Žádost o ruku - čekaly jste to?

Ahojky, chci se zeptat, zda někdo z vás čekal žádost o ruku? Já ne,ale včera jsem při úklidu našla prstýnek. Je nádherný! Přesně můj vkus. Jsem trochu zklamaná, že to pro mě nebude překvapení :-( samozřejmě jsem si jako každá holka plánovala, že to bude hrozné překvapení a hrozně romantické a teď mám strach, že se všechno pokazilo. Přítel samozřejmě neví, že jsem ho našla. Co byste v mé situaci dělaly vy?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ajaj, to je nemilé. Ale jinak, jak hodně velké je to překvapení. Mluvili jste spolu už o společném životě a svatbě? Pokud ano, tak ta žádost vlastně až takové překvapení nebude. Spíš jen takové to: aha, tak kdy už mě konečně požádá..... Mě partner požádal po 2,5 letech a já to absolutně nečekala. On je rozvedený a já se uplně vdávat nechtěla, takže jsme manželství v té době nepovažovali vůbec za důležité. Vybafnul to na mě na romantickém víkendu ve výřivce
Odpovědět
Nedělala bych nic. Příteli bych to neřekla, byl by jistě zklamaný. A to že o prstýnku víš, neznamená, že si neužiješ žádost, možná naopak :D. Já si ze samotné žádosti moc nepamatuji, jak jsem byla v šoku :-D, myslím tedy hlavně jeho slova, a trochu mě to mrzí. Jistě si to užiješ, stejně nebudeš vědět, kdy to přijde. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já tě snad trochu uklidním, já to čekala.. :-) Prstýnek jsem sice nenašla, ale po 5 letech už jsme o tom mluvili hodněkrát a když jsme letěli letos v září poprvé spolu k moři na naši vysněnou dovolenou, říkala jsem si, že jestli to nenechával na teď, tak už to neudělá.. :-D Nakonec se mu povedla alespoň super věc, že mě požádal až předposlední den, takže už jsem to neřešila a říkala jsem si, že ho to holt ZASE nenapadlo a když pak bezdůvodně protahoval naše sezení na hroozně romantickém mole při západu slunce, tak mi to někde vzadu vysvitlo a on vytáhl krabičku.. :-D Takže jsem taky vůbec nebyla v šoku a prostě řekla "tak jo" a bylo to tam. :-D Takové to nadšení se ale pak dostavilo i tak po pár dnech, tak nezoufej, nic mu neříkej, třeba to udělá nějak krásně originálně, že to v tu chvíli ani čekat nebudeš. :-)
Odpovědět
Já to čekala :-) ale nečekala jsem to ten den a ten čas. Zkus to nějak vytěsnit z hlavy :-) a dělej překvapenou, protože to stejně nebudeš čekat. A určitě bych si to nechala pro sebe... BTW může to být jen prstýnek k vánocům, nemusí být hne zásnubní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Při úklidu? Tohle jsem nikdy nepochopila, že někdo něco najde při úklidu, pokud to není generální úklid. V mém případě bych ho našla při úklidu leda, kdyby ho "schoval" na poličku konferenčního stolku.
Odpovědět
@pirek dělala jsem předvánoční úklid a uklízela mu skříň 😁
Odpovědět
Profilova fotka
@ellie94 Já to teda chápu, taky svému drahému uklízím skříň. :-D On to po mně teda nechce, ale když ten bordel vidím, tak to někdy už nejde jinak.. Naštěstí můj zásnubní prstýnek měl schovaný u mé nejlepší kamarádky a až v den odletu, když jsem byla na pedikuře, mu ho vezla a on ho rovnou schoval do svého kufru. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ellie94 Nezlobte se na me, ale on neni Vase dite, abyste mu uklizela skrin a omlouvala to predvanocnim uklidem. Chudak.
