-D Ale tím nemyslím, že by to tvůj přítel myslel nevážně, takhle to beru pouze já ve svém životě. Jednou mě jeden kluk požádal po roce a rozešla jsem se s ním nakonec.....
Profilova fotka
Pro mě byla žádost o ruku velkým překvapením. Sice jsme už dřív mluvili o tom, že počítáme jeden s druhým i do budoucna a že ke svatbě taky jednou dojde, ale nikdy to nebylo nic konkrétního. Jako správná romantička jsem si říkala, že by mě můj nastávající mohl jednoho dne požádat o ruku při západu slunce na nějaké krásné pláži :-) Vzhledem k tomu, že minulé léto jsme žádnou dovolenou naplánovanou neměli, nečekala jsem tedy ani žádost o ruku. Večer před mou promocí jsme se vrátili domů z nákupu obleku pro přítele. Říkala jsem mu, ať si oblek vyzkouší ještě i s košilí a googlila jsem "jak uvázat kravatu". Seděla jsem v teplákách na židli u počítače a najednou koukám, jak ke mě můj milý přichází v novém obleku, pokleká, v ruce drží prstýnek a ptá se: "Miláčku, vezmeš si mě?" Byla jsem tak v šoku, že první, co ze mě vypadlo, bylo: "Ne? Ty se mě opravdu ptáš?" Načež můj milý povídá s hrůzou v očích: "Takže ne????" V tu chvíli už se mi draly slzy do očí, klekla jsem si k němu a řekla ANO :-) Byl to obrovský šok a rozhodně na tu situaci nikdy nezapomenu. I když jsem si to původně představovala jinak než doma v teplákách :-D
Profilova fotka
@barbora_b :-D já zas byla s bývalým 5 let a pořád nic, vztah se nikam neposouval, až to vyšumělo uplně... ono asi nejde říct, kdy je ten správný čas:-) Na druhou stranu přítelovi bude 30, už si v životě zkusil hodně věcí, tak teďka se chce už usadit a zrovna natrefil na mě a hodim se mu k tomu :-)
Profilova fotka
@phuskova to jo, tak ono je to i o věku, zase třicetiletý je něco jiného než dvacetiletý :-D tam je asi důvod se děsit
Profilova fotka
@andydawe mam to podobny:-) porad jsme mluvili o svatbe, co bude hezky a tak, zacli jsme se koukat po mistech, kde by se nam to tak libilo a na jednom miste se nam libilo tak, ze jsme si ho v unoru rovnou zamluvili a ted na dovce jsem teprve dostala prstynek:-):-) takze prekvapeni, ze me pozadal o ruku nebylo. Spis stejne jako bara jsem necekala, kdy to udela:-)
My jsme taky o svatbě mluvili a věděli, že se vezmeme, takže jsem taky čekala až se rozhodne a vymyslí příležitost, kdy mě oficiálně s prstýnkem požádá o ruku. Jinak samotné požádání pro mě bylo nečekané, na jednom fajn výletě. :-) Ještě tentýž den jsme si pak uvědomili, že jsme na den spolu přesně 1,5 roku. :-) Svatbu plánujeme na rok 2013 (červen-září)
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?