Odpovědět
Profilova fotka
@krijola Nevím, co je špatného na tom, že mu uklízí skříň, pokud to dělá normálně a jemu to nevadí.. :-) My máme třeba jednu velkou skříň společnou a uklízím ji celou, nějak si nehrajeme na "moje a tvoje polička". Můj přítel je za to naopak šťastný a vždycky mi hrozně děkuje, že jsem to rovnou uklidila všechno. :-D Je ale pravda, že přítel slečny to asi v tu chvíli úplně nečekal, když tam měl schovaný prstýnek, nebo mu to možná taky nedošlo.. těžko říct.
Odpovědět
@krijola nezlobte se na me,ale do toho jestli mu uklizim skrin nebo ne Vam nic neni. Tato diskuze neni o uklidu. A nechapu co bych jako mela predvanocnim uklidem omlouvat. Mame spolecnou skrin a mel ve vecech brajgl,tak jsem je srovnala.
Odpovědět
Profilova fotka
@ellie94 Já teda taky prstýnek našla při uklízení :-N V té době jsme bydleli v jednom pokojíčku u jeho rodiny, takže málo místa hodně věcí. Taky mi to bylo líto, ale neřekla jsme mu to a ani se nechystám :) třeba jednou .... Nicméně překvápko to bylo tak i tak a nevěděla jsme kdy TA chvíle přijde :). Mohl ho schovávat třeba další rok ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ellie94 ok, takze vidi, ze ma srovnane veci. Pokud neni blby, tak mu doslo, ze jste prsten nasla.
Odpovědět
Článek se načítá
Jo holka, jen aby ti ho nedal pod stromeček se slovy “Neboj se, to není zásnubní” 😜 (Osobní zkušenost. Měla jsem co dělat, abych to nějak důstojně ustála 😂)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak já jsem čekala na naší společné dovolené u moře letos o prázdninách. Hrozně trval na tom, že pojedeme spolu k moři i když jsem říkala, že s ním pojedu ráda i jenom na Šumavu na chalupu. A ono nic. Tak jsem to hodila za hlavu. Jednoho víkendu povídá, pojedeme na kole na výlet jo? Jenže než jsme vyjeli, tak začalo lít. Vůbec mi nedošlo jak byl zklamaný. Tak prý zítra. Já natěšená jak se protáhneme. A jen se ho ptám proč si na kolo bere košili ;-) a proč bral batoh z domova když u mě jsme snadno mohli na piknik vzít taky deku, mlsku a pití. Pak mě poslal napřed že si jen hodí něco do auta. No úplně mimo, vše mi došlo až zpětně. Po projížďce hledal místo na piknik, nic se mu nelíbilo i když já říkala na tu sušenku to stačí :-D . Pak mě poprosil, abych ho nechala vymluvit, že má něco na srdci a ať ho nepřerušuji :-N . A pak poklekl a vytáhl krabičku. No měl víno a sklenky v autě, byl připravený a já dojatá....
Odpovědět
Já asi začínám být paranoidní.. Před pár měsíci jsme se bavili o tom, že se chceme časem vzít a že děti chce až po svatbě a já bych to ráda stihla ve věku začínajícím dvojkou (za chvíli mi bude 28) a řekl mi na to, že to stihneme. Když kamarádi ukazovali známým své svatební fotky, které fotil můj kamarád, přítel se zamyslel a zeptal se, jestli ho pozveme taky (toho kamaráda fotografa). Mluvil o tom, jaký si pořídíme jednou dům, atd. Teď chodí na tajňačku po obchodech (nenávidí nakupování) a když jsem tam za ním v domluvený čas dorazila, byl tajemný jak hrad v karpatech a neměl s sebou nic, co koupil. V práci další den skončil o hodinu dřív, ale domů přijel jako vždycky, ale kde se toulal nepoví. Chtěl, ať se k němu nastěhuju a chce založit společný účet. Chvílemi se na mě tak zvláště kouká, jindy z něj stěží dostanu slovo, mobil má nonstop v kapse a posledních pár týdnů je nějaký zamyšlený. 100% vím, že mě nepodvádí, znám ho od puberty. Tak co myslíte, hrabe mi už definitivně? :D
Odpovědět
Já třeba vím o tom, že mě můj drahý o ruku požádá, ale samozřejmě nevím kdy. U nás to totiž vše probíhalo asi podstatně jinak než u ostatních. Bavili jsme se o tom, že tak do 2 let už bychom chtěli mít děti. Pak přišla řeč na svatbu, kdy já jsem žádnou svatbu nepotřebovala, ale má drahá polovička to vidí trošku jinak. Nechce, aby se nám narodilo miminko mimo manželství (což je na jednu stranu moc pěkné, že to takto bere). Dohodli jsme si termín svatby, ten jsme si už rezervovali a to ještě ani žádná oficiální žádost o ruku neproběhla. Říkal, že se nemusím bát, že prstýnek dodá. Pouze jsme pozvali moje rodiče na večeři abychom jim řekli že se chceme brát. Pokud bych někdy při úklidu prstýnek našla, určitě bych si to nechala pro sebe, není důvod mu kazit radost, když se tak snaží. A co se týká příspěvků o uklízení skříní, nemyslím si že autorka prohrabávala skřín s tím, že se snažila prstýnek najít. Kdyby si můj drahý schoval prstýnek do skříně, tak bych ho tam zřejmě taky našla, když vyžehlím, uklízím mu prádlo a rovnám ho tam, v jeho nočním stolku jsou všechny nabíječky na naše telefony, účtenky které schovávame kvůlu záruce, v toaletce máme společně kosmetiku, atd. ..... Ale zase nadruhou stranu on to vše ví a pochybuji, že by prstýnek schoval právě tam.
Odpovědět
@nikyt Já nevím, ale pokud jste se už dohodli, že se vezmete, oznámili jste to, a dokonce už svatbu zařizujete, nějak mi uniká smysl toho, aby se tě s prstenem chodil ptát, jestli si ho vezmeš. Když máte termín, tak už zřejmě ví, že ano. @saidy Hele taky v tom můžou být jen nákupy vánočních dárků, tak abys pak nebyla zklamaná. Nepřemýšlej o tom a nech se překvapit.
Odpovědět
@ellie94 Pokud měl přítel ve skříni nepořádek a v tom nepořádku schovaný prsten, a teď tam má najednou uklizeno, asi mu došlo, žes prsten našla.
Odpovědět
Já doporučuji si stáhnout film Válka nevěst. :-) Tam je úplně stejná situace: prstýnek je objeven před zásnubami.
Odpovědět
@stastnevdana myslím, že nedošlo...ono to byla náhoda, že to na mě vypadlo, dala jsem to tak,aby to nepoznal :)
Odpovědět
Taaak je to za námi :) včera jsem dostala prstýnek pod stromeček :-) i když jsem věděla, že ho má tak řesto jsem to nečekala a byla jsem hrozně překvapená a dojatá :)
Odpovědět
Tak hlavně, že to dopadlo :) Já žádost čekala, ale stejně jsem byla překvapená a dojatá
Odpovědět
Profilova fotka
@krijola mě přijde normální uklízet skříň =-) ,pac vždycky nejvíc potřebuje triko úplně vespod a věčně v ní má rozhrabane věci...čas od času si to uklidí,ale ne tak skvěle jako já :-D
Odpovědět
Pokud má partner svou skříň nebo svůj šuplík a má v něm bordel, je to jeho věc, a mně by nenapadlo se o to starat. Jestli nemůže najít nějaký triko, je to jeho problém. Můj muž jednou během studijního volna v rámci prokrastinace uklidil celý byt, a to včetně mojí skříně. Ne že by úklid nutně potřebovala, ale nějak se rozhodnul, že mi to tam zreorganizuje, a při té příležitosti mi vyhodil několik věcí. Málem jsem ho zabila, a dodnes se mojí skříni vyhýbá velikým obloukem.
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana Presne! Ja muzi do skrini nelezu a totez ocekavam od nej, neb si do ni presne schovavam darky pro nej :-D Svuj pracovni bordel u stolu si take uklizi sam, my nejsme radna hospodynka ani jeden.
Odpovědět
Já byla požádána tento silvestr, takže jsem teprve 3 dny zasnoubená :-D Přítel mě vyhnal na terasu, abych na něj počkala.. bylo 23:59 a on nikde, už jsem byla trošku naštvaná,že celý večer pochoduje po bytě, jak se těší na půlnoc a pak nikde :-D už všichni odpočítávali na okolních balkonech a já tam stála a koukala na ohňostroj. Potom jsem se otočila a on tam stál v košili, spol. kalhoty i boty, s nádhernou kyticí a krabičkou.. No a pak si klekl... No měla jsem slzičky v očích (a to jsem si myslela, že mě nic moc nedojme) :-D No a když mi potom říkal, co všechno dělal, aby bylo vše krásné, jak mi v noci zkoušel prstýnek, měřil mi obvod prstu, svítil si na to mobilem abych se nevzbudila, tak mě to dojalo ještě víc.. Nádhera <3 Budeme spolu v květnu 4 roky
Odpovědět
Já teda prsten nenašla, protože žádná žádost ani neproběhla... :-D Přítel začal už loni mluvit o tom, že když se nejede k moři na dovolenou, tak jsem se okradla o žádost o ruku... takže když jsme letos (vlastně už loni? :D) letěli, tak jsem s tím počítala... ale pár dní před odletem mi řekl, ať s žádnou žádostí nepočítám, že bych to čekala... (no jak jinak, když to rok předtím řekl že) a že vymyslel něco mnohem lepšího... tak jsem byla zvědavá, co teda vymyslel... mezitím začal šířit mezi kamarády, že letos bude svatba a že se vezmeme... žádost stále nikde... no a nakonec to skončilo tak, že jednou, když jsme se spolu na toto téma bavili (ví moc dobře, že děti chci až po svatbě), tak řekl, že bysme se teda mohli vzít a navrh termín... pak jen požádal moje rodiče s lahvinkou a kytkou pro mamku a tím to skončilo... teď před vánoci jsem to nevydržela a zeptala se, jestli mi řekne, co tak ohromnýho teda plánoval... a vypadlo z něj, že asi nějaký výlet, ale že vlastně ani nevěděl kam... no nemusím vám říkat, že jsem byla lehce zklamaná... :-|
Odpovědět
Snoubenec chce být mladý otec, takže párkrát toto téma padlo, vždycky jsem upozornila, že já chci děti po svatbě. Než jsme jeli na prodloužený víkend tak mi moje mamka říká, já si myslím, že se vrátíš zasnoubená. Odmávla jsem ji a pak nad tím bohužel začala přemýšlet. Pak když mi přítel říkal, že ještě dostanu dotazník jak se mi líbila dovča, tak už jsem si byla na 90 procent jistá, že to příjde. Pak jsme si sedli na svatý kopeček v Olomouci a on se začal ptát na dovču.... pak se na chvilku odmlčel, aby našel prstýnek.... No překvapená jsem nebyla (což mě trošku mrzí) ale zase si to asi lépe pamatuju.
Odpovědět
@margareth35 To si dělá srandu? Jako tohle by mi vadilo. Dyť může koupit jakejkoliv prstýnek s kamenem stříbrnej a to stojí pár korun. Jde o tu atmosféru přece.
Odpovědět
@mikinkacs no bohužel :) mám prý na ruce prsteny 4, takže by nebyl kam dát... :) já to nějak přežiju, ale zklamání bylo, protože každá holka sní o úžasné, romantické žádosti o ruku... :-(
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?